Görüş Bildir
Haberler
Uygun Komisyon ile Yurt Dışına Para Transferi Yapabileceğiz Bir Uygulama: PeP'le Tanışın!

Uygun Komisyon ile Yurt Dışına Para Transferi Yapabileceğiz Bir Uygulama: PeP'le Tanışın!

Teknoloji çağında yaşadığımız bir gerçekken, bu çağın en büyük olgularından birinin de internet olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. 

İnternet teknolojisi geliştikçe çevremizdeki cihazları birbirine bağlayıp mesafeleri de giderek daha anlamsız kılmaya devam ediyor. Bu gelişmelerden fayda sağlayan en büyük sektörlerden biri ise hiç şüphesiz bankacılık oldu.

Not: Bu bir tanıtım içeriğidir.

Artık e-posta yollamaktan farksız bir şekilde, dünyanın bir ucundan öbür ucuna saniyeler içinde para gönderebiliyoruz.

Fakat geleneksel bankacılık sisteminin özellikle yurt dışına para transferi işlemlerinde kullanıcılarına ekonomik anlamda yük oluşturan bir altyapıya sahip olduğunu söylemek mümkün. 

Bu bağlamda, bankacılık sistemine alternatif oluşturan çeşitli uygulamaların giderek popülerlik kazandığını gözlemleyebiliyoruz.

Bu uygulamalar başlangıçta güvenlik ve hız gibi konular açısından kullanıcıların kafasında soru işaretleri uyandırmış olsalar da zaman içinde bu konulardaki güvenilirliklerini kanıtladılar ve her geçen gün çeşitli avantajlar sunmaya devam etmekteler.

Geleneksel bankacılık sisteminden farksız bir biçimde, internet şubesi ve mobil platform gibi ara yüzlere sahip olan bu uygulamalar hem kullanım kolaylığı açısından gerekli imkanları sağlarken hem de yaptığınız işlemleri takip etmenize olanak tanıyarak güvenlik açısından gözünüzü arkada bırakmıyor.

Şimdi dilerseniz bu tarz uygulamaları kullanmaya nasıl başlayabileceğiniz ve bundan ne gibi faydalar sağlayabileceğiniz gibi sorulara cevap vermeye çalışalım.

Peki yurt dışına nasıl para gönderilir?

Sözünü ettiğimiz uygulamaları kullanmaya başlayabilmeniz için öncelikle kendi adınıza bir hesap oluşturmanız gerekmekte. Bu birkaç tıkla gerekli kişisel bilgilerinizi girerek halledebileceğiniz, oldukça kolay bir işlemdir.

 Daha sonrasında bu hesabınıza, sahip olduğunuz diğer banka hesabınız ya da kredi kartınız aracılığıyla bakiye yüklemelisiniz ki bir döviz cüzdanı oluşturarak yurt dışına para transferi işlemlerinizi yapmaya hazır hale gelebilesiniz.

Bu uygulamalar arasından PeP, bahsettiğimiz tüm bu kolaylıkların geçerli olduğu, üstüne üstlük çeşitli ekonomik avantajlar sunan bir platformdur.

Özellikle yurt dışına para transferi işlemlerinde, gönderilen tutarın yüzde 0,6’sı gibi sembolik bir ücret talep etmesinin yanı sıra, dönem dönem sunduğu kampanyalarla birlikte bu ücreti dahi ödemeden işlemlerinizi gerçekleştirmenize olanak tanıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
3
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın