Görüş Bildir
Haberler
Xbox Game Pass: Nisan Ayının En İyi Oyunları

Xbox Game Pass: Nisan Ayının En İyi Oyunları

Deniz Ünsal
22.04.2023 - 11:02

Game Pass, oyuncular için çok büyük bir nimet. Hele ki 100 liraya düzgün bir oyun dahi alınmayan bu durumda çok çok büyük nimet. Ama bu nimetin bir tarafı da; o kadar çok seçenek içinde seçeneksiz kalmak olabiliyor. Hangi oyuna öncelik vereceğinizi seçemeyebiliyorsunuz. Bu yüzden, gelin Nisan ayının en iyi Game Pass oyunlarına bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Atomic Heart

10. Atomic Heart

Çıkışı ile birlikte Game Pass'e gelen, distopik bir oyun olan Atomic Heart. Tüm insanların öldüğü bir üste robotlara karşı savaştığınız oyunun hem çatışma mekanikleri hem de yakın dövüş mekanikleri oldukça tatmin edici. Kimi oyuncular tarafından hikayesi zayıf bulunsa da sizi boşluğa itmiyor ya da yarıda bırakmıyor.

9. Wo Long: Fallen Dynasty

9. Wo Long: Fallen Dynasty

Herkes için olmayan bir oyuna geldik. Wo Long: Fallen Dynasty, çok zorlu boss dövüşleri olan bir Soulslike oyunu. Ustalaşmak için oldukça zorlu saatler ve doğal olarak da bol bol ölüm göreceksiniz. Bir Sekiro olmasa da oynanması gereken bir yapım.

8. Hellblade: Senua's Sacrifice

8. Hellblade: Senua's Sacrifice

Farklı ancak güçlü bir hikaye, çok başarılı ses tasarımı ve rahatsız eden, büyüleyen görseller; bunlar Hellblade: Senua's Sacrifice için söylenebilecek şeylerden sadece birkaçı. Çok güçlü olan hikaye anlatımı ile sizi hikayesinin içinde tutan oyun, kesinlikle oynamanız gereken bir yapım.

7. No Mon's Sky

7. No Mon's Sky

Şahsi olarak oynamayı çok sevsem de, çıkışından itibaren kendini fersah fersah ileri atarak çok güzel bir oyun olsa da yeterince ilgi görmediğini düşündüğüm No Man's Sky. Çıkışındaki hype trenini bir kez kaçırdıktan sonra bahti kapandı diyebileceğimiz oyun, uzunca bir süredir çok güzel bir yapım olarak hayatına devam ediyor. Belki de sorun tek başına oynaması o kadar da çekici olmayışıdır. Eğer evrende bir gezgin olarak sorularınıza cevap aramak istiyor, türlü türlü gezegenlerde türlü türlü teknolojiler içinde üs kuracaksanız, bir arkadaşınız ile No Man's Sky'a girebilirsiniz.

6. Persona 5 Royal

6. Persona 5 Royal

Yapılacak şeylerin listesini yapsak elimiz yorulur, vazgeçer bırakırız. Şimdiye kadar yapılmış JRPG'lerden biri olan Persona 5 Royal. Bir kesim tarafından pek de sevilmeyen sıra tabanlı dövüş sistemini de hızlandırıp daha çekici hale getirmesi, oyunun kendi türüne yaptığı en büyük iyiliklerden biri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Batman: Arkham Knight

5. Batman: Arkham Knight

Tam bir klasik; hatta şimdiye kadar yapılmış en iyi süper kahraman oyunlarından biri. Seslendirmen olarak Kevin Conroy'un üst düzey Batman performansı ve Jonathan Banks'in James Gordon'ı seslendirmesi, oyunu başka bir seviyeye çıkardı. Sıkıcı olamayan dövüş mekanikleri, başarılı hikayesi ve sizi Gotham'ın derinliklerine girmeye itecek açık dünya envanteri ile Batman: Arkham Knight, çıkışından onca zaman sonra bile Game Pass'te oynamanız gereken bir oyun.

4. Assassin’s Creed Odyssey

4. Assassin’s Creed Odyssey

2018'de çıktığı zaman oldukça beğeni toplayan ve Ubisoft'un yaptığı en iyi Assasin's Creed oyunları arasında yerini üst sıralara koyan Odyssey. Antik Yunan zamanına bizi götüren oyun, o zamanlardan bir çok simayı bizlere tanıtıyor. Açık dünyası ve RPG sistemi ile kendinden öncekilerden farklılaşan Odyssey, hala oynamadıysanız hala Game Pass'de en iyi yapımlardan biri olarak sizi bekliyor.

3. Deathloop

3. Deathloop

Zaman döngüsüne sıkışıp kalmış Colt olarak oynadığımız, Arkane'in yeni eseri Deathloop. Arkane'in diğer oyunlarını - Dishonored ve Prey - seviyorsanız, Deathllop'u da oynamak isteyebilirsiniz. Güzel bir hikaye anlatımı ve iyi mekaniklere sahip olan  Deathloop, hatalarınızdan ders çıkarmayı size uzun yolla öğretiyor.

2. Hi-Fi Rush

2. Hi-Fi Rush

Tango Gameworks'ün elinden farklı türde bir oyun olarak çıkan ve oldukça beğenilen Hi-Fi Rush. Hack&Slash oynamayı seviyorsanız, oyunlardaki müziklere önem veriyorsanız: Hi-Fi Rush denemeniz için gözlerinizin içine bakıyor.

1. Mass Effect Legendary Edition

1. Mass Effect Legendary Edition

Mass Effect üçlemesini ve tüm DLC'leri tek bir pakette toplayan, arttırılmış grafikler ile süsleyen Mass Effect Legendary Edition. Bilimkurgu ve RPG severler için yüksek standart olan Mass Effect, bu yeni yapım ile oldukça beğeni toplayıp, yeni oyuncuların radarına tekrardan girmeyi planlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Game Pass'e Gelecek Oyunlar

- Minecraft Legends - 18 Nisan

- Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly - 20 Nisan

- Homestead Arcana - 21 Nisan

- Cassette Beasts - 26 Nisan

- The Last Case of Benedict Fox - 27 Nisan

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın