Görüş Bildir
Haberler
Yaş Tahmin Etme Testine Göre Yüzde Kaç İnsan Sarrafısın?

etiket Yaş Tahmin Etme Testine Göre Yüzde Kaç İnsan Sarrafısın?

Trex
06.04.2017 - 14:09

Bu testimizde 10 ünlünün yaşını tahmin etmeni istiyoruz. Bakalım insan sarrafı mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 İnsan Sarrafısın!

%100 İnsan Sarrafısın!

Sen tam bir insan sarrafısın. Sosyal zekan çok çok yüksek. İnsanların sadece gözlerine bakarak onların ne hissettiğini şak diye anlayabiliyorsun. Bu kolay kolay elde edilebilecek bir yetenek değil. Nice insan o gözlere boş boş bakıyor anlam veremiyor. Bu yeteneğe sahip olmak için öyle sosyal biri olmaya falan gerek yok. Senin gibi gözlem yeteneği ve sezgileri kuvvetli herkes bunu yapabilir. Ama sen bu işi çözmüşsün. Vücut dili uzmanlarının senden öğreneceği çok şey var. Kimse senden bir şey saklayamaz.  Gözlerinden hiçbir şey kaçmıyor senin. Adeta bir Sherlock Holmes'sun! Karşındakilerin senden bir şeyleri saklaması için yapması gereken tek şey var: Gözlerini kaçırmak.;)

%70 İnsan Sarrafısın!

%70 İnsan Sarrafısın!

Evet, sen iyi bir gözlemcisin. Bunu herkes biliyor. Fakat bazen ufak ayrıntılar gözünden kaçabilir, bu çok normal bir durum. Böyle olayların senin moralini bozmasını, umutsuzluğa kapılmanı sağlamasına izin vermemelisin. Çünkü senin gerçekten diğer insanlardan daha üst düzeyde bir gözlem yeteneğin var. Bu yeteneğinin gelişmesindeki en büyük etkenin de inanılmaz empati yeteneğin olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz. Bazılarına gereksiz görünen  bu yetenek bak neler sağlıyor sana!

%30 İnsan Sarrafısın!

%30 İnsan Sarrafısın!

Senin gözlem yeteneklerinin hala geliştirilmeye ihtiyacı var ve aslına bakarsan bunu yapabilecek potansiyel sende var. Sen genel olarak detaylardansa büyük resimlere odaklanan, direk sonuç odaklı yaşayan bir insan olduğun için ayrıntıları gözden kaçırman çok normal. Bunun  nedeni ise senin çok aceleci ve sabırsız bir insan olman. Ayrıntılarla oyalanmak sana göre değil. Sen sonuç insanısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3154
1580
936
910
635
344
344
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sabina Joseph

ya arkadaş ben ne safım ya, basınca hepsi yeşil oluyomuş.. ben de sandım ki, hepsini doğru buluyorum. duygularımla oynadın, ONEDİO!

Kerem Ali Özmen

Lan bu yalan farklı şıklar işaretleyin gene 100% diyor.