Görüş Bildir
Haberler
Yandex.Navigasyon'a Trafik Olayları Özelliği Geldi

Yandex.Navigasyon'a Trafik Olayları Özelliği Geldi

WeBeyn
28.03.2014 - 14:17

Yandex.Navigasyon'a Trafik Olayları Özelliği Geldi

Uygulamaya eklenen “Trafik Olayları” özelliği sayesinde artık kullanıcılar sadece trafik yoğunluğunu öğrenmekle kalmıyor; genel trafik durumunu etkileyen trafik kazaları, yol çalışmaları, arızalı trafik lambaları, açık bırakılmış rögar kapakları ve daha bir çok anlık değişkenden de haberdar olabiliyor.

Yandex’in sevilen uygulaması Yandex.Navigasyon, Türkiye’deki kullanıcılarına sağladığı olanaklar odağında geliştirilerek güncellendi.

Uygulamaya yeni eklenen “Trafik Olayları” özelliği ile kullanıcılar yolda karşılaştıkları ve trafiği etkileyen tüm olayları özel simgelerle harita üzerinde işaretleyebiliyor. Yol güzergahlarına eklenen bu uyarı simgeleri, diğer Yandex.Navigasyon kullanıcıları tarafından gerçek zamanlı olarak görülebiliyor.

Ayrıca konuşma baloncuğu simgesi ile dileyen kullanıcılar, söz konusu durumlarla ilgili olarak haritaya yorumlar da ekleyebiliyor. Eklenen yorumlar sayesinde belirtilen trafik olayı hakkında tüm kullanıcılar en güncel bilgiye ulaşabiliyor.

Harita üzerinde tüm “Trafik Olayları”nı görebilmek için; Yandex.Navigasyon ekranındaki “Ayarlar” bölümünden, “Kaza”, “Yol çalışması” gibi olaylara ait simgelerin aktif hale getirilmesi yeterli. oluyor.

Yandex Navigasyon iOS, Android ve Windows Phone için navi.yandex.com.tr adresinden indirilebiliyor.

WeBeyn.com

Kaynak: http://www.webeyn.com/yandex-navigasy...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın