Görüş Bildir
Haberler
UEFA'dan Olay E-Mail İçin Açıklama

UEFA'dan Olay E-Mail İçin Açıklama

Enver K.
07.10.2015 - 16:20
İçeriğin Devamı Aşağıda

EURO2016'da Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı kader maçından önce Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind'in Çekler'in teknik direktörü Pavel Vrba'ya e-posta yoluyla ulaşması Hollanda ve Türk basınında gündeme bomba gibi oturdu.

Çek Cumhuriyeti - Türkiye maçından önce Hollanda Teknik Direktörü Blind'in Çeklerin antrenörü Vrba'ya ulaşması 'teşvik' iddialarını da beraberinde getirmiş ve gözler bir anda UEFA'ya çevrilmişti.

UEFA, SORUŞTURMA BAŞLATMAYACAK

UEFA'nın konu hakkında soruşturma başlatıp başlatmayacağı büyük bir merak konusu olurken; Sporx.com, UEFA yetkililerine ulaştı ve Blind ile Vrbya arasındaki görüşme için soruşturma başlatılıp başlatılmayacağını sordu.

Türkiye'nin gündemine oturan konu hakkında, Sporx'e açıklama yapan UEFA yetkilileri; 'Konu hakkında herhangi bir soruşturma yapılmayacak' ifadelerini kullandı.

BLIND, E-POSTA'YI DOĞRULADI

Blind ile Vrba arasındaki bu e-posta'nın içeriğini Blind ve Vrba dışında şu an başka bir kimse tarafından bilinmezken, Hollandalı teknik adam konuyla ilgili bir açıklama yapmıştı.

Blind, Çek Cumhuriyeti'ni Avrupa Şampiyonası bileti aldıkları için tebrik ettiğini belirtirken, 'Amacım onları Türkiye'ye karşı motive etmek değildi. Çek futbolcuların zaten sahaya çıktıklarında ellerinden gelenin en iyisini yaptığını biliyoruz'

Sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın