Görüş Bildir
Haberler
Venüs Burcunuzun Aşk Hayatınız Üzerindeki Etkilerini Anlatıyoruz!

Venüs Burcunuzun Aşk Hayatınız Üzerindeki Etkilerini Anlatıyoruz!

Selluka
27.10.2022 - 16:33

Astroloji açısından, Venüs gezegeni astrolojik profilinizde önemli bir rol oynar, hem romantik ve platonik yakın ilişkilerinizi, duygusal arzularınızı, öz saygınızı, para ve maddi dünyayla olan ilişkinizi etkiler. 

Astroloji söz konusu olduğunda eğlence, cazibe ve stil gezegeni Venüs, ilişkileriniz için tam olarak ne beklemeniz gerektiğini biliyor. 

Not:  Bu içeriğimizi okumaya başlamadan önce Venüs burcunuzun ne olduğunu bilmenizde fayda var. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Antik Yunan mitolojisinde Afrodit, Roma mitolojisinde ise Venüs olarak bilinen güzellik, aşk ve cinselliğin tanrıçası tarih boyunca ikili ilişkileri, romantizmi ve cinselliği şekillendirmiştir.

Antik Yunan mitolojisinde Afrodit, Roma mitolojisinde ise Venüs olarak bilinen güzellik, aşk ve cinselliğin tanrıçası tarih boyunca ikili ilişkileri, romantizmi ve cinselliği şekillendirmiştir.

Astrolojide ise 7 yönetici gezegenden biri olan Venüs’ün doğum haritamızdaki etkisi mitoloji ile aynı paralelde ilerler.

Samimi ilişkileri, cinsel arzuları, öz saygıyı, sevgiyi nasıl gösterdiğimizi ve materyal dünyaya olan ilgimizi etkileyen Venüs burcunu anlamak, bu dinamiklerimizi güçlendirmemizi, kendimizi daha iyi tanımamızı ve doğru partnerler seçmemizi sağlar.

Samimi ilişkileri, cinsel arzuları, öz saygıyı, sevgiyi nasıl gösterdiğimizi ve materyal dünyaya olan ilgimizi etkileyen Venüs burcunu anlamak, bu dinamiklerimizi güçlendirmemizi, kendimizi daha iyi tanımamızı ve doğru partnerler seçmemizi sağlar.

Kısacası Venüs burcu aşk hayatımızda nasıl mutlu olduğumuzu söyler.

1. Koç burcu

1. Koç burcu

Venüs’ünde Koç burcunu bulunduranlar romantik ilişkilerinde kaçan kovalanır sözünün vücut bulmuş halleridir. Romantizmin sevdikleri özel kişinin peşinden koşmak olduğuna inanan Venüs Koçlar, ilişki içine girdikleri anda uzun seneler boyunca sürmesi için ellerinden geleni yaparlar. Sevdikleri için tüm zorluklara göğüs germeye hazırlardır. Spontane, heyecan dolu ilişkilerde mutlu olurlar. Buna rağmen paraya bakış açıları tam terstir. Hızlıca ellerindeki tüm parayı harcamaya, gereksiz alışveriş yapmaya meyillilerdir.

2. Boğa burcu

2. Boğa burcu

Venüs, kendisinin yönettiği Boğa burcunda bulunduğu zaman en çok evinde mutludur. Venüs Boğalar bu nedenle çekici, flörtöz, sevgi dolu ve sadıklardır. İlişkilerinde istikrardan ve romantizmden hoşlanırlar. Lüks hediyelerle şımartılmaktan hoşlanırlar. Sevdikleriyle evlerinde vakit geçirmek isterler. Finans işlerinde de başarılıdırlar, hesap kitaplarını her daim takip ederler.

3. İkizler burcu

3. İkizler burcu

Venüs'ü İkizler burcunda olanlar her ortamın sosyal kelebekleridir. Sevdikleri insanlarla, ilgilerini çeken konularda saatlerce konuşabilirler. Dikkat çekici karakterlere sahip, eğlenceli insanlara çekilirler. Kendileri ile benzer zekaya sahip, onları güldürebilecek partnerler ararlar. Özgürlüklerine ve bağımsızlıklarına düşkünlükleri ilişkilerine de, parasal durumlarına da yansır. Bazı günler oldukça materyalist tavırlar sergileyebilir ve finansmanlarına sıkı sıkıya bağlı olabilirken, diğer günler para akıllarından bile geçmez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Yengeç burcu

4. Yengeç burcu

Romantik ilişkilerinde oldukça hassas, duygusal ve şefkatli olan Venüs Yengeçler sevdikleri kişilere asla arkalarını dönmezler. Uzun dönem ilişkiler sevdikleri ve istedikleri için kimseyle aralarındaki ilişkiyi kolay kolay bitirmezler. İlişkide en değer verdikleri hisler güven ve sadakattir. Bununla beraber kendilerini, hislerini aynı zamanda paralarını her daim kötülüklerden korumaya çalışırlar.

