Görüş Bildir
Haberler
Yakışıklı Erkekleri Seç Gözlerinin Ne Kadar Bozuk Olduğunu Söyleyelim!

etiket Yakışıklı Erkekleri Seç Gözlerinin Ne Kadar Bozuk Olduğunu Söyleyelim!

Captain Price
24.01.2019 - 18:38 Son Güncelleme: 16.07.2019 - 16:11

Yani sonuçta yakışıklılık göreceli bir kavram!

Haydi teste.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 👇

2. 👇

3. 👇

4. 👇

5. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 👇

7. 👇

8. 👇

9. 👇

10. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kartal gibi gözlerin var!

Kartal gibi gözlerin var!

Vay canına! Bu sonuca birilerinin ulaşabileceğini hiç sanmıyorduk ama sen başardın! Bu yüzden sana bu soruyu maalesef sormak zorundayız: Gerçekten insan mısın, yoksa son teknolojiyle yapılmış ultra özelliklere sahip bir robot mu? Seninkiler gibi gözler bu dünyada yalnızca sayılı miktarda insanda olur, bu yüzden çok şanslısın! En ufak ayrıntıları fark etmeyi de geçtik, sen gördüğün görüntülerdeki eksik parçaları bile tamamlayacak derecede iyi gözlere sahipsin! Değerini iyi bil ve sana bahşedilen bu yegane yeteneği son derece iyi kullan!

Ceylan gözlü çıktın!

Ceylan gözlü çıktın!

Ehem ehem, merhaba güzel gözlü insan. Sen dünyanın en tatlı gözlerine sahipsin fakat şunu itiraf etmeliyiz ki görme yeteneğin gözlerin kadar güzel değil. Bir yetenek pırıltısı yok değil ama, bir zaman sonra görme yeteneğin de gözlerin kadar mükemmel olabilir. En yakın zamanda doktora gidersen senin içi çok iyi olur. Göz çok hassas ve önemli biliyorsun :) 'Yaa ben gözlük takmam' deme tıp gelişti lazer ve bir sürü yöntem var. En iyi ihtimalle lens takarsın.

Senin hem gözlerin çok iyi görüyor hem gönül gözün!

Senin hem gözlerin çok iyi görüyor hem gönül gözün!

Gözlerin çok uzaktaki ufacık yazıları bile görüyor. Ama bizim ilgimizi çeken bir başka bir şey var. Gönül gözün! Bu konuda mütevazı olmamalısın. Çünkü hakikaten insanı gözünden anlayan bir yapın var. Geçmişte yaşadığın tecrübelerden ders çıkarıp ilerisi için daha sağlam adımlar atıyorsun. Bu da hayat yolunda karşılaştığın insanları daha iyi süzüp onlarla ilgili en doğru yolu seçiyorsun. Çevrendeki insanlara 'O aslında öyle biri değil' gibi uyarılar yapıyor ve sonunda hep sen haklı çıkıyorsun. Artık insan sarrafı olmuşsun ve insanları gözünden anlıyorsun.

Gözlerin çok iyi!

Gözlerin çok iyi!

Senin gözlerinin teknik olarak bozukluğu yok o yüzden biz diğer kısmı hakkında konuşmak istedik. Biliyorsun 'Gözler kalbin aynasıdır.' diye meşhur bir söz vardır ama bazı insanlar aynaların rengiyle biraz oynayabiliyor. Peki, bunu sen yer misin? Asla! Çünkü, neyin gerçek neyin sahte olduğunu şıp diye anlıyorsun. Dikkatlisin ve tuzaklara düşmüyorsun. İşleri belli bir mantığa oturtup öyle hareket ediyorsun. Tedbirlisin, adımlarını sağlam atıyorsun. Bu da bir sonraki zor duruma daha hazırlıklı olmanı sağlıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1138
739
350
338
90
55
50
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?