Görüş Bildir
Haberler
'Ya Benimsin Ya Kara Toprağın' Paylaşımı: Evlenme Teklifini Kabul Etmeyen Sinem'i Öldürüp, İntihar Etti

'Ya Benimsin Ya Kara Toprağın' Paylaşımı: Evlenme Teklifini Kabul Etmeyen Sinem'i Öldürüp, İntihar Etti

Batuhan
17.05.2022 - 15:31

Mersin’in Tarsus ilçesinde Halil Korkmaz bir süre birlikte olduğu Sinem Sökmen'i tabancayla öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi. Korkmaz'ın evlenme teklifini kabul etmeyince ayrıldıkları Sökmen'i daha önce de 'Ya benimsin ya da toprağın' diyerek tehdit ettiği ileri sürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, öğle saatlerinde Öğretmenler Mahallesi’nde bulunan Tarsus Hali'nde meydana geldi Halde nakliye işi yapan Halil Korkmaz, bir süre birlikte olduğu tarım işçisi Sinem Sökmen'in çalıştığı iş yerine geldi. Korkmaz, burada belinden çıkardığı tabancayla Sökmen’in kafasına ateş etti. Yere düşen Sökmen, olay yerinde hayatını kaybetti. Kaçan Halil Korkmaz, Hal Camisi yakınlarında aynı tabancayla bu kez kendi başına ateş ederek yaşamına son verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemenin ardından Sökmen ve Korkmaz'ın cenazeleri otopsi için hastaneye götürüldü.

'Ya benimsin ya da toprağın'

'Ya benimsin ya da toprağın'

Korkmaz'ın bir süre birlikte olduğu Sinem Sökmen'e evlenme teklif ettiği ancak aralarında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan anlaşmazlık sonucu ayrıldıkları öğrenildi. Korkmaz'ın, Sökmen'i birlikte çektirdiği fotoğrafları ailesine göstermekle korkuttuğu ve 'Ya benimsin ya da toprağın' diyerek tehdit ettiği iddia edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
25
15
5
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
doğan ezer

İyi ki öldün amk çocuğu. Kıza yazık oldu.

hakiki tosunpaşa

şurda okuduğum 10 sapıklık haberinden 3 ü mersinde olmaya başladı,adananın tahtını sallıyorlar

Abrek Kafkas

seçme seçilme hakkını Mustafa Kemal Atatürk sayesinde medeniyet beşiği dedikleri avrupa'dan önce getirmiş , Gazi Eğitimden tut her ince detaya kadar Cumhuri... Devamını Gör