Görüş Bildir
Haberler
Yaz Aylarında Mutlaka Kullanmanız Gereken Cilt Maskeleri

Yaz Aylarında Mutlaka Kullanmanız Gereken Cilt Maskeleri

miray soysal
08.08.2022 - 13:01

Kavurucu yaz sıcağında yüzünüzdeki ışıltıyı kaybetmemek için güzellik bakım rutininize etkili bir cilt maskesi ekleyebilirsiniz. Yüz maskeleri nemlendirmeyi sağlar ve kuru cildi iyileştirir. Gözeneklerin su kaybını engellerken cildi derinlemesine besler, bu da sizi tazelenmiş hissetmenizi sağlar.

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. ''

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Güneş Sonrası Aloe Veralı

1. Güneş Sonrası Aloe Veralı

Güneş Sonrası 4 Etki Bir Arada

*Nemlendirir, Ferahlatır, Rahatlatır, Yatıştırır

Cildinizi yaz aylarında güneş ışınlarına ve çevresel faktörlere karşı daha güçlü hale getirmeniz gerekir. Bakım rutinine ekleyeceğin After Sun Mask ile bunu başarabilirsin. İçerisindeki Aloe Vera uzun süreli ve zararlı güneş ışınlarına maruz kalan cildi canlandırır ve tazelemeye yardımcı olur. Güneşten kuruyan tüm cilt tipleri için özel olarak geliştirilmiştir. Dolayısıyla gerginlik, kuruluk ile savaşır ve cildi derinlemesine nemlendirerek rahatlatır.

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

2. Uv ışınlarının oluşturduğu cilt lekelerine karşı etki

2. Uv ışınlarının oluşturduğu cilt lekelerine karşı etki

İçerisinde bulunan Soya ekstraktı, Greyfurt özü ve E Vitamini sayesinde UV ışınlarının sebep olduğu kırışıkların ve cilt lekelerinin oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Cildinizin daha aydınlık olmasını, cilt tonunuzun eşitlenmesini destekler ve derinlemesine nemlendirerek rahatlatır.

Tüm cilt tipleri için uygundur.

Haftada 2 kez düzenli kullanımda etkileri daha da belirginleşir. Cilt tonunuzun eşitlenmesine, kırışıkların  oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Cilt parlamalarını azaltarak pürüzsüz görünüm elde eder.

Ürün linkine buradan ulaşabilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
d.topal

İki tane bea beauty maske tüm yaz bu ikisini sırayla kullanıp bebek gibi bir yaz cildi elde ediyoruz heralde