Görüş Bildir
Haberler
Uyanış Büyük Selçuklu 24. Bölüm Fragmanı

Uyanış Büyük Selçuklu 24. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
04.03.2021 - 17:39

Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Nizamülmülk'ün 'Ben devletim' sözleri etrafta yankılanıyor.  Sencer ise 'İhanetle çektikleri kılıç onların boynuna gidecek' sözleriyle düşmandan intikam almaya gider.  Halk Sultan'dan Sencer Bey'in kellesini ister. İşte Uyanış Büyük Selçuklu 24. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Uyanış: Büyük Selçuklu 24. Bölüm 1. Fragman

Uyanış Büyük Selçuklu Son Bölüm Özeti

Uyanış Büyük Selçuklu Son Bölüm Özeti

Kılıçarslan’ın Anadolu’ya gitmekte olduğu yanlış bilgisini duyurarak Markus’u tuzağa çeken Melikşah, onu öldürüp Tapar’ın intikamını almıştı. Markus’un ölümüyle kutsal mızrak da Selçuklu’nun eline geçmişti. İzakyos, Bizans için hayati öneme sahip olan ve Hristiyanlığın kutsallarından biri kabul edilen bu mızrağı Melikşah’tan almak için ne yapacaktır? Öte yandan Melikşah’ın kutsal mızrağı ele geçirmesi ve topraklarına sızan Haçlıları dize getirmesi İslam dünyasındaki itibarını arttırmıştır.

Sabbah, Melikşah’ın yükselen saygınlığını yok etmek için ne yapacaktır? Bu amaçla İzakyos ile Sabbah’ı yeniden buluşturacak kanlı eylem ne olacaktır? Melikşah ile arası giderek açılan ve onunla uzlaşmaz bir noktaya varan Tekiş, Melikşah’ı tahttan indirmekle sonuçlanabilecek her yola başvuracaktır. Devletin içinde bulunduğu siyasi ve sosyal çalkantıyı bahane ederek Selçuklu Devleti’nin kurucu unsuru olan ve belkemiğini oluşturan Türkmen Beylerini Melikşah’a karşı etrafında birlik olmaya çağıracaktır. Türkmen Beyleri, Melikşah’a karşı isyan etmeyi kabul edip Tekiş’in saflarına katılacaklar mıdır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın