Görüş Bildir
Haberler
Virüsle Cinayet Planı: Parasını Çaldığı Patronunu Koronayla Öldürmeye Çalışan Adam Yakalandı

Virüsle Cinayet Planı: Parasını Çaldığı Patronunu Koronayla Öldürmeye Çalışan Adam Yakalandı

Oto galerici İbrahim Ünverdi'nin verdiği 215 bin TL ile ortadan kaybolan ve koronavirüs hastasından aldığı tükürüğü patronunun içeceğine karıştırmaya çalıştığı iddia edilen işçi Ramazan Ç. yakalandı ve ev hapsi cezası aldı. Ünverdi, Ramazan Ç.'nin yakalanması nedeniyle memnun olduğunu ancak ev hapsini yeterli görmediği için karara itiraz edeceğini söyledi. Ramazan Ç. ise Ünverdi'nin kendisini 1 milyon lira dolandırdığını iddia etti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ramazan Ç.’nin yakalandığına çok mutlu olduğunu söyleyen İbrahim Ünverdi, “Şu an biraz mutlu olsak bile birazda üzgünüz. Hakim ev hapsi verilmesine karar kıldı. Bu beklediğimiz bir karar değildi. Bizim isteğimiz hapis cezası almasıydı. Avukatlarımız itirazda bulanacaklar. Bu virüs 2- 3 kişiden çıktı ve tüm dünyaya yayıldı. Sağlık personelleri bu kadar çalışırken bu kişinin şeytani plan yapması çok üzücü bir durum. Ev hapsi eşimi, çocuklarımı bir nebze rahatlattı ama ceza evine girerse tabi çok çok daha rahatlayacağız. Kendimizi daha da güvende hissedeceğiz” dedi.

'O şimdi evinde biz dışarıdayız'

'O şimdi evinde biz dışarıdayız'

Aylardır korkusundan evden çıkamadığını söyleyen Dilek Ünverdi, şunları söyledi: “Bir nebzede olsa rahatladık. O şimdi evinde biz dışarıya çıkıyoruz. Ama en çok istediğimiz o kişinin ceza alması. Avukatlarımız bu konu hakkında itirazda bulanacaklar. İnşallah adalet yerini bulacak.”

Neler olmuştu?

Mesaj atarak tehdit etmeye devam etti

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın