Görüş Bildir
Haberler
Yalancı Dizisi İçin Flaş Karar: Show TV Yalancı Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Yalancı Dizisi İçin Flaş Karar: Show TV Yalancı Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak gibi oyuncuların yer aldığı Yalancı adlı dizi için flaş bir karar alındı. İlgi çekici konusuna rağmen reytinglerde alt sıralarda kalan Yalancı’nın yayın günü değiştirildi. Peki, Show TV Yalancı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte Yalancı dizisi ile ilgili tüm bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Show TV’de cuma akşamları izleyici ile buluşan Süreç Film yapımı Yalancı dizisinin yayın tarihi değiştirildi. İstenilen reytinglere bir türlü çıkmayan Yalancı’nın yeni yayın günü de belli oldu.

YALANCI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Ekranlara bir hafta ara verecek olan Yalancı, yeni bölümleriyle artık salı günleri yayınlanacak. Murat Yıldırım’ın başrolünde olduğu Aziz dizisini cuma günü yayınlamaya karar veren Show TV, Yalancı dizisinin yeni yayın tarihini salı olarak değiştirmiş oldu.

YALANCI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yalancı'nın ekrana gelen altıncı bölümünde Deniz, Mehmet Emir'in bütün hamlelerini önceden öğrenmesiyle kendisini takip ettirdiğini ya da birinin ona haber verdiğini düşünmeye başladı. Mehmet Emir'in ise Deniz'in evindeki oyuncak ayıya kamera yerleştirdiği ve her şeyi oradan öğrendiği ortaya çıktı.

Yalancı Son Bölüm Tek Parça Full İzleme Ekranı

Yalancı Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

Yalancı Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz’in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlarla karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez.

BAFTA ödüllerine aday gösterilen İngiliz dizisi Liar'dan uyarlanan, yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer'in yaptığı dizinin senaryosunu Yazıhane ekibi üstlenmiştir.

YALANCI DİZİSİ OYUNCULARI

  • Burçin Terzioğlu (Deniz Sungur)

  • Salih Bademci (Mehmet Emir Gürsoy)

  • Hazal Türesan (Yasemin Aytekin)

  • Cemal Toktaş (Murat Özdal)

  • Şahin Irmak (Okay Aytekin)

  • İmer Özgün (Canan Odakçı)

  • Murat Kılıç (Erdal Numanoğlu)

  • Serkan Tınmaz (Arif Ocakçı)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın