Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Gurme Vedat Milor'dan Olay Z Kuşağı Paylaşımı! Görenleri Kahkaha Krizine Soktu...

Ünlü Gurme Vedat Milor'dan Olay Z Kuşağı Paylaşımı! Görenleri Kahkaha Krizine Soktu...

GNS
09.11.2021 - 23:45

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü gurme Vedat Milor, gençlerle olan diyalogları ve takipçileriyle sürekli etkileşim halinde olmasıyla son derece sevilen isimlerden biri olarak görülüyor. Twitter hesabında kendi ile ilgili yapılan yorumlara, gelen mesajlara ve haberlere dönüş yapmayı ihmal etmeyen Milor, gündem esprileriyle de sevenlerini kahkahalara boğuyor. Ünlü yemek eleştirmeni bu sefer de 'Z Kuşağı' paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. İşte Vedat Milor'un herkesi kahkahaya boğan paylaşımı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sosyal medyanın sevilen isimlerinden 66 yaşındaki gurme Vedat Milor paylaşımlarıyla takipçilerini güldürmeye devam ediyor. Kendine gelen mesajları ve paylaşımları es geçmeden kontrol eden ve bunlar hakkında esprili bir dille konuşan Milor 'Z Kuşağı' paylaşımıyla yine sevenlerini kahkahalara boğdu.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarıyla gündeme gelen Vedat Milor, son paylaşımıyla yine takipçilerini güldürmeyi başardı. Sosyal medyada kendisine gönderilen bir mesajı paylaşan Milor, şu ifadeleri kullandı:

 'Z kuşağı ile olan diyaloğumu formülize etmem gerekirse, iki şekilde gerçekleşiyor. Kamuya açık mecralarda bana: “Boomer!” Kamuya kapalı mecralarda bana:'

Milor'un paylaşımı çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Takipçileri, 'Sizin kuşaklar üstü olduğunuza kanaat getirdim', 'Vedat bey siz asla boomer değilsiniz...' yorumları yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
2
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın