Görüş Bildir
Haberler
Umut Kısa Yazio: Yeni Yılda Şahlanmanı Sağlayacak Sinameki Ritüeli

etiket Umut Kısa Yazio: Yeni Yılda Şahlanmanı Sağlayacak Sinameki Ritüeli

Dr. Umut Kısa
02.01.2021 - 14:02

Bir yılın kapanışının ardından başka bir yıla şahlanarak geçmek birçok insan için muhteşem olurdu. Sadece internet üzerinde bile “tuz ritüeli”, “soğan ritüeli” ya da başka bir ad altında her türden ritüel bulmak mümkün. Benim vereceğim sinameki ritüeli ise hiçbir yerde yer almamış ve kesin etkili bir ritüel.  Denemeden bilemezsiniz ama deneseniz ne zararı olur ki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ritüeli anlatmadan önce biraz ön bilgiye ihtiyacımız var.

Ritüeli anlatmadan önce biraz ön bilgiye ihtiyacımız var.

Kimimiz dünyanın arka planında bazı gizil güçlere inanır, enerjiler, başka boyutlar ya da yanlışlanması mümkün olmayan ve sadece inanmayı seçebileceğimiz varlık olmayan ama var olduğuna inandığımız unsurlar. Varlık olmadıklarından varlıkları sorgulanamaz ama var diyenler de yok diyenler de kendi iddialarında eşit derecede haklıdırlar.  

Şuna eminim, dünyanın bir kumandası varsa henüz basmayı bilmediğimiz düğmeleri de var. Neyin nerede karşımıza çıkacağını çoğunlukla da bilemeyiz. Yine de basmayı bilmediğimiz düğmeleri anlamak için her düğmeye basmak da gerekmeyebilir.  

Gelelim ritüele.

1. Aşama

1. Aşama

Herhangi bir aktardan 50 gram sinameki alacaksınız ve sinamekiyi suda kaynatacaksınız. Kaynama sırasında yapılması gereken çok önemli bir şey var. Mutlaka ve mutlaka kaynama sırasında aktara ne kadar para ödediğinizi aklınızdan devamlı geçirin. Eğer 20 TL ödediyseniz süre boyunca kendinize 20 TL, 20 TL, 20 TL diye tekrar edin. Bunun için bir abaküs kullanabilirsiniz.

2. Aşama

2. Aşama

Kaynama tamamlandığında siz sinamekiyi soğumaya bırakabilirsiniz. Bu aşamadan sonra üç adımınız kaldı. Birincisi çevrenizde bir kuş olur, köpek olur, kedi olur, karınca olur fark etmez. Bir canlıya yemek ya da mama vereceksiniz. Daha fazla şahlanmak isterseniz hasta bir hayvanı tedavi ettirebilirsiniz.

3. Aşama

3. Aşama

Sabırlı olun sondan bir önceki aşamaya geldik. Bu aşamada hayvan ya da canlıyı beslerken bu dünyada sizin için en önemli şeyin ne olduğunu düşüneceksiniz. En çok istediğiniz şeyin veya hayalinizin ne olduğunu kendi kendinize tekrar edeceksiniz. Eğer istediğiniz bir şey ya da bir hayal yoksa, “Öğrenmek istiyorum.” diyebilirsiniz. Eğer “Öğrenmek istiyorum.” dediyseniz sonuna mutlaka neyi öğrenmek istediğinizi de ekleyin. Bu aşamanın bir adımı daha var. Sonra her neyi hayal ettiyseniz onu elde etmek için minik (miniminnacık) bir adım daha atmanız gerekiyor. Mesela “Öğrenmek istiyorum.” dediyseniz konuyla ilgili bir kitap almak ya da “Yeni bir iş istiyorum.” dediyseniz özgeçmişinizi temize çekmek gibi…

4. Aşama

4. Aşama

Bundan sonraki aşamada zihninizde neler olduğuna siz bile şaşırabilirsiniz. Sinamekiyi olduğu yerde bırakın. Bir süre kalsın ve yeterince kaldıktan sonra bir kabın içerisinde dışarıya koyun. Daha suyu kurumadan, istediğiniz şeye çok yaklaştığınızı fark edeceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2021 yılında şahlanmak mı istiyorsunuz, dünyanın en güçlü ritüelini paylaştım.  

Aranızda “Gelişim ne Tibet’te ne de Mekke’de!” diyenler varsa bu dediklerimi sinameki olmadan da yapabilir. Hem paranız da cebinizde kalır.  

Sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum.  

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedln

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kunti kunti

Sinameki bitkisi halk arasında kabızlık sorununu çözmek için kaynatarak içmek yöntemi ile kullanılıyor. Türkiye de kabızlığın çok yaygın bir rahatsızlık olma... Devamını Gör