Görüş Bildir
Haberler
UEFA'dan Beşiktaş İçin Resmi Açıklama

UEFA'dan Beşiktaş İçin Resmi Açıklama

Fatih
05.12.2014 - 21:29

UEFA'dan Beşiktaş İçin Resmi Açıklama

UEFA, Beşiktaş'ın da aralarında bulunduğu maliyet ve gelir sınırını aşması muhtemel 7 kulüp hakkında başlattığı finansal incelemesine devam edeceğini duyurdu.

UEFA'dan yapılan yazılı açıklamada, Beşiktaş'nın yanı sıra AS Monaco, AS Roma, Inter, Krasnodar, Liverpool ve Sporting Lizbon kulüpleri hakkında başlatılan finansal incelemenin ilk turunun tamamlandığı belirtildi.

UEFA, Beşiktaş'ın da aralarında bulunduğu maliyet ve gelir sınırını aşması muhtemel bu kulüpler hakkında başlattığı finansal incelemesine devam edeceğini açıkladı.

Beşiktaş Kulübü yöneticisi Melih Sami Esen ve beraberindeki heyet, 28 Kasım'da UEFA finans yetkilileriyle İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde bir toplantı gerçekleştirmişti. UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kuruluna finansal durumları hakkında bilgi veren Beşiktaşlı yöneticiler, kulübün gelecek yıllara ait bütçe ve finans raporunu sunmuştu.

UEFA'nın, geçmiş dönem zararları ve bunların nasıl giderileceği konusunda kulüpleri hakkında başlattığı finansal inceleme çerçevesinde UEFA yetkilileriyle görüştüklerini belirterek, 'Toplantı iyi geçti. Sunumumuzu yaptık. UEFA yetkilileri, sunumumuzu değerlendirip bize dönecek' değerlendirmesinde bulunmuştu.

Finansal incelemeye, yeni kulüpler eklendi

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu; Sparta Prag, Olympique Lyon, Panathinaikos, Ruch Chorzow ve VfL Wolfsburg'dan oluşan diğer 6 kulüpten de finansal durumları hakkında bilgi istedi. Bu kulüpler de Şubat 2015'e kadar UEFA'yı finansal durumları hakkında bilgilendirecek.

Açıklamada, bu 6 kulübün, UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu'na finansal durumları hakkında rapor sunmaları gerektiği belirtildi.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0