Görüş Bildir
Haberler
Seyahatlerinizde Sizi Yarı Yolda Bırakmayacak En İyi Valiz Tavsiyeleri

etiket Seyahatlerinizde Sizi Yarı Yolda Bırakmayacak En İyi Valiz Tavsiyeleri

Kübra B.
30.01.2023 - 10:41

Seyahatlerinin tam da planladıkları gibi geçmesini isteyenlerin kafasını 'Hangi marka bavul almalıyım' ve 'En iyi valiz markaları hangileri' soruları meşgul ediyor. Kaliteli valiz markaları arasında; Samsonite, Kipling ve MÇS en çok tercih edilenlerden olsa da herkesin zevk ve ihtiyacına göre çeşitlilik gösteren Pierre Cardin Valiz ve Polikarbon Valiz gibi öne çıkan bavullar da dikkat çekiyor.

Siz de seyahat öncesi valiz tavsiyesi arıyorsanız, aralarında Benetton Valiz ve Çocuk Valiz tavsiyelerinin de bulunduğu listemizden ihtiyacınıza uygun bir bavul bulabilirsiniz.

Bu içerik 26.01.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Samsonite Valiz

1. Samsonite Valiz

Kaliteli ve ömürlük valiz arayanların tercih ettiği markalardan biri olan Samsonite, şık ve kullanışlı valiziyle ilk sırada yer alıyor.

Fermuarlı iç bölme, eşyaların kaymasını önleyen lastik, eşsiz kilit özelliği ile öne çıkıyor.

Boyutları: 51 x 32 x 75 cm

Ağırlık: 3,7 kg 

Linki burada.

2. Kipling Spontaneous S Classıcs Tekerlekli Valiz

2. Kipling Spontaneous S Classıcs Tekerlekli Valiz

En iyi valiz markaları arasında yer alan Kipling, kalitesi ve sağlamlığı ile farkını ortaya koyuyor. 

Kumaş yüzeyi ile öne çıkan Kipling Spontaneous S Classıcs Tekerlekli Valiz, su itici özelliğe sahip. Ayarlanabilir çekçek, fermuarlı iç bölmesi, 360 derece dönebilen 8 tekerleği ve TSA kilidi bulunuyor.

Boyutları: 53 x 33 x 21 cm 

Fiyatı 5.749 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Çok şık ve kullanışlı

3. Biggdesign Cats Valiz Büyük Boy

3. Biggdesign Cats Valiz Büyük Boy

Darbelere karşı yüksek dirençli %100 saf ABS hammaddeden üretilen Biggdesign Cats Valiz, tasarımı ve rengiyle oldukça göz alıcı valiz modellerinden biri. 

Silikon, sessiz ve birbirinden bağımsız 360 derece dönebilen 4 çiftli tekerlekler, teleskopik çekçek, silikon kaplı yumuşak tutma sapı ve gömme şifreli kilit sistemi özelliklerine sahip. 

Boyutları: 76,5 x 45,5 x 29,5 cm

Ağırlık: 3,70 kg

Fiyatı 1.399,90 TL

Linki burada

Kullanıcı yorumu:

Ürünü indirimli fiyattan alınca açıkçası markayı bilmediğim için kalitesinden şüpheliydim bir gün içinde teslimi yapıldı kutu içine konmuş zarar görmeden tertemiz elime ulaştı. Kutuyu açtığımda şaşırdım. Çok güzel kaliteli tertemiz ürünü görünce şaşırdım. Amazon’a teşekkür ediyorum. Bu fiyattan almamı sağladığı için, satıcıya kargo hızı ve özeni için ayrıca teşekkür ediyorum tereddüt etmeden alabilirsiniz.

4. MÇS Valiz Seti

4. MÇS Valiz Seti

PP valiz arayanların tercih ettiği markalardan biri olan MÇS Valiz, set haliyle geniş ailelerin tercihleri arasında yer alıyor. Polipropilen malzemeden üretilmesi sayesinde en hafif valizlerden biri oluyor. Gövde gibi problemler yaşamanıza da engel oluyor. 

360 derece dönebilir 8 tekerlekli sistem, yumuşak ve ergonomik tutma sapı, ayarlanabilir şifreli kilitleme sistemine sahip. 

Uygun fiyatlı kaliteli valiz markalarından biri olan MÇS, tercihlerde ilk sıralarda yerini almış.

Kabin boy valiz boyutu: 36 x 22 x 55 cm Ağırlık: 2,8 kg

Orta boy valiz boyutu: 45 x 26,5 x 65 cm Ağırlık 4 kg

Büyük Boy valiz boyutu: 52 x 32 x 76 cm Ağırlık: 5,15 kg

Fiyatı 3.500 TL

Linki burada.

5. Pierre Cardin Valiz

5. Pierre Cardin Valiz

Valiz tavsiyelerinde en iyi valiz markaları arasında yer alan Pierre Cardin Valiz, orta boy modeliyle en kullanışlı modellerden biri. 

Fermuarlı iç bölme, 360 derece dönebilen 8 adet tekerlek, eşyaların kaymasını önleyen iç kelebek lastikler ve şifreli kilit sistemi bulunuyor. %100 ABS malzemeden üretilmiş bir yapıya sahip. 

Kaliteli valiz arayanlar tercih edebilirler. 

