Görüş Bildir
Haberler
WhatsApp'a Büyük Rakip: Telegram

WhatsApp'a Büyük Rakip: Telegram

Webtekno
04.02.2014 - 09:43 Son Güncelleme: 04.02.2014 - 11:39

Hiç kuşkusuz, son dönemin en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ın tahtını sarsmak isteyen çok fazla uygulama oldu şimdiye kadar; Line, Viber, Wechat gibi. Ancak tam da güvenliğin ne kadar önemli olduğu şu günlerde Telegram bu rakiplerin en güçlüsü olarak görünüyor.

Diğer mesajlaşma uygulamalarından özellikle güvenlik konusundaki titizliği ile bir adım öne çıkan Telegram, şifrelenmiş mesajlaşma sistemi ve mesajların kendi kendine silinmesi gibi özelliklerle 'kişisel bilgilerin gizli kalması hakkınızı geri veriyor (adamların sloganı bu)'

Ayrıca bulut bilişim (cloud) teknolojisini kullanan telegram ile farklı cihazlarla da hesabınıza erişim sağlayabiliyorsunuz. Hız ve güvenlik için sunucularını da tek bir yerde toplamak yerine dünyanın çeşitli bölgelerinde barındıran Telegram, aynı zamanda açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir uygulama (ücretsiz ve reklamsız)

Ayrıca mesajlarınızı hacker saldırılarına karşı da koruduğunu belirten Telegram'ın görsel ya da video paylaşım konusunda sınırının olmaması da onu cazip hale getiren unsurlardan birisi.

Haberin tamamını görmek ve Telegram indirmek için tıklayınız

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0