5. Aslan burcu

5. Aslan burcu

Venüs'ü Aslan burcu olanlar etraflarına özgüven saçarlar. Her ortamda çevrelerini etkilemeyi başarabilirler. Kendi egolarını da tatmin edecek büyük aşk gösterileri yapmaktan hoşlanırlar. Aynısını karşı taraftan görmek isterler. Dramatiklikten hoşlanan Venüs Aslanlar paralarını da hem kendilerine hem de sevdiklerine büyük hediyeler alarak harcamaktan hoşlanırlar.

6. Başak burcu

6. Başak burcu

İnsan içinde samimiyetten ve fiziksel dokunuşlardan hoşlanmayan Venüs Başaklar sevgilerini partnerleriyle yalnız başına kaldıklarında, özel alanlarından yaşamak ister. Finanslarında da ilişkilerinde de pratik zekalarını, mantıklarını kullanırlar. Paralarını savurmak yerine biriktirmeyi ve uzun dönemli planlara harcamayı seçerler. Romantik değil, gerçekçilerdir. Partnerlerini uzun, çok aşamalı etaplardan sonra seçerler bu nedenle beraber oldukları kişi onlar için çok özeldir.

7. Terazi burcu

7. Terazi burcu

Boğa burçları gibi Teraziler de Venüs gezegeni tarafından yönetilir. Bu nedenle oldukça ilişki odaklı, romantik, hassas ve duygusallardır. Aşık olma hissine aşıklardır. Dış görünüşe, kıyafetlere önem verirler çünkü onlar için güzellik, estetik ve simetriktir. Boğa burçları gibi Teraziler de paralarını biriktirmeyi ve istedikleri, lüks sayılabilecek nitelikli parçalara harcamayı severler.

8. Akrep burcu

8. Akrep burcu

Venüs Akrepler derin duygusal derinliğe sahip, hassas insanlardır. Partnerlerini özenle seçerler ve onlarla hemen derin, uzun soluklu bir ilişkiye girmek isterler. Duygularını yoğun ve derinden yaşarlar. İlişki içinde duyguları zamanla azalmaz aksine giderek büyür ve derinleşir. Mal, mülk sahibi olmak isterler. Bu nedenle paralarını yatırımlara harcarlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Yay burcu

9. Yay burcu

Aşkta cesur ve maceracı olan Venüs Yaylar, kendilerinin zıttı olan kişilere çekilirler çünkü onlar için ilişki birbirinin eksik taraflarını tamamlamaktır. Bağımsızlıklarına ve özgürlüklerine düşkün olan Venüs Yaylar, ilişki içinde mutlu, optimist ve heyecanlı olsalar da partnerlerinden kıskanç, kontrolcü tavırlar gördükleri zaman kabuklarına çekilir ve ilişkiden kaçarlar. Paralarını çok düşünmeden harcadıkları için finansmanlarına ekstra dikkat etmeleri gerekir.

10. Oğlak burcu

10. Oğlak burcu

Aşık olduklarında bile mantıklarını koruyabilen Venüs Oğlaklar aynı Başaklar gibi partnerlerini seçerken ince eleyip sık dokurlar. Bununla beraber kendilerini karşılarındaki kişi ile iyi bir gelecekte görebiliyorlarsa hemen ilişkiye girmek isterler ve sadık, iyi, uyumlu partnerler haline gelirler. Ne istediklerini bilirler ve açıkça peşinden koşmaktan çekinmezler. Finanslarında tutumlu ve hesaplılardır.

11. Kova burcu

11. Kova burcu

Venüs Akreplerin aksine ilişkilerini daha hafif ve eğlenceli tutmaktan hoşlanan Venüs Kovalar, partnerleri ile aynı zamanda en yakın arkadaş olmaktan hoşlanır. Duygularını kendilerine has, özgün yollarla gösterirler. Kıvrak zekaları ve sempatiklikleri insanları onlara çeker. Bağımsızlıklarına düşkün, eksantrik ve baş kaldıran kişilerdir. Klasik ilişki kurallarına uymaktan hoşlanmazlar. Yenilikçi ve yaratıcı taraflarını para kazanma metotlarına da yansıtırlar.

12. Balık burcu

12. Balık burcu

Mistik ve ruhani bir enerji yayan Venüs Balık’ta aşkın ve güzelliğin gezegeni en yüksek tınısında titrer. Hayattaki güzel olan her detaya; müzik, insanlar, sanat, modaya çekilen Venüs Balıklar, oldukça romantik ve hassaslardır. Sevgileri sınır tanımaz. Peri masallarına inanırlar ve ilişkilerinin en az masallar kadar destansı ve büyük olmasını isterler. Sevdikleri için tüm ekonomik güçlerini kullanmaya hazırlardır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın