Görüş Bildir
Haberler
Velilere Dev Hizmet! Ailecek İzleyebileceğiniz, Çocuklarınızın Bayılacağı 11 Film Önerisi

Velilere Dev Hizmet! Ailecek İzleyebileceğiniz, Çocuklarınızın Bayılacağı 11 Film Önerisi

BKM
26.03.2018 - 17:47

Bu filmlere siz de çocuğunuz da bayılacaksınız! Çünkü bazen biraz da çocuk olmak lazım! 😉

1. Patron Bebek (2017)

Yeni bir kardeş geliyor diye kim sevinmez ki? Bu sefer durum biraz farklı. Gelen kardeş, daha bebek olmasına rağmen takım elbise giyiyor, konuşabiliyor ve bir evrak çantası taşıyor. Çok keyifli, gizemli ve bir o kadar da komik bir animasyon. 😃

2. Güzel ve Çirkin (2017)

Bildiğimiz peri masalının en yeni, günümüz uyarlaması. Üstelik başrolünde de Emma Watson oynuyor.

3. Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? (2016)

Eğer Harry Potter'ı sevdiyseniz, bu filmi de çok seveceksiniz. En az o kadar sihir dolu bir dünya, sihirbazlar ve fantastik yaratıklarla dolu fantastik bir hikaye.

4. Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocuklari (2016)

Bayan Peregrine ve çocuklarının çok büyülü bir dünyası var! Hep birlikte kendilerine sihirli ve mutlu bir dünya kurmuş gibi görünseler de yaşamlarındaki hayati gizemi Jacob'ın çözmesi gerekmektedir.

5. Evcil Hayvanlarin Gizli Yasami (2016)

Bu hayvanlar çok sevimliiiiiii! Ve çok da komikler! Sessiz, sakin bir yaşamı olan terrier cinsi köpek Max'in hayatı, eve başka bir köpeğin gelmesiyle bir anda değişir.

6. Sindirella (2015)

Çok iyi bildiğiniz Sindirella masalının sinema versiyonu. Ama tam olarak hatırladığınız gibi olmayabilir. Başrolündeki üvey anneyi ise Cate Blanchett oynuyor. Hikayeyi çok iyi bildiğinizi düşünseniz de, izlemeye değer.

7. Malefiz (2014)

Biraz karanlık, biraz korkunçlu bir film görünse de ailecek izlenebilecek bir fantastik/macera filmi. Angelina Jolie, kötü cadı rolünde. Gözlerinizi ayıramayacaksınız.

8. Muppets (2011)

Muppet Show'u hatırladınız mı???? Çocukluğunuzun kahramanları bu sinema filmi ile geri döndüler! O çok sevdiğiniz, sevimli kuklaların maceralarını kendi çocuklarınıza da izletmeye ne dersiniz?

9. Hugo (2011)

78.media.tumblr.com

2011 yapımı olan bu film 1931 yılında geçiyor. Tren istasyonundaki devasa saatin içinde gizlice yaşayan bir yetim olan Hugo'nun gizemli ve bir o kadar da fantastik hayatını anlatıyor. Başından sonuna kadar hem siz hem de çocuklarınızın soluksuz izleyeceği çok enterasan bir film.

10. Müzede Bir Gece (2006)

Müzedeki hayvanlar, dinozor kemikleri, mısır firavunları ve diğer her şey gece yarısından sonra canlanıyor desek?!? Bu filmde öyle. Üstelik Ben Stiller da başrolde! E daha ne olsun. Bol kahkaha isteyenler için en iyi seçim.

11. Narnia Günlükleri: Aslan, Cadi ve Dolap (2005)

78.media.tumblr.com

Seri filmler sevenler için devamı da en az birincisi kadar güzel ve heyecanlı olan Narnia Günlükleri'ni tavsiye ediyoruz. Fantasik çocuk filmleri denilince neredeyse kültleşmiş olan bu seri, aslında her yaşa hitap edecek türden fantastik bir film.

BKM'den yepyeni bir film! Ailecek eğlenceye doyamayacağınız Bizim Köyün Şarkısı, 30 Mart’ta sinemalarda!