Görüş Bildir
Haberler
Yatakta Korktukları Başlarına Gelen İnsanların Komik İsyanları Sizi Hem Güldürecek Hem de Dumura Uğratacak!

etiket Yatakta Korktukları Başlarına Gelen İnsanların Komik İsyanları Sizi Hem Güldürecek Hem de Dumura Uğratacak!

mickeymouse
23.08.2020 - 00:15

Ne çektiniz be...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2. "Bileğimden hiç çıkarmadığım bir şans bilekliğim var. Geçtiğimiz gün sevgilimleyken bilekliğim bir anda dağıldı, boncukları etrafa saçıldı. Tabii bunun kötü şans getireceğine inandığım için moralim bozuldu. Her neyse sonrasında sevgilimle birlikte olduk ve erken boşaldı. Yatakta erken boşalmak en çok korktuğu şey ve suçu benim şans bilekliğime attı. Nasıl olduysa saçma bulduğu şeye bir anda inanmaya başladı kendisi..."

3.

3.

4. "Vücudumda tüyler varken birisiyle sevişmek resmen korkulu rüyam. Geçen gün o kadar hazırlıksız yakalandım ki neredeyse her yerimde tüyler vardı. Önce üzerimi çıkarmamayı düşündüm ama tabii pek mümkün olmadığı için ön sevişme sırasında çişim geldi bahanesiyle tuvalete koştum. Banyoda bulduğum tıraş bıçağıyla 1 dakika içinde her yerimi tıraşladım. Tabii banyodaki tüylerin bir kısmını temizleyememişim panikten. Muhtemelen anladı her şeyi..."

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Prezervatif yırtılması erkek arkadaşımın seksle ilgili en büyük korkulu rüyası. Prezervatif yırtılır da bir ihtimal hamile kalırım diye evde ertesi gün hapı bulunduruyor. Bir dakikanın bile hayati önemi varmış... Geçen gün seks sonrası banyoya gitti, iki dakika sonra elinde bir bardak su ve ertesi gün hapıyla geldi. 'Prezervatif yırtılmamış neden içiyorum?' dedim. 'Gözeneklerinden çıkmış olabilir emin değilim' dedi..."

7.

7.

8. "Doğum günümde erkek arkadaşımın annesi aramıştı. Onunla konuştuktan bir süre sonra sevişmeye başladık. Telefon da yastığın yanındaydı. Seks sonrasında fark ettik ki sevgilimin annesini aramışız yanlışlıkla. Bizi tam 37 saniye dinlemiş... Hayatımda hiç bu kadar utandığımı hatırlamıyorum!"

9.

9.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
625
326
305
76
64
52
52
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
umutakseloğlu

eve erken mi geleceksin muhabbeti best shot :D mfdlkmfsldkmfs

Hermione Granger

#6 bu kadar korkuyorsan çocuk sahibi olmaktan sevişme kardeşim. kendi paranoyalarınla kızın hormon sisteminin ağzına sıçıyorsun. kızım sende cahil misin her ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Vazektomiyi düşünebilir. Ben ciddi ciddi düşünüyorum şu sıralar.

Minister of Magic

Arkadaş nereye sokmaya çalışıyormuş acaba merak ettim.