Görüş Bildir
Haberler
Yalnız Değilsin: Eyeliner Çok Daha Kolay Şekilde Nasıl Çekilir, Anlatıyoruz!

Yalnız Değilsin: Eyeliner Çok Daha Kolay Şekilde Nasıl Çekilir, Anlatıyoruz!

miray soysal
07.10.2022 - 14:43

Eyeliner' ı jilet gibi kusursuz çekmek kimimiz için oldukça basit iken, kimimize fazlasıyla zor geliyor. Eğer eyeliner çekmek senin için zorlu görünen bir süreçse, bu içeriğimiz ile artık değil!👇

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. ''

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kusursuz bir çizgi için eyeliner ile önce gözün bitiş yerini, sonra da kuyruğun bitmesini istediğin yeri küçük bir nokta yardımıyla işaretle. Sonra bu iki noktayı tek hamlede birleştir. Bu sayede net bir kuyruk elde etmiş oldun. Daha sonra eyeliner ile kirpik diplerine belirli aralıklarla noktalar koy ve ardından bu noktaları birleştir. Bu sayede ince ve düz bir hat oluşturacaksın. İki aşamalı bu yöntem ile basit ama başarılı bir sonuç elde ettin bile. Denediğinde fark edeceksin bu iş oldukça basitmiş, sen gözünde büyütmüşsün! 

Eyeliner çekmeyi öğrendiğimize göre şimdi de işimizi daha da kolaylaştıracak ürünlere göz atalım;

Keskin ve kalıcı etki!

Keskin ve kalıcı etki!

Kalem formunda sunulan eyelinerlar daha kolay kontrol edilebilirler.  Bu yüzden  eyeliner çekme konusunda acemi olanlar, kalem eyelinerları tercih ediyorlar. Kalem eyeliner, formunun etkisi ile çok ince çizgiler elde etmeni sağlar. Göz kapağının iç ve dış bitiş noktalarından içeriye doğru uygulama yapman etkili sonuç almana yardımcı olur.

 Drag It keçe uçlu eyeliner kirpik çizgisi boyunca mat ve istenilen kalınlıkta çizgiler yaratır. Yüksek renk veriminin yanı sıra, waterproof, no transfer, çabuk kuruma özelliklerine sahiptir. 

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayınız!

Anlamlı bakışlar!

Anlamlı bakışlar!

Likit formda olan eyeliner, uygulaması ilk başlarda zor olan ancak keskin hatlar ve belirgin çizgiler oluşturmak için en uygun olan eyeliner türüdür. Tercih edildiği zaman birkaç denemede iyi sonuca ulaşmak mümkün olacaktır.  

Likit eyeliner uygulamasına başlamadan önce eyelinerın topaklanmaması ve pürüzsüz bir şekilde uygulanması için ürün şişesinin iyice çalkalanması gerekir. Sonrasında fırça üzerindeki fazla eyeliner sıyrılır ve kirpiklere olabildiğince yakın şekilde tutularak kirpik hattı boyunca çizgi çekilir.

Show It dipliner, kirpik çizgisi boyunca parlak, eşit renkte ve istenilen kalınlıkta çizgiler oluşturur.  Bulaşmayan, hızlı kuruyan, gün boyu dayanan yapısı vardır ve parlak siyah renk verir.  Bir an önce alıp deneyebilir, daha belirgin ve büyük gözlere sahip olabilirsin. 

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mükemmel incelikte eyeliner kuyruğu!

Mükemmel incelikte eyeliner kuyruğu!

Gözlerine zoom yapma zamanı!

Zoom It dipliner, ile seni tanıştırmak istiyoruz. Çünkü jilet gibi eyeliner çekebilmek için bu ürünün üstüne tanımıyoruz! Likit formu, ince fırçası ve mat bitişi sayesinde yoğun ve uzun kuyruklar! Bu eyelinerı kullanırken biraz titiz davranmak gerekiyor ama her ne kadar uygulaması zor görünse de, alıştıktan sonra son derece kolay ve pratik olduğunu göreceksin. Yoğun ve uzun kuyruklar! Gerçekten nasıl böyle jilet gibiler?

Ürün linkine buradan ulaşabilirsin.

Kusursuz çekik bakışlar!

Kusursuz çekik bakışlar!

Glide It fırça uçlu kalem eyeliner, kirpik çizgisi boyunca kayarak istenilen kalınlıkta çizgiler oluşturur. Sahip olduğu ince, uzun ve sivri keçe ucu,  kirpik diplerine ulaşıp bütüncül bir görüntü elde etmeni sağlar. Uzun süre kalıcıdır ve hızlı uygulama için idealdir. Bu yüzden net ve keskin bir eyeliner için önerebileceklerimiz arasında :)  Artık jilet gibi eyeliner çekmek için ihtiyacın olanı bulduğuna  göre, bakışlarından etkileyici bir şey tanımıyoruz.

Ürünü incelemek için buraya tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
5
3
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sevgi

Amk nasıl çekilir diye giriyoruz hep ürün koymuş amk onediosu bende de var Nası çekilcek bilmiyom başlığını …