Görüş Bildir
Haberler
VALORANT 4.01 Yama Notları Belli Oldu: Ares'e Elveda Deme Zamanı!

VALORANT 4.01 Yama Notları Belli Oldu: Ares'e Elveda Deme Zamanı!

Burak Kaya
20.01.2022 - 10:05

VALORANT 4.01 yama notları belli oldu. Yeni yama ile birlikte oyunun nefret edilen silahı Ares güçsüzleşecek. Ayırca engellenmiş kelimeler listesi ile birlikte toxic konuşmaların azalması bekleniyor.

Kaynak: https://playvalorant.com/tr-tr/news/g...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni yama, Ares'i güçsüzleştiriyor.

Bir önceki yama ile birlikte oyuna Neon isimli yeni bir ajan gelmişti ve oyuncuların büyük beğenisini toplamıştı. Bu yeni ajan ile birlikte Ares'e büyük bir güncelleme gelmiş ve kısa sürede oyuncuların ilk tercihi olmuştu.

Riot Games, yeni yama ile birlikte Ares'in gücünü azaltmaya karar vermişe benziyor. Ares'e gelen güncelleme ile birlikte oyunda yaşanan toxic konuşmaları önlemeye yönelikte çeşitli değişiklikler yapıldı.

Engellenmiş kelimeler listesi ayarlara eklendi

Engellenmiş kelimeler listesi ayarlara eklendi

Engellenmiş Kelimeler listesi, ayarlar sekmesinden ulaşabileceğiniz ve oyunda görmekten hoşlanmadığınız kelimeleri/sözleri yazabileceğiniz yeni bir özellik.Bazı oyuncuların otomatik kötü söz tespit sistemimizden daha akıllı olduğunu ve devamlı olarak sohbet ekranında görmek istemediğimiz kelimeleri yazmanın farklı yollarını bulduklarını kabul ediyoruz.  

Örneğin: “Riot” kötü bir kelimeymiş diyelim (düşüncesi bile hoş değil). Tespit sistemimiz “Riot” kelimesini engellenecek ve kullananın ceza almasına sebep olacak bir kelime olarak yakalayabilir. 

Fakat Riot kelimesi R!ot, R!0t, Ri0t gibi farklı şekillerde yazıldığında sistemimize yakalanmayabilir.

Ayrıca hayır, League of Legends'ı sohbette engelli kelime yapamazsınız.

Sizin hazırladığınız listeleri inceleyip karşılaştırarak tüm bölgelerde sohbetteki rahatsız edici davranışları azaltmak için kullanacağız. 

Ayrıca, topladığımız verileri kullanarak kötü kelimeleri tespit etme sistemlerimizi geliştireceğiz. Yardımcı olmak isteyen herkese teşekkürler. Gelin, VALORANT'ı herkes için daha güzel bir yer haline getirelim!

Silah Güncellemeleri

Silah Güncellemeleri

4.0 Yaması'nda yapılan değişiklikler Ares'i gözle görülür bir şekilde güçlendirdi ve onu oyunda daha fazla görmek bizi mutlu etti. Fakat yapılan genel düzenlemeler silahı kontrol edilmesi çok kolay bir hale getirdi ve döner şarjörün hazırlanmasıyla ilgili değişiklikler silahı özgün kılan bazı özellikleri devre dışı bıraktı.

 Atış hızının artmasının ardından Ares'in kullanması daha hoş bir silah haline gelmesi hoşumuza gittiği için bu değişikliğe dokunmayacağız. Yine de, aşağıdaki düzenlemelerin silahı kullanmayı biraz zorlaştırmasını ve geri tepmeyle saçılma durumlarını daha bariz kılarak silahın karakterini geri getirmesini bekliyoruz.

Bedeli arttı: 1550 >>> 1600

Dikey geri tepme arttı.

Mermi saçılma oranı 10 mermiden sonra 0,8 >>> 0,7 ve 13 mermiden sonra 1,0 >>> 0,7 olacak şekilde değiştirildi.

Çömelerek, saçılma ve geri tepme oranından sağlanan fayda azaldı: %40 >>> %25

Yamanın geriye kalan kısmına buradan göz atabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın