Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Oyun Firmaları Gerçek Hayatta Arkadaşımız Olsalar Nasıl Görünürlerdi?

Ünlü Oyun Firmaları Gerçek Hayatta Arkadaşımız Olsalar Nasıl Görünürlerdi?

Hiç Bethesda gerçek bir insan olsa nasıl görünürdü düşündünüz mü? Ya da EA Games? Yetenekli bir sanatçı hem ünlü oyun firmalarının gerçek birer insan olmaları halinde nasıl görüneceklerini, hem de arkadaşınız olsalar nasıl kişiliklere sahip olacaklarını düşünmüş ve ortaya bu birbirinden güzel tespitler çıkmış.

Kaynak: https://www.buzzfeednews.com/article/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nintendo

1. Nintendo

Çocukluktan beri arkadaşınız. Onu ezelden beri tanıyorsunuz. Gerçekten enteresan bir tip, kendini sürekli yenilemeye çalışıyor fakat onunla takılmak hala çok eğlenceli. Onun asla gerçekten yetişkin olamayacağını düşünüyorsunuz fakat bu problem değil. Çünkü yetişkin şeyleri yapmak istediğinizde zaman geçirebileceğiniz başka arkadaşlara da sahipsiniz.

2. Bethesda

2. Bethesda

Yolculuk arkadaşınız. Onunla bir yolculuk esnasında tanıştınız ve şimdi neredeyse her yıl onunla başka bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Hayatının haftaları sanki başka bir dünyadaymışsın gibi gözlerinin önünde kaybolup gidiyor. Neredeyse her zaman böceklerle boğuşur ancak bu birlikte geçirdiğiniz harika zamanı asla kötü etkilemez.

3. Blizzard

3. Blizzard

İnternet arkadaşınız. Onu yalnızca sanal ortamdan tanıyorsunuz. Çünkü çevrimdışı takılmayı reddediyor.

4. Valve

4. Valve

Kediniz. Sadık ve dost canlısı. Aynı zamanda tüm internet alemi ona bayılıyor.

5. EA Games

5. EA Games

Zengin arkadaşınız. Doğuştan zengin, sporu sever. Size daima ailesinin sahip olduğu ve pek de kaliteli olmayan dükkandan bir şeyler almanız için baskı yapar. Öteki arkadaşlarınız onunla çok vakit geçirirler, bu esnada neredeyse ortadan yok olurlar. Muhtemelen hak ettiğinden daha fazla eleştiriye maruz kalıyor, yine de onun bir seri katil olabilecek potansiyelde olduğuna eminsin.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
41
20
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın