Görüş Bildir
Haberler
Ülkelerin, Şehirlerin veya Bir Şirketin Ekonomisini Yönetmenizi Sağlayan 8 Oyun

etiket Ülkelerin, Şehirlerin veya Bir Şirketin Ekonomisini Yönetmenizi Sağlayan 8 Oyun

Berk Boztaş
24.04.2023 - 14:02

Yönetici kimliğine güveniyorsan seni buraya bekliyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sid Meier's Civilization VI

1. Sid Meier's Civilization VI

Firaxis Games ve Aspyr işbirliği ile gelen bu güzide oyun, seni geçmişte büyülü bir yolculuğa çıkarmaya geliyor. Eski medeniyetlerin birbiri ile olan savaşlarını konu eden bu oyunda, gerçek bir yöneticilik mücadelesi vereceksiniz.

2. Frostpunk

2. Frostpunk

Kıyametin ucunda olan bir şehir, bitmek bilmeyen yoksulluk ve kapıda olan soğuk kar fırtınaları... Frostpunk, yok olmaya yüz tutmuş bir şehri nasıl tekrar ayağa kaldırabileceğini gözler önüne seriyor. Ya pes edeceksin ya da kahramanları olacaksın.

3. Game Dev Tycoon

3. Game Dev Tycoon

Game Dev Tycoon, kendi oyun şirketinizi sıfırdan açıp işletebileceğiniz bir oyun olarak biliniyor. Gerçek hayatta bir oyun stüdyosundan ne bekliyorsanız, bu oyunda da aynısını bulabilirsiniz.

4. Tropico 6

4. Tropico 6

Limbic Entertainment tarafından geliştirilen Tropico 6, inşaat ve yönetim özelinde ön plana çıkan bir oyun olarak biliniyor. Şehrinin ihtiyaçlarını karşılamak için türlü türlü yollar var. Sen hangisini seçeceksin?

5. Europa Universalis IV

5. Europa Universalis IV

Europa Universalis IV, Paradox tarafından geliştirilen ve neredeyse 800 yıl öncesini konu olan bir oyun olarak biliniyor. Oyunun tarihinde belirtilen çeşitli yıllara ve senaryolara göre bir ülke seçip, kendi alternatif tarihini yazabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hearts of Iron IV

6. Hearts of Iron IV

Paradox Interactive tarafından piyasaya sürülen Hearts of Iron IV, sizi yakın bir geçmişe doğru yolculuğa çıkarıyor. 1900'lü yılların dünyasında istediğiniz ülkeyi seçip tarihi en baştan yazabilirsin.

7. Cities Skylines

7. Cities Skylines

Keşke ben de bir gün kendi şehrimi kurabilseydim diye düşünüp duruyorsan, işte fırsat ayağına geldi! Cities Skylines, olağanüstü detaylarıyla birlikte, hayallerindeki şehri sıfırdan inşa etmeye davet ediyor.

8. Victoria 3

8. Victoria 3

Paradox tarafından yayınlanan Victoria 3, seni 19. yüzyılın en iyi anlarını yaşamaya davet ediyor. Vereceğin kararlarla birlikte hayallerindeki toplumu oluşturabilecek ve onları yönetebileceksin. Senin kararların, senin geleceğin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın