Görüş Bildir
Haberler
Ve Mutlu Son Yaklaşıyor: Yeni Sezonda Düğünlere Renk Katması Beklenen En Nefis 13 Trend

etiket Ve Mutlu Son Yaklaşıyor: Yeni Sezonda Düğünlere Renk Katması Beklenen En Nefis 13 Trend

Aşıkların mutlu sonuna kavuştuğu, heyecanın arşa doğru hafifçe yükseldiği o özel gün: Düğünler! Havaların ısınmasıyla birlikte, yeni sezon bütün telaşıyla açılışın yaptı! Her yıl olduğu gibi, bu yıl da birbirinden farklı trendler, özel gününüzü güzel yapmak için ortaya çıktı.

İşte 2016 düğün sezonunun hepsi birbirinden göz kamaştırıcı trendleri;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bakır Detaylar

1. Bakır Detaylar

Bu yıl düğün organizasyonlarının tartışmasız en popüler detayları metalik olacak. Ancak sıradan bir metal değil, bakır olanlar. Üstelik, bakırın o enfes rengini sadece masalarda değil, her yerde görebiliriz. Gelin aksesuarı, ayakkabısı ve hatta çiçeği dahi bakırın en güzel tonlarından nasibini alacak.

2. Pudra Pembe & Bebek Mavisi

2. Pudra Pembe & Bebek Mavisi

Bildiğiniz üzere Pantone, 2016 yılının renklerini açıklamıştı. Pudra pembesi ve bebek mavisi olarak seçilen bu renklerin sakinleştirici etkisi de sezon boyunca hem modada hem de dekorasyonda kendini göstermişti. Şimdi ise sıra düğünlerde!

3. Vücut Aksesuarları

3. Vücut Aksesuarları

Moda, farklılık arayan kadınların yüzünü güldürmek için, bu yıl aksesuar konusunda bir tık daha kendini aştı ve bizi vücut aksesuarları ile tanıştırdı. Her türlü dekolteyle enfes bir uyum sağlayan bu aksesuarların taşlı ve daha gösterişli versiyonları, rahatlıkla gelinliklere uyarlanabilir. Sonuç ise hiç şüphe yok ki nefes kesici olacaktır.

4. Gelinliği Kişiselleştirme

4. Gelinliği Kişiselleştirme

Bu trendin çıkış noktası herkes gibi görünmek istemeyen ve doğallığın güzelliğine delicesine kapılmış kadınlar. İşte tam da bu nedenle gelinlik tercihlerinde abartıdan ve sıradanlıktan olabildiğince kaçıyorlar. Sonuç ise kaşmir bir kazak ve kabarık sade bir etek dahi olabiliyor! Bir stil ikonu olan Olivia Palermo, hiç şüphe yok ki bu tarzın popüler olmasının yegane sebebi!

5. Minimal Davetiyeler & Mönüler

5. Minimal Davetiyeler & Mönüler

Son dönemlerde her konuda yükselişini yaşayan, 'Az olan çoktur' mottosuyla hayatımıza giren minimalizm, şimdi de davetiyeleri ve mönüleri sadeleştirdi. Ne diyelim, ellerine sağlık! ❤️

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Akışkan Düğün Pastası

6. Akışkan Düğün Pastası

Aslında tam Türkçe karşılığı ne bilemedik, ancak süslemeleri kenarlarından aktığı için biz ona böyle seslenmeyi tercih ettik. Siz ne dersiniz bilemiyoruz, ancak bu sezon bu kekin bol bol ağzımızın suyunu akıtacağı kesin!

7. Kaligrafiyle Yazılmış Pasta Süsleri

7. Kaligrafiyle Yazılmış Pasta Süsleri

Davetiyelerdeki sadeleşmeyi pasta süslerinde de görmek mümkün. İddiadan uzak, güzel bir yazı, düğün pastasına oldukça hoş bir görünüm kazandırabiliyor.

8. Vintage Nişan Yüzükleri

8. Vintage Nişan Yüzükleri

Kişiselleştirmenin tavan yaptığı, 'bana özel' anlayışının en çok tutulduğu bu dönemde; aile yadigarı veya eski dönemlerden kalma ruhu olan bir yüzük,  büyük taşlı bir elmastan çok daha fazla beğeniliyor.

9. Renkli ve Canlı Çiçekler

9. Renkli ve Canlı Çiçekler

Yapma çiçekleri ve itinayla hazırlanmış buketleri unutun; sanki arka bahçenizden toplanmış gibi duran bu çiçekler sezonun en göz alıcı trendlerinden biri.

10. "İlk Görüş" Fotoğrafı

10. "İlk Görüş" Fotoğrafı

Yıllardır süregelen bir inanışa göre, düğünden önce damadın gelini görmesi uğursuzluk getirir. Bu nedenle hayatlarının en özel günlerinde gelin ve damatlar, o an gelene kadar birbirlerini görmüyorlar. Eh o an geldiğindeyse, duygular arşa doğru hafifçe yükseliyor. Bu sezon tam da o anı fotoğraflamak, en büyük trendlerden. Fotoğrafçınızdan ya da arkadaşlarınızdan ısrarla isteyin! 😊

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Fotoğraf Köşeleri

11. Fotoğraf Köşeleri

Kocaman hazırlanmış bir çerçeve, şipşak bir fotoğraf makinesi ve sonsuz tane güzel anı!

12. Sosyal Medya Aşkına!

12. Sosyal Medya Aşkına!

Hayatımızdaki yeri yadsınamayacak kadar büyük olan sosyal medya, düğünleri de etkisi altına aldı. Size özel başlatacağınız bir hashtag yardımı ile düğününüzü herkesle paylaşabilirsiniz.

13. Doğal ve Romantik Işıklandırma

13. Doğal ve Romantik Işıklandırma

Mumlar ve minik ışıklar sayesinde hem ortam fazlasıyla romantik görünecek, hem de fotoğraflar ışıkların yarattığı ambiyans sayesinde enfes çıkacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1420
462
58
44
44
38
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sensizsinema

Ben hiçbir düğünde mönü görmedim. Serçe parmak kadar kupkuru ağıza yapışan bir pasta, damağınızı kekten kurtarmak için içerken yağmurdan kaçıp doluya tutuldu... Devamını Gör

Kızıl Sakal

Bizim düğünlerde olmaz. Çünkü; Halamın çocukları (8 tane halam var. Her birinin ortalama 5'er çocuğu var) mutlaka o düğün pastasının akışkan kısmına hucüm e... Devamını Gör

Kızıl Sakal

Hem bizde birine davetiye göndermek hakaret olarak algılanıyor. Onu hala anlamış değilim. Biz yabancı mıyız bize davetiye gönderiyorsunuz triplerine giriyorl... Devamını Gör

Sevilay

normal düğünlerin ne günahı vardı?