Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Oyuncu Pamela Anderson 5. Evliliğini Noktalıyor!

Ünlü Oyuncu Pamela Anderson 5. Evliliğini Noktalıyor!

'Baywatch' (Sahil Güvenlik) dizisiyle şöhrete kavuşan Pamela Anderson, Birlikte olmaya başladıktan 3 ay sonra 2020'de Kanada'da Noel arifesinde dünya evine girdiği inşaat ustası koruması Dan Hayhurst ile sürpriz şekilde hayatını birleştirmişti. Pamela aradığı mutluluğu 5. evliliğinde de bulamadı. 54 yaşındaki Anderson, Hayhurst'ten boşanmaya karar verdi. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

80'li ve 90'lı yıllara damga vuran ünlü Kanadalı  oyuncu Pamela Anderson, Dan Hayhurst'ten boşanmaya karar verdi. Eşi için, 'Tam olmam gereken yerdeyim, beni seven bir adamın kollarında' açıklamasını yapan 54 yaşındaki oyuncu, aradığı mutluluğu yine bulamadı.

54 yaşındaki Pamela Anderson, eşi Dan Hayhurst ile evinin renovasyon çalışmaları esnasında tanışmıştı. Ladysmith kasabasında yaşayan bir inşaat ustası olan Dan Hayhurst, bu renovasyon çalışmalarında görev alıyordu.

''İlişkilerinin Miladı Doldu.''

''İlişkilerinin Miladı Doldu.''

Bilinir bir dergiye konuşan bir kaynak, çiftin evliliğinin koronavirüs pandemisinin içine soktuğu durumda hızlı geliştiğini ama artık miladını doldurduğunu söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın