Görüş Bildir
Haberler
Ülke Genelinde Kar Yağışı Etkili Oluyor: İstanbul Kara Teslim Oldu! 23 Ocak Pazar MGM Hava Durumu Tahmini...

Ülke Genelinde Kar Yağışı Etkili Oluyor: İstanbul Kara Teslim Oldu! 23 Ocak Pazar MGM Hava Durumu Tahmini...

Haftanın son gününde de Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son hava durumu tahminlerine göre; ülkemizin büyük bölümü kar yağışının etkisi altında olmaya devam ediyor. Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgeleri yoğun kar yağışının etkisi altında. Marmara'da yoğun kar yağışı ve sis etkili olurken, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu bölgeleri için çığ tehlikesi uyarısı yapıldı. Bugün hava nasıl olacak? Kar yağışı ne kadar devam edecek?  İşte 23 Ocak Pazar MGM hava tahminleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

MGM tarafından yapılan   son hava tahmin değerlendirmelere göre: bugün ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın Doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun yağışlı olması bekleniyor. Yağışların, Akdeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu'nun güney ve doğusu(Sivas hariç), Batı Karadeniz'in kuzey ve doğusu, Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Giresun, Muş, Bingöl, Bitlis, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevreleri, Diyarbakır ve Şanlıurfa'nın batı kuvvetli ve yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. İşte detaylar...

Sıcaklıklar Mevsim Normallerinin Altında!

Sıcaklıklar Mevsim Normallerinin Altında!

Hava sıcaklığı ülkemizin batı bölgeleri ile Güneydoğu Anadolu Bölgesinde mevsim normallerinin 4-6 derece altında seyrediyor. Diğer yerlerde mevsim normallerinde olması bekleniyor.

Yoğun Yağış Uyarısı Yapıldı!

Yoğun Yağış Uyarısı Yapıldı!

Ülkemizde yağışların; Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu'nun güney ve doğusu(Sivas hariç), Batı Karadeniz'in kuzey ve doğusu, Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Giresun, Muş, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevreleri, Diyarbakır ve Şanlıurfa'nın batı kuvvetli ve yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

Rüzgar Kuvvetli Esiyor!

Rüzgar Kuvvetli Esiyor!

Bugün rüzgarın; Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da güneyli yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına ve kuvvetli fırtına (40-90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

Zİrai Don ve Çığ Tehlikesi Uyarısı Yapıldı!

Zİrai Don ve Çığ Tehlikesi Uyarısı Yapıldı!

Ege ve Akdeniz Bölgelerinin kıyılarında ve iç kesimlerinde orta kuvvette, yükseklerinde kuvvetli, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise orta ve yer yer kuvvetli zirai don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun dik yamaçlarında ise çığ tehlikesi bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'da Kar Yağışı Devam Ediyor!

İstanbul'da Kar Yağışı Devam Ediyor!

İstanbul’da cuma gününden itibaren etkisini gösteren kar yağışı gece saatlerinde hızlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul için yapılan uyarıda, karın etkisinin artacağı ve gece saatlerinde, karın sağanak şekilde yağacağı duyurulmuştu. Şehrin pek çok semtinde sokaklar beyaza büründü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın