Görüş Bildir
Haberler
Uygun Fiyatlı Yüz ve Vücut Nemlendiricileri Tavsiyeleri

etiket Uygun Fiyatlı Yüz ve Vücut Nemlendiricileri Tavsiyeleri

Ece Erdem
19.12.2022 - 02:20

Her cilt tipinin en büyük ihtiyacı yeterince nemlendirilmektir. İyi bir nemlendirici krem, hem yüzünüze hem cildinize iyi bakmak için ilk basamak olabilir! Yüksek fiyatlardan şikayetçi olanlar için bu içerikte 100 TL'nin altındaki yüz ve vücut nemlendiricilerini derledik, umarım beğenirsiniz. 

Keyifli okumalar! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 16.12.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aqua Touch Aloe Vera Nemlendirici El Yüz Vücut Besleyici Kuruluk Çatlak Giderici

1. Aqua Touch Aloe Vera Nemlendirici El Yüz Vücut Besleyici Kuruluk Çatlak Giderici

E vitamin ve aloa vera özü ile zenginleştirilmiş formüle dış etkenlerden yıpranan cildinizin beslenmesine ve nemlenmesine yardımcı olur. Dermatolojik olarak test edilmiştir. İhtiyaç duyulan an kullanıma uygundur. 

Güncel fiyatı 14,99, buradaki linkten satın alabilirsiniz. 

Sürekli kullandığım çok iyi bir ürün.

2. Cire Aseptine Aloe Vera Özlü Nemlendirici Bakım Kremi

2. Cire Aseptine Aloe Vera Özlü Nemlendirici Bakım Kremi

Tam çantaya atıp çıkmalık ve herkesin en az bir kere kullanmış olduğuna neredeyse emin olduğum o krem! E vitamini ve Aloe Vera özü ile zenginleştirilmiş formülü dış etkenlerden yıpranan cildinizin beslenmesine ve nemlenmesine yardımcı olur. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Paraben içermez.

Güncel fiyatı 17,50 TL, buradaki linkten satın alabilirsiniz.

3. Dermokil Natural El Ve Yüz Bakım Kremi

3. Dermokil Natural El Ve Yüz Bakım Kremi

Cildinizin zararlı dış etkenlere karşı en çok maruz kalan ellerimiz ve yüzümüze, derinlemesine bakım yapar. Cildi zamanından önce yaşlanmaya karşı korur. Formülünde ki bitkisel özler ve kil sayesinde cildin kurumadan nemli ve yumuşak kalmasını sağlar. Kalıcı etkisi gün boyu dış etkenlere karşı korur.

İçeriğine bir göz atarsanız hemen almak isteyeceğiniz ürünün güncel fiyatı 23,90 TL, hemen buradan satın alabilirsiniz.

4. Bepanthol Cilt Bakım Kremi

4. Bepanthol Cilt Bakım Kremi

Kendisi minik, mahareti büyük bir krem! Ben dövme yaptırdıktan sonra bakımı için bu kremi önermişlerdi, gerçekten muhteşem nemlendiriyor. Dış etkenler nedeniyle, cilt kuruluğuna bağlı pul pul dökülen, çatlayan ve gerginleşen cildi nemlendirir. İçeriğindeki ProVitamin B5 sayesinde cildi nemlendirir ve cilt bariyerini dış etkenlere karşı korumaya yardımcı olur. Yumuşak ve hafif dokusuyla hızlı emilir ve cilde serinlik hissi verirken yağlılık hissi bırakmaz.

Güncel fiyatı 57,90 TL, buradaki linkten satın alabilirsiniz.

5. Nivea Soft Krem

5. Nivea Soft Krem

Kremin içeriğindeki Jojoba yağı ve E vitamini içeriği ile cildinizi besler, nemlendirir ve ipeksi yumuşaklık sağlar. Hızlı emilen formül ile cilde nemi anında hapseder. El, yüz ve vücut için kullanılabilir, yani banyonuzda ayrı ayrı kremler bulundurmaktansa bir tanesine yer verebilirsiniz. 

Ben bu kremi kullanmıştım, tertemiz ve yumuşacık bir kokusu var. 

Güncel fiyatı 25,43 TL, buraya linkin bırakıyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Otacı Gül Kürü Yüz ve Boyun Kremi

6. Otacı Gül Kürü Yüz ve Boyun Kremi

Parlak ve taze bir cilt için yüzünüze ve boynunuza sabah akşam uygulayacağınız Otacı Gül Kürü Yüz ve Boyun Kremi, doğal gül yağlarıyla cildinizi nemlendirir ve besler, içerdiği UVA filtresi ile zararlı güneş ışınlarına karşı cildinizi korur. Ayrıca mis gibi damascena güllerinin kokusuyla hafiflik ve ferahlık hissi verir.

Güncel fiyatı 69,90 TL, buraya linkini bırakıyorum. 

Siz 100 yıldızı hak ediyorsunuz gerçekten. Bir markanın her ürünü mü mükemmel olur. Kızlar krem yağlı değil mat bir görüntü bırakıyor. Her cilt tipine uyar. Pamuk gibi yapıyor. Kokusu rahatsız etmez. Sivilce vs. yapmadı ki zaten içeriği temiz.10/10 bir krem

7. Naturix Argan Yağlı Günlük Bakım Kremi El, Yüz Vücut Losyonu 250 ml

7. Naturix Argan Yağlı Günlük Bakım Kremi El, Yüz Vücut Losyonu 250 ml

Organik günlük bakım kremi güçlü formülü ile cildinizin sağlıklı ve parlak bir görünüm kazanmasını sağlar. Hassas ciltler için yoğun onarım sağlamaya ve günlük nem ihtiyacını gidermeye yardımcı olur. Kurumuş ve çatlamış tüm cilt bölgesi için uygundur. İçeriğindeki argan yağı sayesinde cildi gün boyu nemli tutar ve cilt bariyerini güçlendirir. Hızla emilen yağsız yapıya sahiptir. Tüm cilt tipleri için uygundur.

Güncel fiyatı 37,45 TL, buradaki linkten satın alabilirsiniz.

8. Nivea Men Creme Erkek Bakım Kremi

8. Nivea Men Creme Erkek Bakım Kremi

Bakım kremi saniyeler içinde tamamen emilir. Yağlı ve yapışkan his bırakmaz. E-vitaminli etkili formülü el, vücut ve yüz bölgeleri kullanımı için uygundur. Erkeksi kokusu ile cildinizde hoş bir koku bırakır. Erkek cildi için özel olarak geliştirilmiştir.

Güncel fiyatı 52,45 TL, hemen buradan satın alabilirsiniz. 

Kardeşim kullanıyor. Cildinde özellikle kış aylarında kurumadan kaynaklı pul pul dökülmeler oluyordu, bu kremi kullanmaya başladığından beri cildi bebek gibi oldu.. Artık yaz - kış kullanıyor tavsiye ederim..

9. Quality Life Ql El Vücut Ve Yüz Bakım Kremi

9. Quality Life Ql El Vücut Ve Yüz Bakım Kremi

E vitamini ve Aloe Vera ekstratlı içeriğiyle bir çok dış faktöre maruz kalan veya kuruyan cildinizi yoğun bir şekilde besler ve canlandırır. Cildin nem bariyerini korurken, cildin daha uzun süre nemli kalmasına yardımcı olur. Elleriniz başta olmak üzere vücudunuzun tazelenmesine, canlı görünmesine ve kadifemsi bir yumuşaklık kazanmasına yardımcı olur.

Güncel fiyatı 49 TL iken kaçırmayın, buradaki linkten alın!

10. Neutrogena Norveç Formülü Yoğun Nemlendirici Bakım Kremi

10. Neutrogena Norveç Formülü Yoğun Nemlendirici Bakım Kremi

Yoğun besleyici formülü ile çok kuru ciltlerde bile anında rahatlama sağlamaya yardımcı olur. Cilde 24 saat nemlendirme sağlamaya ve ciltteki gerginliği almaya yardımcı olduğu klinik olarak kanıtlanmıştır. Formülü E vitamini ile zenginleştirilmiştir. Cilt bariyerini güçlendirerek cildi dış etkenler nedeniyle oluşabilecek kuruluk problemlerine karşı korumaya yardımcı olur. Tüm vücudunuz ve yüzünüz için kullanabilirsiniz.

Güncel fiyatı 49 TL, buradaki linkten satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Escabel El Kremi - Argan Yağlı Nemlendirici El Kremi Cilt Besleyici Onarıcı El, Yüz Ve Vücut Kremi

11. Escabel El Kremi - Argan Yağlı Nemlendirici El Kremi Cilt Besleyici Onarıcı El, Yüz Ve Vücut Kremi

Krem içeriğinde bulunan argan yağı sayesinde cildinize ipeksi bir yumuşaklık kazandırır. Yoğun nemlendirici özelliği sayesinde ciltte oluşan kuruluk ve çatlakları onarır. Kalıcı nemlendirme yeteneği sayesinde cilt kuruluğunu önler. El, yüz ve vücut için uygundur.

Güncel fiyatı 34,50, buradakilinkten hemen satın alabilirsiniz. 

Nemlendirmesi güzel, sürekli kullandığım bir krem zaten.

12. Gallipoli Lavender Lavanta Yağlı El Ve Vücut Losyonu 250 Ml Nemlendirici Krem

12. Gallipoli Lavender Lavanta Yağlı El Ve Vücut Losyonu 250 Ml Nemlendirici Krem

Lavanta kokulu kozmetik ürünlerine oldum olası bayılırım! Duş sonrası ve uyku öncesi kullanıldığında cildin ihtiyacı olan nemi geri kazanmasını ve rahat bir uykuya geçişi destekler. Tüm cilt tipleri için tavsiye edilir. Yumuşatıcı ve rahatlatıcıdır ve lavanta yağı içerir.

Güncel fiyatı 60 TL, buradaki linkten hemen satın alabilirsiniz. 

Lavanta aromalı değil. lavanta yağının kendisiyle yapılmış bir krem. Lavantayı seven birisi için ağır gelmeyecek bir kokusu var. Kullanacağım, hediye edeceğim bir ürün olarak yerini aldı.💜

**Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.**

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın