Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Tenisçilerden Sharapova Yorumu

Ünlü Tenisçilerden Sharapova Yorumu

Batuhan
10.03.2016 - 13:14

Ünlü tenisçiler Nadal, Agnieszka Radwanska, Simona Halep ve Petra Kvitova, Sharapova'nın doping testinin pozitif çıkmasının, tenis dünyası açısından şaşkınlık verici bir durum olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD'nin Kaliforniya eyaletinin Indian Wells kentinde düzenlenen Masters Tenis Turnuvası'nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan ünlü raketler,Sharapova'nın geçici men cezası almasını değerlendirdi.

Tek erkeklerde 14 grand slam şampiyonluğu bulunan Rafael Nadal, 'Spor camiası için korkunç bir olay. Böyle bir şeyin gerçekleşebileceğini hayal etmek zor ama her zaman hatalar olur. Maria'nın hata yaptığına inanmak istiyorum. İhmali varmış gibi görünüyor. Maria, bunun bedelini ödemeli' ifadelerini kullandı.

"Aldığım her ilacın, yasaklı bir madde içerebileceğinden korkuyorum"

"Aldığım her ilacın, yasaklı bir madde içerebileceğinden korkuyorum"
e2.365dm.com

Kadınlar dünya sıralamasının 3 numarası Agnieszka Radwanska, Sharapova'nın doping testini geçemediğini açıkladığı basın toplantısına ilişkin, 'Herkes gibi şoke oldum. Elbette tenis için üzücü bir gündü. Ne söyleyebilirim ki? Bekleyip göreceğiz' diye konuştu.

Bu yıl 3 kez doping numunesi verdiğini paylaşan Radwanska, 'Hastalandığımda yalnızca aspirin kullanıyorum. Çünkü aldığım her ilacın, yasaklı bir madde içerebileceğinden korkuyorum' dedi.

"Umarım, tenis dünyasını olumsuz etkilemez"

"Umarım, tenis dünyasını olumsuz etkilemez"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Indian Wells Turnuvası'nın son tek kadınlar şampiyonu Simona Halep, 'Tenis için zor ve hayal kırıklığı yaşatan bir andı. Umarım, tenis dünyasını olumsuz etkilemez ve insanlar bu sporu sevmeye devam eder' şeklinde görüş belirtti.

Grand slam turnuvası Wimledon'ı tek kadınlarda 2 kez kazanan Çek Petra Kvitova ise 'Kullandığımız her ilacın içindekileri bilmemiz gerekiyor. Sharapova, büyük bir hata yaptı. İyi tarafından bakarsak dopingle mücadele programı iyi işlediğini söyleyebiliriz' ifadelerini kullandı.

Sharapova tenise dönmek istiyor

Sharapova tenise dönmek istiyor

Dopi̇ng kullandığını itiraf etmesinin ardından geçici olarak spordan men edilen dünyaca ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova, tenise yeniden dönmek istediğini açıkladı.

Dopi̇ng kullandığını itiraf etmesinin ardından geçici olarak spordan men edilen dünyaca ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova, sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından açıklamalarda bulundu.

4 yıla kadar ceza alma ihtimali bulunan 28 yaşındaki tenisçi, 'Keşke bunlar hiç yaşanmasaydı. Yeniden tenise dönmeye kararlıyım ve umarım böyle bir şansım olur. Bunların olmamasını dilerdim ama yaşadım ve yaşamaya devam edeceğim' ifadelerini kullandı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
20
3
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın