Görüş Bildir
Haberler
Yaşam Standartlarına Göre Ruhunun Yaşını Söylüyoruz!

etiket Yaşam Standartlarına Göre Ruhunun Yaşını Söylüyoruz!

Trex
03.04.2017 - 15:38

Genç ve enerjik bir ruha mı yoksa olgun bir ruha mı sahipsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle gün içinde hangisini daha çok içiyorsun?

2. Haftasonu senin için ne demek?

3. Söyle bakalım hangi tür yemekleri daha çok tüketiyorsun?

4. Diyelim ki hiçbir para kaygın yok. Hangi sektörde çalışmak seni daha çok mutlu ederdi?

5. Sabah kalktın işe/okula gideceksin. Peki ya kahvaltı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki hangi müzik tarzını daha çok dinlersin?

7. Gardırobuna hangi renk hakim?

8. Peki daha çok hangi pantolonu tercih ediyorsun? Kot mu kumaş mı?

9. Son olarak günde kaç saat sosyal medya kullanıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

18!

18!

Senin ruhun 18 yaşında! İçin kıpır kıpır resmen! Dinamiksin! Dünü dünde bırakmışsın ve en güzel günlerin de henüz yaşamadıkların, şu an sadece yaşadığın gün var senin için. Değişimlere açık bir yapın var. Sen popüler şeyleri takip eden, gözü açık birisin bu yüzden de zihninin geçmişe saplanıp kalmasına asla izin vermezsin! Boşver zaten ne yapacaksın naftalin kokularının içinde?!

24!

24!

Senin ruhun 24'lük ve hala hayatının baharında! Henüz bitmiş öğrencilik yıllarının getirdiği güzel anıları saklarken bir yandan da yeni kurduğun düzenin gerekliliklerini yerine getiriyorsun! Yetişkin olmaya doğru attığın kocaman adımların var ama anları yaşamaktan da asla vazgeçmezsin. Seni eski bir sahafta kaset ararken de David Guetta konserinde çılgınlar gibi dans ederken de görsek şaşırmayız. Göster herkese kendini, sen daha bitmedin!

32!

32!

Senin ruhun 32 yaşında! Sen geçmişinle bugününe 3. köprü inşasına yavaş yavaş başlamışsın. Senin artık belli bi karakterin ve alışkanlıkların var. Öyle yeni adetler çıkarmasınlar dubstep falan da neymiş?.. Yeni şeylerde aradığın tadı bulamıyor olmak seni biraz burksa da sen şanslı bir nesli temsil ettiğinin farkındasın, 90'ların ruhu gibisi gelmedi gelemez! O zamanki müziklerden, filmlerden sonra biz kim oluyoruz da seni yargılıyoruz ki?

41!

41!

Senin ruhun 41 yaşında! Yaşamının ortasında, klasik bir  ruh seninkisi. Hayatını, düşüncelerini artık oluşturmayı başardığın ama bunu yaparken zamanın nasıl geçtiğini fark etmemiş, biraz yorgun bir ruh. Bütün gücünü eski güzel günlerden alıyorsun sen. Hala gelişen ve değişen şeyleri izlesen de asla yerini tutmayacağının farkındasın. O zaman eski zamanlara selam, müziğe hasret!

52!

52!

Senin ruhun 52 yaşında! Artık bazı şeyleri gerçekten aşmışsın. Çoğu şey seni yaralamıyor aksine bunu hayatın bir cilvesi olarak görüyor ve gülüp geçiyorsun. Yaşadıkların, tecrübelerin, gördüklerin seni olgunlaştırmış. Ağır başlı, daha kolay ve doğru kararları verebilen, oldukça mantıklı düşünen ve tamamen gerçekçi birisin. Kimsenin sana ani ve riskli kararlar aldırmasına izin vermiyorsun. Sakin ve bilinçlisin. Üstüne üstlük insanlar sana akıl danışıp senden yardım istiyorlar. Senin de bu işten keyif aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Tecrübelerinle insanlara faydalı olabilmek seni mutlu ediyor. Çevrendeki herkes senin onları düştükleri anda kaldıracağını, temiz ve merhametli kalbini, yardımseverliğini çok iyi biliyor.

61!

61!

Senin ruhun 61 yaşında! Ama dur bakalım önce bir dinle. Yaşlı bir ruha sahipsin çünkü aynı zamanda bilge bir ruha sahipsin. Sokrates gibisin desek yeridir. Yaşadığın şeylerden öğrendiklerin, her olaydan kendine ders çıkartabilmen ve aynı hatayı asla bir daha tekrarlamayacak kadar olgun olman seni bilgelik mertebesine ulaştırmış. Sessiz, sakin bir yapın var. Ama gel gör ki içinde birikmiş onlarca yaşanmışlık söz konusu. İnsanlar, bir şey olduğu zaman onlara yol gösterebilmen için hemen senin yanına koşuyorlar. Haksız da sayılmazlar çünkü fikirlerinde neredeyse hiç ama hiç yanılmıyorsun. Bu da seni insanların gözünde daha da yüceltiyor. Bu dünyada mutluluğun yolunun iyilik ve paylaşmaktan geçtiğini çözmüşsün. Ne diyelim? Keşke herkesin çevresinde senin gibi akıl danışacağı birileri olsa.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
486
273
179
130
97
69
49
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eren Akbal

19 yaşındayım ama ruhum 41 yaşındaymış teşekkürler ösym ve fenerbahçe.

deniz derya

neden 60 değil de 61 yaş çıktı o bir yaşı nereden koydun zaten yaşlı göstermişsin :(

Çikolatalı pasta

12 yim 41 çıktı çüş artık abartmayın!