Görüş Bildir
Haberler
Yakın Zamanda Çıkması Beklenen Muhteşem Albümler

etiket Yakın Zamanda Çıkması Beklenen Muhteşem Albümler

Deniz
13.01.2023 - 19:11

Lana Del Rey, Paramore, Fever Ray ve çok daha fazlası... İşte sizler için derlediğimiz, müzikseverlerin heyecanla beklediği, yakın zamanda çıkacak olan albümler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Manéskin - Rush

Manéskin - Rush

Eurovision'daki başarısından sonra gündemden düşmeyen Manéskin, dünya genelinde milyonların kalbini kazandı. Ünlü rock grubunun yeni albümü 'Rush' Ocak ayında müzikseverler ile buluşmayı bekliyor.

Sam Smith - Gloria

Sam Smith - Gloria

'Unholy' performansıyla uzun süre listelerde bir numaradan düşmeyen İngiliz şarkıcı, yeni albümünü 27 Ocak 2023 tarihinde piyasaya sürecek.

Paramore - This is Why

Paramore - This is Why

2004 yılında kurulan efsanevi Amerikan Rock grubu, hayranlarına güzel bir sürpriz yaparak 'This is Why' isimli albümlerini 2023'ün Şubat ayında yayımlayacağını açıkladı.

Gorillaz - Cracker Island

Gorillaz - Cracker Island

Alternatif rock türüyle ön plana çıkan müzik grubu Gorillaz, 2023'ün Şubat ayında çıkaracağı 'Cracker Island' isimli albümüyle hayranların heyecanlı bekleyişine tanık oldu.

Lana Del Rey - Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd

Lana Del Rey - Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd

Hüzünlü aşk şarkılarıyla, dinleyicilerin vazgeçilmezi haline gelen Lana Del Rey, 'Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd' isimli albümünü 2023 yılının Mart ayında piyasaya süreceğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Metallica - 72 Seasons

Metallica - 72 Seasons

Heavy metal denilince ilk akla gelen efsanevi grup Metallica, yeni albüm müjdesini açıklayarak dünya çapında heyecanlı bir bekleyişe yol açtı.

'72 seasons' ismindeki albümde 12 şarkı olacak ve 14 Nisan 2023 tarihinde piyasaya sürülecek.

Fever Ray - Radical Romantics

Fever Ray - Radical Romantics

Elektronik müziğin efsane ismi İsveçli sanatçı Fever Ray, hayranlarının merakla beklediği yeni albümünü 10 Mart tarihinde piyasaya süreceğini açıkladı. Albüm, 10 şarkıdan oluşuyor.

Dünya çapında sevilen müzik grupları ve şarkıcıların önümüzdeki birkaç ay içerisindeki çıkaracağı albümler şimdiden merakla bekleniyor. 

Sabırsızlıkla beklenen bu albümlerden sizin merak ettiğiniz hangisi? Yorumlarda buluşalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın