Görüş Bildir
Haberler
Ünlülerin Ünlü Olmadan Önce Yaptıkları Birbirinden Eğlenceli 11 Reklam

Ünlülerin Ünlü Olmadan Önce Yaptıkları Birbirinden Eğlenceli 11 Reklam

Nefî Kâfî
28.10.2015 - 12:31

1. Çoğumuzun meth'ini Breaking Bad'le duyduğu Bryan Cranston'ı (Walter White), gençliğinde hemoroid tedavisinde kullanılan bir ilaç reklamında görüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Bu reklamda ise Bruce Willis, kendisini dünya çapında üne kavuşturacak Die Hard filminden 1 sene önce muhteşem vokal kabiliyetini sergiliyor.

3. Twilight serisinde Bella karakteri ün kazanan soğuk ve donuk aktrist Kristen Stewart'ı bu reklamda çıplak gözle gülümserken izleyebilirsiniz.

4. Yüzüklerin Efendisi serisinden Frodo olarak tanıdığımız Elijah Wood ise yüzüğü Mordor' götürmeden çok önce peynir götürmeye çalışıyormuş.

5. Friends dizisinin Joey'si yakışıklı aktör Matt Leblanc diziden seneler önce Coca Cola'yla serinliyor.

6. The Office dizisi ile şöhrete kavuşan komedyen Steve Carell 90'larda tavuk işindeymiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Yine Breaking Bad ile tanıdığımız başka bir isim. Aaron Paul namıdiğer Jesse Pinkman. Dizideki gibi yine sorun çıkartmakta.

8. Bu reklamda ise Leonardo Di Caprio yine oscarlık bir performans sergiliyor. Ama tabii yine Oscar'ı alamıyor.

9. 80'lerde Brad Pitt nasıl görünüyordu merak ediyorsanız cevabını bu reklamda bulabilirsiniz. Spoiler Alert: Yakışıklı.

10. John Travolta ünlü olmadan önce Amerikan ordusu için çalışıyormuş. Herkesi asker olmaya davet ederken kendisinin askerlik yapmamış olması da enteresan.

11. Son olarak Buffy The Vampire Slayer'ın güzeli Sarah Michelle Gellar ve reklamlarda haksız rekabet kavramının olmadığı altın yıllar. Kesinlikle izlenmeli.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
133
127
91
69
23
19
6