Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Model Şevval Şahin'in "Kabak" Pozu Olay Oldu!

Ünlü Model Şevval Şahin'in "Kabak" Pozu Olay Oldu!

GNS
25.10.2021 - 19:51

Sosyal medya paylaşımlarıyla ve eski Survivor yarışmacısı Yiğit Marcus Aral ile olan ilişkisiyle sık sık gündeme gelen Şevval Şahin verdiği pozla yine dikkatleri üzerine çekti. 2018 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci olan ve kariyerinde büyük bir adım atan güzel manken Instagram hesabında yaptığı açıklamalar ve hayatıyla son derece ilgi çekiyor. Cadılar Bayramı için kabakla verdiği poz ise kısa sürede pek çok beğeni ve yorum topladı. İşte Şevval Şahin'in kabak pozu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özel yaşamıyla gündemden düşmeyen ve daha öncesinde yaptırdığı estetiklerle eleştirilere maruz kalan Şevval Şahin, sosyal medyada yaptığı paylaşımla olay oldu. Kabakla verdiği pozu Instagram'a yükleyen mankene bolca yorum ve beğeni yağdı.

Özel yaşamı ve çıkışlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü manken Şevval Şahin ile sevgilisi Yiğit Marcus Aral tatillerine devam ediyor. Bir süre ayrı kalıp barışan ikili Cadılar Bayramı'nı da atlamadı. Şevval Şahin etkinlikte kabaklarla uyumlu tarzıyla dikkat çekti.

Göğüslerine Tutarak Poz Verdi

Göğüslerine Tutarak Poz Verdi

Cadılar Bayramı için kabaklarla oynayan Şevval Şahin paylaşımında elindeki küçük kapakları göğüslerine tutarak poz vermeyi de ihmal etmedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
4
3
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın