Görüş Bildir
Haberler
Yalnızca İmza Parfümünü Bulmuş Olanların Anlayabileceği 10 Şey

Yalnızca İmza Parfümünü Bulmuş Olanların Anlayabileceği 10 Şey

Radlands
12.11.2022 - 16:06

İyi ya da kötü, kokunuz sizinle ilgilenen herkes üzerinde uzun süreli bir etki bırakır. Tarzınızın görünmez bir parçasıdır ve insanların sizi görme ve hatırlama şeklini güçlü bir şekilde etkiler. Gelin içeriğimizde kendine en yakışan imza kokuyu bulanların anlayabileceklerine bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Kişiliğinizi ifade eder.

İmza parfümler kişiliğinizi ve karakterinizi, zevklerinizi ve tercihlerinizi büyük ölçüde karşı tarafa yansıtıyor. Çiçeksi, şekerli parfümler daha duygusal, naif insanların tercihiyken; odunsu, baharatlı kokular daha sert insanların tercihi oluyor.

2. Modunuzu yükseltir.

İmza parfümler ruh halinizi iyileştirmeye yardımcı olurlar. Ve hatta çevrenizdekilerin de ruh halini yükseltirler. İmza kokunuzu sıktığınızda harika koktuğunuzu bildiğiniz için o gün modunuzu düşürecek hiçbir şey olamaz!

3. Kendinize güveniniz artar.

www.laguiadelvaron.com

“Harika kokuyorsun” alabileceğiniz en büyük iltifatlardan biridir. Kendinize olan güveninizi artırır ve daha rahat hissetmenize yardımcı olur.

4. İnsanların "Bu parfümün adı ne?" sorularına alışırsınız.

Parfümünüzün kokusu arkadaşlarınızdan, ailenizden ve yabancılardan iltifatlar alabilir, soru yağmuruna tutulabilirsiniz.

5. İnsanlar sizi o koku ile özdeşleştirir.

Koku, en güçlü duyu olduğu için duyarlılığı nedeniyle kokunun insanlarla daha derin duygusal bağlar kurmasını sağlar. İmza kokular, insanların başka bir yerde benzer bir kokuyla karşılaştıklarında sizi hatırlamalarını sağlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Güzel bir parfüm bulabilmek için başka seçeneklere para akıtmazsınız.

Henüz imza kokusunu bulamamış olanlar bir şişe parfümü bitirmeden başka başka seçeneklere başvururlar ve yine hüsrana uğrarlar... Sizin böyle bir derdiniz yoktur, her zaman doğru seçeneği bilirsiniz.

7. Her zamanki mağazanız her zamanki parfümünüzü bilir.

Eğer hep aynı parfüm mağazasından alışveriş yapıyorsanız personele içeriği girdiğinizde her zamankinden demeniz yeterlidir, neyi kastettiğinizi bilir...

8. Gerçekten güzel kokarsınız.

Evet her parfüm hoş koku yaymak için tasarlanmıştır ve çoğu da kendi başına güzel kokar. Ama imza parfümünüz sizin teninizle öyle uyumludur ki siz bir başka güzel kokarsınız.

9. Reddedilme ihtimalinizi azaltır.

Daha önce de belirttiğimiz gibi, imza parfümünüz sizi daha kendinden emin ve insanlar tarafından sosyal olarak kabul edilebilir kılar. Kokusu nedeniyle biriyle ikinci randevuya çıkamayan birçok insan var. Kişilik özellikleri bir yere kadar önemlidir; ancak güzel kokmak da aynı derecede önemlidir.

10. Afrodizyak etkisi yaratır.

Parfümler neden bazı insanlara daha fazla çekildiğinizi açıklayan feromon özellikleri içerir. Ayrıca parfümünüz afrodizyak içermese bile parfümlerin çoğu karşı cinse hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. Özellikle afrodizyak içeren bu koku bir de teninize tam oturuyorsa her yer alev alev...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Countess Rain

Jean Paul Intense