Görüş Bildir
Haberler
Muhteşem Yüzyıl'ın Yapımcısı Timur Savcı'dan Yıllar Sonra Meryem Uzerli İtirafı: Saygısızlık Ve Şımarıklık...

Muhteşem Yüzyıl'ın Yapımcısı Timur Savcı'dan Yıllar Sonra Meryem Uzerli İtirafı: Saygısızlık Ve Şımarıklık...

dila bahar
02.11.2021 - 19:47

'Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle Türkiye'de şöhreti yakalayan oyuncu Meryem Uzerli, rol aldığı diziden 'tükenmişlik sendromu' yaşadığını dile getirerek ayrılmıştı.'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin yapımcısı Timur Savcı, yıllar sonra konuyla ilgili olarak ilk kez konuştu. Timur Savcı, 'Diziyi bırakması bana da sürpriz oldu. Abisi araya girdi, başkaları araya girmeye çalıştı ama 'bitti' dedim.' ifadelerini kullandı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2011-2014 arasında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem'i canlandıran başarılı oyuncu Meryem Uzerli, 2013 yılında 'tükenmişlik sendromu' yaşadığı gerekçesiyle aniden çekimlere ara vermişti.

'Geri Dönüşü Yoktu Artık...'

'Geri Dönüşü Yoktu Artık...'

Tükenmişlik sendromu yaşayan Meryem Üzerli Muhteşem Yüzyıl kadrosundan ayrılıp, apar topar Berlin'e giden oyuncu, o dönem izlenme rekorları kıran dizinin ekibini zor durumda bırakmıştı.Dizinin yapımcısı Timur Savcı, yıllar sonra Uzerli hakkında konuştu. Savcı, 'Meryem'in diziyi bırakması bana da sürpriz oldu. Bu durumlarda seri katil soğukkanlılığım var. Meryem'in abisi araya girdi, başkaları araya girmeye çalıştı ama 'bitti' dedim. Geri dönüşü yoktu artık' dedi. Simge Fıstıkoğlu'nun YouTube programı 'Hayat Okulu'na konuk olan Timur Savcı, oyuncunun diziyi bırakmasını tüm ekibe karşı saygısızlık ve şımarıklık olarak yorumladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın