Görüş Bildir
Haberler
Vücut Tipine Göre Ceket Kombineleri

etiket Vücut Tipine Göre Ceket Kombineleri

KadınMatik
11.10.2015 - 20:44

Giyim sektörünün hızlı bir şekilde geliştiği ülkemizde kadınların en çok zaman harcadığı konular arasında kıyafet seçimi yer alır. Dört mevsimin yaşandığı ülkemizde giyim sektöründe sürekli bir değişim gözlenir ve her mevsime uygun olarak farklı ürünler çıkarılır. Bu hızlı değişime ayak uydurmak ise bazen o kadarda kolay olmayabilir.

Kıyafet Seçiminde Vücut Tipinin Önemi:

Dış giyimde dikkat edilmesi gereken konulardan biri de vücut tipine uygun giyinmektir. Bu, birçok kişinin göz ardı ettiği ama görünümü yüzde yüz etkileyen bir konudur. Dikkat edilmediğinde bu seçimler yanlış görüntülere neden olacak ve daha da kötüsü birçok kişi bu seçimleri doğru sanarak ve aynı yanlışı sürdürecekler. İşte bu sebeple vücut tipine uygun kıyafet seçimi büyük önem taşır.

Dış giyimde kombin oluşturulurken en çok kullanılan parçalardan biri de cekettir. Her mevsime uygun farklı tarz ceketler üretilir. Vücut tipine uygun ceket kombinelerini seçerken dikkat edilmesi gerekenler vardır. Örneğin: Eğer boyunuz kısaysa kombin yaparken seçeceğiniz ceketler mutlaka kısa ve vücuda tam yapışan ceketler olmalıdır veya tam tersi olarak boyunuz uzun ise kombinlerde tercihiniz bol ve diz altı ceketlerden yana olmalıdır.

Bu öneriler yanı sıra dikkat edilmesi gereken şey, ceketlerin kombine edileceği diğer parçaların da aynı şekilde seçilmesidir.  Kombinlerde yanlışlık yapmamak için vücut yapınızı iyice öğrenmeli ve benimsemelisiniz.

Kaynak: http://www.kadinmatik.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın