Görüş Bildir
Haberler
Ülkemizdeki Modifiye Araç Tutkunlarının Vazgeçemediği 10 Model

Ülkemizdeki Modifiye Araç Tutkunlarının Vazgeçemediği 10 Model

Derby
07.10.2020 - 10:29

Biraz bilgi birikimi biraz da zevk ve üstüne de iyi bir bütçe ile aracınızı canavara dönüştürebilirsiniz. Sonrasında tüm yollar sadece sizin! İşte modifiye böyle bir tutkudur ve Türkiye'de de çok daha çılgın şekilde ilerlemektedir. Eğer aklınızda aracınızı modifiye etmek ya da hemen bir araç alıp bu gruba katılmak gibi bir düşünceniz varsa sizi içeriğimize alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. BMW E30

1. BMW E30

BMW E30 modifiye için en çok tercih edilen modellerden biridir. Uygun fiyatı, modifiye aşırı uygun olması ve teknik özellikleri bu aracın seçiminde etkin rol oynar. Çünkü bir E30 ile;

· Küçük hacimli motorları sayesinde kolayca drift yapabilirsiniz.

· Aynı zamanda aşırı havalı borbet jantları vardır.

2. BMW M3

2. BMW M3

BMW 3 serisinin en üst sınıf aracı olan M3, modifiyeye daha fazla bütçe ayırmak isteyenlerin tercih edeceği bir model olarak karşımıza çıkar. Estetik ve spor duruşu ile her modifiyeyi rahatlıkla taşıyabilir. Sahip olduğu arkadan çekişli kompakt şasisi ile performans modifiyelerinin de vazgeçilmezi olarak karşımıza çıkıyor. 

İşte M3 her açıdan en başarılı performans araçlarından biri!

3. Volkswagen Golf

3. Volkswagen Golf

Modern spor hatchback'in ilk örneklerinden biri olan Golf güçlü motoru ile pek çok aracı geride bırakıyor. Estetik görüntüsünün yanı sıra uygun fiyatı ile de modifiyeciler için iyi bir tercih. Tüm bunların yanı sıra güçlü ve iyi bir işçiliği sahip olan Volkswagen için modifiye ve parça desteği bulunması da hanesine artı yazıyor.

4. Subaru Impreza WRX

4. Subaru Impreza WRX

Genellikle yarış alanlarında görmeye alışık olduğumuz Subaru Impreza'lar turbo güçlü şarjlı motorları ile zirveye oynuyor. Modifiyesiz halde bile yarışa hazır olan bu model modifiye edildiğinde güçlü bir canavara dönüşüyor. 4 çeker olması da performansına artı bir güç katıyor, virajları çılgın gibi almaya hazır olun!

5. Nissan 240SX

5. Nissan 240SX

Arkadan itişi ile drift canavarı olarak karşımıza çıkan Nissan 240SX görüntüsüyle de kalbimizi fethediyor! Spor görünümü ile de zaten yeterince güzel olan bu model gövde kitleri ile de daha çılgın bir hale getirilebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mitsubishi Lancer Evolution

6. Mitsubishi Lancer Evolution

1990'lardan beri modifiye deyince akla ilk gelen araçlardan biri olan Evo, bu ününü Dünya Ralli Şampiyonası'nda aldığı başarılara borçlu. Piyasaya çıktığından beri güçlü motoru ile yarışların aranan yüzü! 

4 çeker olması da pistlere dönmenin zamanı geldiğini bize yeniden hatırlatıyor.

7. Honda S2000

7. Honda S2000

2000'lerden itibaren karşımıza çıkan bu araç arkadan itişi ve güzel duruşu sayesinde çokça tercih edilmektedir. Üstünün açılması da görüntüsüne ekstra bir hava katmaktadır. Drift deyince akla gelen S2000'ler yeni aksesuarları ile gönlümüzü iyice fethedecekmiş gibi duruyor.

8. Honda Civic

8. Honda Civic

Ve karşınızda listenin en klasiği Civic! Uygun fiyatı ve stok haliyle bile sahip olduğu estetik görüntüsü ile modifiye tutkunlarının ilk tercihlerinden biridir. Genellikle sahip olduğu estetik duruşu yüzünden tercih edilen Civic yine de dragtan drifte kadar pek çok aktivite için de uygun.

9. Toyota Supra

9. Toyota Supra

10. Tofaş Şahin & Doğan

10. Tofaş Şahin & Doğan

Uygun fiyatı ile ülkemizde modifiye için en çok tercih edilen araçlardan olan şahin ve doğan modellerini yere basıklıkları ile tanırız. Küt kasası ile gönüllere taht kurmuş bu aracı herkes yere basmayı çok sever! Hatta modifiye deyince akla sadece yere yakınlığı gelir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Modifiyeli araçlara meraklıysan Derby'den sana güzel bir haber var!

Modifiyeli araçlara meraklıysan Derby'den sana güzel bir haber var!

Doğan Kabak'ın modifiye edeceği Golf'ü kazanma fırsatı seni bekliyor!

Yapman gereken tek şey 15 TL değerindeki Derby alışveriş fişinin fotoğrafını Qumpara uygulamasına yüklemek!

iOS

Android

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
23
23
11
8
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?