Görüş Bildir
Haberler
Vajina Falından Tırnak Falına 13 Sıra Dışı Fal

Vajina Falından Tırnak Falına 13 Sıra Dışı Fal

Pelin
24.08.2015 - 19:38

Fala inanma falsız kalma demiş eskiler. Vardır bir bildikleri elbette. Falsız kalmıyoruz, fala da inanan inansın inanmayan inanmasın karışmıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pasta Falı

1. Pasta Falı

Tavşanlara niyet çektirenlerimiz var mı? Bir benzerinin Çinliler yapmış. Minik kağıtlara kehanetlerini yazmış ve pastaların içine yerleştirmiş. Pasta kesilince neyse haliiiin çıksın faliiiin.

2. İncir Yaprağı Falı

2. İncir Yaprağı Falı

Bir incir yaprağı alıyorsun. Üzerine ismini ve sorularını yazıyorsun. Ve bir köşeye kurumaya bırakıyorsun. Eğer incir hızlı kuruyorsa gelecek senin iyi olacak yok yavaş kuruyorsa haberler senin için kötü. :(

3. Maden Falı

3. Maden Falı

Eski Dodona Kahinleri bu fala bakarmış. Bir  kasenin içine çeşitli bakır, pirinç ve alüminyüm parçaları koyun ve karıştırın. 24 saat sonra suyun ve metallerin renklerine kehanet yapılır. Ne kadar çok parçacıklar suya dağıldıysa o kadar sağlıklı bir ömrün olurmuş.

4. Soğan Falı

4. Soğan Falı

Bu fal için bir ekip şart. 4 5 arkadaşınızla birlikte soğanların üzerine dileklerinizi ve adınızı yazıyorsunuz. Yağmursuz bir gün soğanları hep birlikte dikiyorsunuz. Yalnız dikkat edilmesi gereken nokta şu. Adınızı ve dileğinizi yazdıktan sonra siz bir daha soğana dokunmuyorsunuz. Bundan sonrası sabır. Topraktan ilk çıkan soğan kiminse onun dileği gerçekleşir.

5. Eromansi - Su Falı

5. Eromansi - Su Falı

Fala bakan kişi başına bir örtü örter ve  su dolu kabın yüzeyine doğru tılsımlar okur. Bu sırada sen bir elinle fala bakan kişiye dokunursun.  Dalgaların frekasına göre falcı yorumlar yapar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kurşun Dökme Falı

6. Kurşun Dökme Falı

Bu toplumumuzda yaygın olarak bilinen bir fal türü. Nazara karşı kullanılan kurşun dökme olayının aynısı burada da yapılır, kızgın olarak soğuk suya atılan kurşun parçacıklarının aldığı şekiller yorumlanır. Kızgın madenin suya temas ettiğinde duyulan ses de, kehanet için önemlidir.  Kurşun dökerken çeşitli dualar okunur.

7. Gül Falı

7. Gül Falı

Bir eski Yunan geleneği olan bu falda gül yaprakları avuç içine konulur ve eller hızla çırpılır. Yaprakların ezilmesiyle ortaya çıkan şekillerden yorum yapılır.

8. Ayakkabı Falı

8. Ayakkabı Falı

Eski ayakkabılarla bakılan bu falda ayakkabının kırışıklığı ve solan renkler üzerinden yorumlar yapılır.

9. Tırnak Falı

9. Tırnak Falı

Parlak güneşin altında kişinin tırnağına bakılır ve oradan yansıyan görüntüler görülerek, kişinin geleceği yorumlanır.

10. Kemik Falı

10. Kemik Falı

Orta Asya Türklerinde rahip şamanların baktığı bir fal. Koyunun omuz kemikleri çıkarılır ve üzerindeki şekillerden yorum yapılır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Göbek Falı

11. Göbek Falı

Hindularda bilinen bu falda  göbeğin şekline bakılır.  Göbeğin gamzeli mi tombikto mu, kıvrım kıvrım mı falcı inceler sana geleceğini söyler.

12. Meme Falı

12. Meme Falı

Meme uçlarının şekline göre ve çevresindeki halkalara göre kehanette bulunulur.

13. Penis-Vajina-Anüs Falı

13. Penis-Vajina-Anüs Falı

Asya'da bazı ülkelerde bu fal var. Evet insanların penisine vajinasına hatta anüsüne bakarak gelecekleri hakkında yorum yapan Budist rahipler geçmişte varmış ve bugün hala var. Hiçbir insanın cinsel organı diğerininkine benzemiyor bu konuda hepimiz hemfikiriz sanırım. Haliyle de herkese farklı yorum bekliyoruz. Senin pipin de pek küçükmüş hmmm üç vakte kalmaz iyi haberler alacaksın. :))

Peki soralım şimdi sana. Hangi fallara inanıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
47
29
19
17
14
10