Görüş Bildir
Haberler
Yaz Bitmeden Son Kez Tatil Yapmak İsteyenlere: Plaj Giyiminde 2022'nin Yükselen Yıldızı 11 Model

Yaz Bitmeden Son Kez Tatil Yapmak İsteyenlere: Plaj Giyiminde 2022'nin Yükselen Yıldızı 11 Model

Lunami
30.09.2022 - 16:01

2022 senesine damga vuran 11 plaj giyim ürününün derledik. Yaz bitimini bir tatille taçlandırmak isteyenlerin bu modellere bakmadan tatile çıkmamasını öneririz. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cut-Out plaj elbise

1. Cut-Out plaj elbise

Geçtiğimiz senelerde yaygınlaşmaya başlayan cut-out modeli bu yıl plaj giyiminde de görülmeye ve sıklıkla kullanılmaya başlandı. Özellikle plaj elbiselerinde rastladığımız cut-out model elbiselere ayrı bir hava ve görünüm kazandırıyor.

2. Bandeau bikini üstü

2. Bandeau bikini üstü

Kadın plaj giyiminde bu senenin yükselen yıldızlarından birisi de kesinlikle bandeau bikini üstü modelidir. Bu seneki bikini üstlerinin eski bandeau modelinden daha farklı olduğunu görebiliriz. Straplez kesimin iple buluştuğu bu yeni model oldukça hoş bir yenilik olmuş gibi görünüyor.

3. Sportif tasarımlı mayo

3. Sportif tasarımlı mayo

Bu sene sportif tasarımda üretilen mayolar oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyor. Konfor ve şıklığı bir arada sunan bu plaj kıyafeti aynı zamanda içinde rahatlıkla hareket etmenize de olanak sağlıyor. Sportif tasarımlı mayolar farklı renk ve ve çeşitteki kalıplarıyla standart modellere sportiflik katarak göz alıcı bir görüntüye kavuşuyor.

4. Derin dekolteli monokini

4. Derin dekolteli monokini

Kadın plaj giyiminde yer alan başka bir yaygınlaşan model ise derin dekolteli monokinilerdir. Son zamanlarda kullanım sıklığı gittikçe artan monokiniler bu sene daha çarpıcı ve farklı kesimleriyle oldukça göz alıcı görünüyor. Bu sene özelikle de geniş pencereli olan monokiniler ön plana çıkıyor.

5. Pareo

5. Pareo

Plaj giyiminde uzun dönemler büyük bir yer edinmiş olan pareolarda, bu sene birçok farklı kumaşın öne çıktığını görebiliyoruz. Ağırlıkla keten ve pamuk gibi kumaşlardan yapılan ve birçok farklı plaj parçasıyla rahatlıkla kombinlenebilen pareolar estetik görünümleriyle uzun süre boyunca plaj modasında yer almayı sürdürecek parçalardan.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Keten gömlek

6. Keten gömlek

Özellikle de bu yıl yükselişi pik yapan bir giyim ürünü olan keten gömlekler herkes tarafından konuşulan bir parça oldu. Yalnızca plaj giyiminde değil moda trendlerinde de kendine yer edinmiş olan keten parçalar temiz ve taze bir görünüm sağlarken rahatlığıyla da giyenleri memnun eden bir yapıya sahip.

7. Farklı dokuda kumaşlara sahip bikiniler

7. Farklı dokuda kumaşlara sahip bikiniler

Geçtiğimiz senelerde pürüzsüz kumaş yerine pürüzlü bir yüzeye sahip kumaşlardan yapılan bikini modelleri orta çıkmaya başladı. Bunlardan biri olan bürümcük kumaş geçtiğimiz senelerde kullanılmaya başlandı. Bu yıl da bu akımın çıkardığı pike kumaşı ve benzeri pürüzlü kumaşlarla bikiniler üretildi. Kadın plaj giyimine yeni bir soluk getiren bu akım içerisinde birçok farklı modelde bikiniler yer almaktadır.

8. Kimono

8. Kimono

Plaj giyiminde pareoların yerini almaya gelen kimonolar farklı kumaş ve dekoratif elemanlarıyla oldukça şık bir görünüm kazandırıyor. Uzunluğu değişen birçok farklı modeliyle kimonolar bu yazın plaj giyiminde oldukça ses getiren parçalar arasında yerini aldı.

9. Örgü elbiseler

9. Örgü elbiseler

Son zamanlarda sayıları yavaş yavaş artmaya başlayan örgü elbiseler 2022 senesiyle birlikte büyük bir yükselişe geçti ve farklı örgü tarzları sayesinde özgün tarzlar yakalamaya yardımcı oldu. Örgü genel olarak yaratıcı bir alan olduğundan ilerleyen senelerde de örgü işi modelindeki giyim ürünlerini pek çok plaj parçasında da kullanıldığını görebiliriz.

10. Bandana

10. Bandana

Bandanalar bu ara açık ara geçen yıllara oranla çok daha fazla kullanılmaya başlayan parçalardan biri oldu. Bu sene plaj giyiminde de büyük bir yer kaplayan bandanalar birçok farklı yerde ve stilde kullanılarak yeni bir görünüm kazandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Plaj pantolonları

11. Plaj pantolonları

Plaj pantolonları oldukça büyük bir skalaya sahip ama bu seneye damgasını vuran modeller ipek, keten ve file gibi kumaşların kullanıldığı pantolonlar oldu. İster croplarla ister mayo veya bikiniyle olsun oldukça şık ve özgün bir görüntü yaratarak plaj giyiminde popülerleşen bir model oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın