Görüş Bildir
Haberler
Uyku Pozisyonunuzdan İlişki Analizinizi Yapıyoruz!

etiket Uyku Pozisyonunuzdan İlişki Analizinizi Yapıyoruz!

Sevgilinizle veya eşinizle nasıl uyuduğunuzu söyleyin, size kim olduğunuzu söyleyelim! 😁 Daha doğrusu ilişkinizin kim olduğunu...

Sevgilinizle beraber hiç uyumadıysanız da size en yakın gelen uyuma pozisyonunu seçin, kafi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seçin en yakın olanı bakalım!

Birbiriniz için deyim yerindeyse deliriyorsunuz!

Birbiriniz için deyim yerindeyse deliriyorsunuz!

Aranızdaki çekim o kadar fazla ki, sürekli bir fiziksel temas halindesiniz. Sarılmadan, birbirinizin elini tutmadan, temas halinde olmadan duramıyorsunuz; uyurken bile. O kadar uyumlusunuz ki, neredeyse en ufak sorunla karşılaşmıyorsunuz ilişkinizde. Sürekli birbirinizi memnun etmeye çalışıyor, anlaşmazlıkları en kısa sürede ortadan kaldırmayı hedefliyorsunuz. Henüz ilişkinizde tüm taşlar yerine oturmamış durumda, ancak bu yüksek uyumla o süreci atlatmanız oldukça kısa sürecek gibi duruyor. Henüz geleceği çok parlak olan bir ilişkinin başlarında olduğunuzu söyleyebiliriz özetle. Böyle devam!

Birbirinize her alanda bağımlısınız!

Birbirinize her alanda bağımlısınız!

İlişkide ikinizin de farklı rolleri var; biriniz daha çok korumacı roldeyken, diğer taraf daha çok rahatlatıcı bir role bürünmüş durumda. İlişkiniz başlayalı hatrı sayılır miktarda bir süre geçmiş ve bu da artık tamamen rahat hissetmenizi ve çok güçlü bağlar kurmanızı sağlamış. Üstelik beraber geçen tüm o süreye rağmen birbiriniz üzerindeki çekim gücünüzde en ufak azalma olmamış. Ara sıra tartışmalar yaşasanız da yoğun aşkınız nedeniyle bu tartışmalar çok kısa sürede sona eriyor, kendinizi affettirmeyi de ikiniz de çok iyi beceriyorsunuz.

Keskin sınırları olan bir ilişkiniz var!

Keskin sınırları olan bir ilişkiniz var!

İlişkinizde birbirinize karşı çizdiğiniz bazı sınırlar var, ancak bunlar ilişkinizin sarsıntılı olduğu anlamına gelmesin; aksine çok güçlü. Sadece ikiniz de bağımsızlığına düşkün insanlarsınız ve birbirinizi deliler gibi seviyor olsanız da bir birey olduğunuz gerçeğini de unutmayarak kişisel alanınıza saygı duyuyorsunuz. Birbirinizin her yönünü çok iyi biliyor, neler yapıp neler yapmamanız gerektiği konusunda ona göre davranıyorsunuz. Birbirinize karşı oldukça düşünceli ve saygılısınız, kısıtlamalara gitmiyorsunuz ancak her davranışınızın partneriniz üzerinde ne tür etkilere sahip olabileceğini de göz önünde bulunduruyorsunuz.

Birbirinizden başka pek kimseniz yok!

Birbirinizden başka pek kimseniz yok!

Sizin ilişkiniz iki içine kapalı insanı bir araya getirmiş gibi. Birbirinizin sevgilisi olmanızın yanı sıra aynı zamanda en yakın arkadaşsınız da. Diğer insanlara karşı oldukça kapalı olmanıza rağmen birbirinize her ama her şeyi büyük bir rahatlıkla anlatıyorsunuz. Çoğu sırrınızı sadece sevgiliniz biliyor. Birbirinize duygusal anlamda büyük destek veriyorsunuz ve bu da ilişkinizin çok güçlü bağlara sahip olmasını sağlıyor.

Dünyanın en sağlam ilişkisine sahipsiniz!

Dünyanın en sağlam ilişkisine sahipsiniz!

İlişkinizin temelleri o kadar sağlam atılmış ki; ne siz, ne de çevrenizdeki insanlar bitmesine en ufak bir ihtimal bile vermiyor. Sık sık ilişkinize bakıp ne kadar şanslı olduğunuzu düşünüyorsunuz. Tartışmalarınız oluyor, ama bu tartışmaların ilişkinizi tehdit altına sokmayacağını biliyorsunuz. İkinizin de eğlence anlayışı oldukça uyumlu, beraber geçirdiğiniz vakitler hep çok keyifli oluyor ve bol bol gülüyorsunuz. Arkadaş çevreniz neredeyse tamamen aynı ve onlarla sık sık zaman geçiriyorsunuz.

Her yönüyle kusursuz bir ilişkiniz var!

Her yönüyle kusursuz bir ilişkiniz var!

İlişkiniz her yönüyle oldukça harika! Birbirinize sürekli destek oluyorsunuz, aynı zamanda kısıtlamalardan uzak duruyorsunuz. Kişisel alanlarına düşkün insanlarsınız, ancak bu birbirinize inanılmaz bağlı olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor. Birbirinizi çok önemsiyor, hedeflerinize ulaşmak için birbirinize destek oluyorsunuz, kendinizde ödün vermeniz gerekse bile. İkiniz de mantığı ön planda tutan insanlarsınız ve bu da ilişkiniz konusunda gerçekçi hedefler ve hayaller koymanızı sağlıyor, tabii ki bu arada çılgınlıklar yapmadığınız anlamına gelmiyor. Dürüstlük ilişkinizdeki en önemli özellik, bu nedenle birbirinize çok güveniyorsunuz. Hem fiziksel, hem duygusal olarak büyük bir çekim içindesiniz.

Henüz tam rayına oturmamış bir ilişkiye sahipsiniz!

Henüz tam rayına oturmamış bir ilişkiye sahipsiniz!

İlişkinizde fiziksel anlamda büyük bir çekim söz konusu, ancak duygusal anlamda hislerinizi hala tam olarak anlama evresindesiniz. Beraberken hala tam olarak rahat olamıyorsunuz, hala tanıma sürecindesiniz; fakat şimdiye kadar her şey oldukça olumlu anlamda gelişmiş. Henüz zayıf yönlerinizi birbirinize göstermiş değilsiniz, bunun nedeni de şimdilik ilişkinin geleceğinden emin olmamanız. Sürekli birbiriniz hakkında düşünüyor, hala cümlelerinize nasıl karşılık vermeniz gerektiğini anlamaya çalışıyorsunuz.

Asla bitmeyecek bir ilişkiniz var!

Asla bitmeyecek bir ilişkiniz var!

Temeli sağlam olan ilişki türlerinden birine sahipsiniz. İki taraf da birbirini çok önemsiyor, birbirine destek oluyor, adeta şefkat gösteriyor. Bununla beraber tutku da hala ilk günkü gibi doruklarda. Hatta aradan yıllar geçse de hala 1 haftalık sevgiliymişçesine heyecanla seviyor olacaksınız birbirinizi. Birbirinizle ilgili her şeyi biliyorsunuz ve çok da güvende hissediyorsunuz. Zamanınızın çoğunu birbirinizi mutlu etmek için harcıyorsunuz, bu da ilişkinizde bir sorun olduğunda sarsılmanız anlamına geliyor; ancak genel olarak hiçbir problemin ilişkinizi bitiremeyeceğini de biliyorsunuz.

Tutkulu bir ilişkiniz var!

Tutkulu bir ilişkiniz var!

İlişkinizin oldukça tutkulu olduğunu söyleyebiliyoruz. Yine de her şey kusursuz değil, birlikte bir çok evre atlatmışsınız ancak hala tam olarak rayına oturmamış ilişkiniz. Henüz tartışma yaşamadan bir kaç gün geçirememeyi becerememişsiniz, yine de birbirinize karşı çok büyük miktarlarda duygusal ve fiziksel çekim hissediyorsunuz. Birbirinizle ilgili her şeyi rahatça konuşuyorsunuz, birlikte çok eğlenceli vakit geçiriyorsunuz; bunların yanı sıra küçük şeylerle alakalı sık sık tartışmayı da ihmal etmiyorsunuz. İnişli çıkışlı bir ilişkiniz var ancak o çıkış anlarını yaşamak için arada sorun yaşamayı kabullenmiş durumdasınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
716
364
205
76
75
74
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahunaz

neden yalnızlar için yok?????? her kes çift mi? her kes sevgili mi? her kes sevişiyomu?????? neden???? yok yani neden????? tammam sakinim.......

Sek...

Sende hayalindekini işaretle hayalini analiz et benim gibi O.o

Pasif Kullanıcı

olmayan birşeyin analizini yaptım :(

Nesli Aracı

Nasıl belli ediyo Artvinli kendini yaa :D

Fıstıkçı Şahap

tüh be eşli olanlar içinmiş, ben yalnızlığıma kıvrılır yatarım :)

Ezgi

kendi kişilik analizimiz olaydı iyiydi :)