Görüş Bildir
Haberler
Yaz Bitmeden Ege’de Nereye Gitmelisin?

Yaz Bitmeden Ege’de Nereye Gitmelisin?

Yazın son günlerini Ege’nin güzellikleriyle taçlandırmak istiyorsan gitmek için doğru yeri bulmak zor olabilir. Masmavi denizi, tarihi zenginlikleri ve enerjik gece hayatıyla Ege her tarzda tatilciye hitap ediyor. Peki senin için en uygun kaçış noktası neresi? Hadi, bu testle Ege'de yaz bitmeden gitmen gereken yeri keşfedelim!

1. Tatil planını yaparken ilk düşündüğün şey ne olur?

2. Tatilde konaklama tercihin hangi atmosfere uygun olmalı?

3. Ege mutfağından en sevdiğin lezzet nedir?

4. Tatilinde nasıl bir aktivite planlarsın?

5. Tatil sırasında sosyalleşme konusunda nasılsın?

6. Kalabalık tatil beldeleri hakkında ne düşünüyorsun?

7. Tatile kiminle gitmek istersin?

8. Tatil dönüşü en çok neyi hatırlamak istersin?

9. Yazın favori aksesuarın hangisi?

Kalkan: Huzuru ve manzarayı sevenler için!

Kalkan: Huzuru ve manzarayı sevenler için!

Kalkan seni bekliyor! Masmavi denizi, huzurlu atmosferi ve nefes kesen manzarasıyla kendini ödüllendirme zamanı. Sakin koylarda yüzebilir, tekneyle gizli cennetleri keşfedebilirsin. Özel bir villa kiralayıp, tamamen kendine ait bir alanda keyif çatmak da seçeneklerden biri. Gündüz denizle iç içe akşam şirin kafe ve restoranlarda gün batımını izlemek kulağa harika geliyor değil mi? Kalabalıktan uzak, huzur dolu ve lüks bir tatil arıyorsan, Kalkan tam senlik!

Kaş: Tarih ve denizi bir arada yaşamak isteyenler!

Kaş: Tarih ve denizi bir arada yaşamak isteyenler!

Kaş seni çağırıyor! Hem tarihle hem de doğayla iç içe olacağın bir tatil seni bekliyor. Denizin tadını çıkarırken antik kentlerde tarihin izlerini sürebilirsin. Likya Yolu’nda yürüyüş yapıp eski tiyatrolarda geçmişin büyüsünü hissedebilirsin. Eğer tarihe meraklıysan Kaş seni zamanda bir yolculuğa çıkaracak!

Bodrum: Eğlencenin kalbi!

Bodrum: Eğlencenin kalbi!

Bodrum seni bekliyor! Gündüz masmavi denizde serinle akşamları ise sahil boyunca keyifli mekanlarda eğlen! Plaj partileri, konserler ve hareketli sahil şeridiyle her an macera dolu. Hem deniz keyfi hem de sosyal hayat mı? Bodrum tam senlik! Yaz bitmeden bu deneyimi mutlaka yaşa!

Hem eğlenceyi hem de sosyal hayatı sevenler için Bodrum’dan daha iyisi yok!

Fethiye: Doğa ile iç içe tatil arayanlar için!

Fethiye: Doğa ile iç içe tatil arayanlar için!

Fethiye seni bekliyor! Doğası ve huzur dolu atmosferiyle Fethiye deniz ve doğayla baş başa kalmak isteyenler için ideal. Likya Yolu’nda yürüyüş yapıp, Ölüdeniz’in turkuaz sularında serinleyebilirsin. Hatta Babadağ’dan yamaç paraşütü yaparak Fethiye’yi gökyüzünden keşfedebilirsin. Doğanın kollarında hem ruhen hem bedenen tazelenmeye hazır ol!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nurcii

Kaş mı? Kaş Ege'de değil ki Akdeniz'de!