Boyutları: 43 x 65 x 25 cm

Ağırlık: 3,2 kg

Fiyatı 2.149 TL

Linki burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Benetton Valiz

6. Benetton Valiz

En çok tercih edilen valiz markalarından biri olan Benetton Valiz, orta boy valiz arayanların tercih edebileceği modellerden biri. 

360 derece dönebilen 4 x 2 silikon tekerlekler, eşyaların kaymasını önleyen iç lastikler, kademeli çekçek kolu, fileli iç eşya bölmesi, ayarlanabilir TSA kilit sistemi ve ergonomik tutma sapları ile kaliteli valiz arayanlara önerebileceğimiz valizlerden biri. 

Boyutları: 47 x 28 x 67 cm

Ağırlık: 2 kg

Fiyatı 1.499 TL

Linki burada.

7. Wexta Valiz

7. Wexta Valiz

Darbelere karşı esneklik sağlayan yapısı ile karşımıza çıkan Wexta Orta Boy Valiz; kırılma, çatlama, eğilme ve bükülme yapmayan bir kabuğa sahip. %100 ABS malzemeden üretilmiş.

4 adet 360 derece dönen birbirinden bağımsız tekerlek, dahili şifreli kilit sistemi ve fermuarlı iç bölmeleri bulunuyor. 

Fermuar, kilit, kulp, çekçek, tekerlek gibi aksesuarlarına karşı 2 yıl garantisi bulunuyor.

Boyutları: 64 x 45 x 26 cm 

Ağırlık: 4 kg 

Fiyatı 649,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

8. Moda Valiz

8. Moda Valiz

Valiz fiyatları arasında uygun fiyatıyla öne çıkan Moda Valiz, seyahatlerde sık sık tercih edilen kabin boy valizlerden biri diyebiliriz. 

Boyutları: 34 x 24 x 50 cm

Ağırlık: 1 kg

lastik ABS malzemeden üretilen bu valiz, 360 derece dönebilir 8 tekerleği ve kilit mekanizmasıyla kullanışlı valiz modellerinden biri. Çizilmeye ve paslanmaya karşı dayanıklı bir yapıya sahip.

Fiyatı 499 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

9. Las Angeles Polo Club Valiz

9. Las Angeles Polo Club Valiz

Valiz fiyatları arasında orta boy valizlere göre uygun fiyatı ile öne çıkan Las Angeles Polo Club Valiz, sık seyahat edenler için hafif, fonksiyonel, uzun ömürlü, darbe dirençli valiz tavsiyelerinden biri diyebiliriz.

Boyutu: 45 x 24 x 65 cm

Ağırlık: 3,32 kg

360 derece dönebilen çiftli tekerlek, birinci sınıf şifreli kilit, kelebek kayışı, fermuarlı bölgesi ile oldukça kullanışlı tekerlekli valiz modellerinden biri. 

Fiyatı 699 TL

Linki burada.

10. ÇÇS Valiz

10. ÇÇS Valiz

En çok tercih edilen valiz markaları arasında yer alan Ççs Valiz, ekstra güçlendirilmiş yapısı ve rahat geniş iç hacmiyle öne çıkıyor. 

Kabin boy valiz arayanların tercih edebileceği bu valizin boyutları 55 X 40 X 20 cm. % 100 ABS ham maddesi ile üretilmiş.

8 tekerlekli, şifreli kilit sistemi, sürgülü ve ayarlanabilir taşıma kolu ile kolay kullanım imkanı sunuyor. 

Fiyat 849 TL

Linki burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Trunki Çocuk Valizi

11. Trunki Çocuk Valizi

Hem çocukların eğlenebileceği hem de eşyalarını rahatlıkla taşıyabilmesini sağlayan bir çocuk valizi arıyorsanız tercihinizi Trunki çocuk bavulundan yana kullanabilirsiniz.

Yürümekten yorulan çocuklar için özel olarak tasarlanmış modeli sayesinde çocuğunuzu üzerine oturtabilir ve içinde bulunan askısıyla çekebilirsiniz.

İhtiyaç duyulduğunda omuz askısı ile taşınabilmesi de oldukça kullanışlı bir valiz olduğunu gösteriyor.

Fiyatı 1.608,74 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Amazon sen nasıl bir kralsın? akşam 20:30'da verdiğim sipariş ertesi sabah elimdeydi. Ürün çok tatlı, göründüğünden daha geniş. Rengi biraz daha canlı gibi görünüyor fotolarda ama bu hali de güzel :)

12. Wexta Disney Serisi Çocuk Valizi

12. Wexta Disney Serisi Çocuk Valizi

Çocuk valizi tavsiyeleri arasında yer alan Wexta Çocuk Valizi, çocukların eşyalarını toplama ve valiz hazırlığını sevme gibi alışkanlıkları kazandıracak güzel ve eğlenceli bir modeli bulunuyor. 

Beden gelişimine uygun ölçüleriyle kendileri kullanabilecekleri şekilde tasarlanmış. 360 derece dönebilen 4 adet tekerlek, konforlu ve sessiz seyahat imkanı sunuyor. 

Gövdesi darbelere karşı maksimum dayanabilen %100 saf, ABS ham madde ile üretilmiş.

Fiyatı 548 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Yeğenime doğum günü hediyesi aldım, iyi ki almışım harika .Tam kabin boy süper valiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın