Görüş Bildir
Haberler
Vize Dönemi Başlarken Her Öğrencinin İhtiyacı Olan Kırtasiye Malzemeleri

etiket Vize Dönemi Başlarken Her Öğrencinin İhtiyacı Olan Kırtasiye Malzemeleri

Ekin Avcı
17.11.2021 - 04:15

Vize dönemi başlıyor. Ders çalışırken sana yardımcı olacak kırtasiye ürünlerine göz atmaya ne dersin? Renkli kağıtlar kullanarak çalıştığın dersi konularına göre ayırabilir, önemli kısımları postitler ve highlighter kalemlerle öne çıkarabilirsin. Ders çalışırken işini kolaylaştıracak birbirinden renkli kırtasiye ürünlerini senin için derledik. Göz atmak istersen seni içeriğe alalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olmazsa olmaz not defterleriyle başlayalım...

Olmazsa olmaz not defterleriyle başlayalım...

Not defterleri öğrencilerin olmazsa olmazı. 13x21 cm ebatında 4 farklı renk defterden oluşan Matt Notebook 4’lü Tarihsiz Not Defter Seti şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Fiyatına kesinlikle değer. Paketlemesi çok özenliydi. Yanındaki hediyeler beni çok mutlu etti. Defterler sert karton kapak. İki tane düz, bir tane noktalı bir de çizgili sayfalardan oluşarak 4 adet defter var.''

Kaybolan ve düzensiz görünen ders notlarını bir arada tutacak renki bir dosya...

Kaybolan ve düzensiz görünen ders notlarını bir arada tutacak renki bir dosya...

Paklon Renkli Makina Kapaklı Dosya kaybolan ve düzensiz görünen ders notları için harika bir çözüm. Rengi ve deseniyle de oldukça tarz görünüyor. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Harika bir ürün!''

Postitler her zaman pratiklik sağlıyor.

Postitler her zaman pratiklik sağlıyor.

Ders çalışırken ve kitap okurken pratiklik sağlayan postitler en çok satın alınan kırtasiye ürünlerinden biri. Paste Notes 6 Renkli Postit şu an indirimde ve fiyatı da oldukça uygun.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Nazik hediyeniz için de çok teşekkür ederim.''

Highlighter kalemler ders çalışırken epey kurtarıcı oluyor.

Highlighter kalemler ders çalışırken epey kurtarıcı oluyor.

Işaretlemek, çizmek, boyamak, not almak ve sahip olduğu soft renkler sayesinde sınırsız çizim yapmak üzeri tasarlanan Kagito Pastel Highlighter Kalem Seti 6 farklı renk kalemden oluşuyor ve şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''O kadar ucuz ki emin olamadım, yorumlara bakarak aldım. Tam bir fiyat performans ürünü. O kadar kaliteli ve minnoş renkler ki anlatamam. Ayrıca fotoğraftakinden daha büyük kalemler.''

Renkli kağıtlar kullanarak çalıştığın dersi konularına göre ayırabilirsin.

Renkli kağıtlar kullanarak çalıştığın dersi konularına göre ayırabilirsin.

Ders çalışırken konuları farklı renklerde kağıtlara yazmak epey pratiklik sağlıyor. Göz yormayan, soft renklere sahipGlobox Renkli 100'lü A4 Kağıdı şu an indirimde ve fiyatı da oldukça uygun.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Renkleri hoş, hepsini kullanabiliyorsunuz. Ben elde yazma için kullandım; fakat yazıcı için de uygun renkleri mevcut.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın