Görüş Bildir
Haberler
Ukrayna ve Rus Ordusu Sumi Bölgesinde Gece Boyunca Çatıştı! Sumi Nerede, Hangi Bölgede? Sumi'de Savaş...

Ukrayna ve Rus Ordusu Sumi Bölgesinde Gece Boyunca Çatıştı! Sumi Nerede, Hangi Bölgede? Sumi'de Savaş...

Rus ordusunun Ukrayna'ya saldırıları aralıksız devam ederken, Ukrayna'nın Sumi kentinde çatışmaların şiddeti zirveye ulaştı. Rus saldırısına Ukrayna askerlerinin aynı şiddette karşılık verdiği öğrenildi. Ukrayna’nın Rusya sınırına yakın Sumi kentinde Ukrayna ve Rus ordusunun çatışmaları görüntülendi. Çatışmalar sonucunda Sumi kentinde geniş çaplı yangın ve hasar meydana geldi. İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rus ordusunun Ukrayna’ya karşı olan saldırılarının ardı gelmezken, Ukrayna’nın Sumi kentinde gece boyunca yakın çatışmalar yaşandı. Rus ordusunun saldırıları devam ederken Ukrayna, yapılan saldırılara kendini koruyarak yanıt verdi.

İHA'da yer alan son dakika haberine göre akşam saatlerinde Rus ordusu birçok kente havadan ve karadan operasyonlar düzenlerken, birçok asker ve sivil bu saldırılarda hayatını kaybetti.

Rusya sınırına 30 kilometre uzaklıktaki Sumi kentinde de operasyonlarını sürdüren Rusya ise, kentte karşısında güçlü bir Ukrayna direnişi buldu.

Bunun üzerine Rus ordusu, kentin üzerine roketler yağdırarak Sumi kentine kara operasyonlarına başladı. Kent sokaklarında çatışan Rus ve Ukraynalı askerler, birbirine aralıksız ateş açtı.

Son dakika haberlerine göre kentte hâlâ çatışmalar devam ederken diğer kentlerde de çatışmaların şiddetinin arttığı öğrenildi.

Bu Haberler de ilginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın