Görüş Bildir
Haberler
Yandex.Disk Yenilendi

Yandex.Disk Yenilendi

WeBeyn
07.03.2014 - 13:00

Yandex.Disk Yenilendi

Pratik çözümlerle kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Yandex’in sunduğu ücretsiz veri depolama servisi Yandex.Disk ile artık ekran görüntüsü almak, üzerine yorum eklemek ve paylaşmak da çok kolay. Tasarımı da yenilenen Yandex.Disk, yepyeni kullanıcı dostu özellikleriyle elinizin altındaki en büyük yardımcınız olacak.

İnternet kullanıcılarının ihtiyaçları doğrultusunda her geçen gün yeni servisler sunan Yandex, ekran görüntüsü almak, üzerine yorum eklemek ve kaydedilen görüntüyü pratik bir şekilde paylaşabilmek amacıyla Yandex.Disk’e yeni bir özellik ekledi. Yandex.Disk sayesinde dilediğiniz ekran görüntüsünü alabilir, bulut üzerinde depolayabilir ve arkadaşlarınızla web bağlantısı veya dosya olarak anında paylaşabilirsiniz.

Yandex.Disk’in desteklediği klavye kısayolları veya görev çubuğundan ulaşılabilen menü yardımıyla ekranınızdaki istediğiniz görüntüyü yakalayabilir, dilediğiniz şekilde kırparak düzenleyebilirsiniz. Manuel biçimde ekranınızın bir bölümünün veya tam ekranın görüntüsünü alabilmenin yanı sıra, yalnızca görüntüsünü almak istediğiniz bir pencereyi de seçebilirsiniz. Ayrıca metin ekleme özelliği, oklar, işaret kalemi, çeşitli geometrik şekiller ve bir takım diğer özel araçlar yardımıyla yorumunuzu da ekleyerek ekran görüntünüzü kişiselleştirebilir, yorumunuzu katabilirsiniz. Yandex.Disk’in “Ekran Görüntüleri” klasörüne otomatik olarak kaydedilen görüntülerinizi doğrudan resim olarak veya bir web bağlantısı şeklinde paylaşabilirsiniz.

Tasarımı yenilenerek daha da kullanıcı dostu bir yüze kavuşan Yandex.Disk, artık farklı formatlardaki dosyalar için özelleştirilmiş arayüzler de sunuyor. MAC OS X platformu da dahil olmak üzere tüm platformlarda kullanıcı dostu yeni özellikler sunan Yandex.Disk’te artık, fare ile sürükleyerek dosya yükleyebilir veya dilediğiniz dosyayı Disk’in çöp kutusuna sürükleyerek silebilirsiniz. Ayrıca arama çubuğuna yazacağınız tek bir kelimeyle, yüzlerce dosya arasından bulmak istediğiniz dosyaya kısa sürede ulaşabilirsiniz. Dileyen kullanıcılar Yandex.Disk’te kayıtlı olan dosyalarını sosyal medya platformlarında da kolaylıkla paylaşabiliyor.

WeBeyn.com

Kaynak: http://www.webeyn.com/yandexin-bulut-...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın