Görüş Bildir
Haberler
Cüzdanınızı Üzmeyecek Ucuz Erkek Tişört Tavsiyeleri ve Önerileri

etiket Cüzdanınızı Üzmeyecek Ucuz Erkek Tişört Tavsiyeleri ve Önerileri

Berna Partal
14.12.2022 - 13:26

Günlük kombinlerde en çok tercih edilen parçalardan olan tişörtler cepleri yorabiliyor. Bu yüzden ucuz erkek tişört önerilerini sizin için derledik. Kombinlerinizde sık sık tercih edebileceğiniz ve farklı zevklere hitap edebilecek ucuz tişört modelleri arasından seçiminizi yapın!

Bu içerik 14.12.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Doğa parkı baskılı ucuz tişört.

1. Doğa parkı baskılı ucuz tişört.

Çizim baskılı parçaları seviyorsanız bu sade ve estetik doğa çizimli parçayı kombinlerinizde tercih edebilirsiniz. Ucuz erkek tişörtleri arasında en çok tercih edilen modellerden olan bu parçada farklı renlerde detaylar yer alıyor. %100 pamuk materyal içeren bu tişörtte ayrıca yazı baskısı da bulunuyor.

Buradan tek tıkla satın alın.

2. Bordo oversize tişört.

2. Bordo oversize tişört.

Bordo tonlarındaki parçalarla kombin yapmayı sevenlerin hoşuna gidecek bu tişört oversize bir kesime sahip. Canlı tonları seviyorsanız bu parçayla dikkat çekici günlük kombinler yapabilirsiniz. Büyük bedenler için de uygun olan bu tişört üstelik gayet uygun bir fiyata sahip. Farklı parçalarla kombinleyebileceğiniz bu zamansız tişört 49.90 TL'ye satışa sunuluyor..

Buradan hemen satın almak mümkün.

3. Oversize basic siyah tişört.

3. Oversize basic siyah tişört.

Minimal parçaları seviyorsanız bu basic tişört dolabınızın kurtarıcılarından olabilir. Siyah renkteki bu tişört tam sadelikten yana olanlar için! Aynı zamanda içeriğinde pamuklu materyal yer alan bu ucuz tişörtü yaz kış farklı kombinlerde tercih edilebilir. Oversize kesimde tasarlanan bu parçanın fiyatı 49.90 TL.

Satın almak için hemen buraya tıklayın.

4. Haki tonlarında desenli tişört.

4. Haki tonlarında desenli tişört.

Desenli parçaları tercih ediyorsanız bu tişörte dolabınızda yer verebilirsiniz. Koton markasının bu desen detaylı tişörtünde haki ve beyaz tonları bir arada kullanılmış. Aynı zamanda bu tişörtün içeriğinde %100 pamuk materyal yer alıyor. Farklı parçalarla bir arada kullanabileceğiniz bu tişört 55 TL'ye satışa sunuluyor. 

Buradan tek tıkla satın alabilirsiniz.

5. Arkası baskılı uzun kesim tişört.

5. Arkası baskılı uzun kesim tişört.

Haki tonlarını sevenlerin günlük kombinlerinde tercih edebileceği bu tişörtte bisiklet yaka detayı kullanılmış. Aynı zamanda arkasında baskı detayı bulunan bu tişört uzun bir kesime sahip. Bu oldukça estetik duran parçayı keten ya da kot pantolonlarla birlikte kombinlemek mümkün. Ayrıca DeFacto markasının bu uygun fiyatlı tişörtü 54 TL'ye satışa sunuluyor.

Satın almak için hemen buraya tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yazı baskılı ucuz bir tişört.

6. Yazı baskılı ucuz bir tişört.

Slogan baskılı tişörtleri seviyorsanız bu uygun fiyatlı tişörtü kaçırmayın! 76 TL'ye satışa sunulan bu tişörtte bisiklet yaka detayı yer alıyor. Siyah renkte tasarlanan ve beyaz yazı baskısı detayları bulunan bu parçayla rahat günlük kombinler oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda tişörtün içeriğinde %100 polyester kumaş kullanılmış.

Buradan hemen satın alabilirsiniz.

7. Bej ve gri detaylı cepli tişört.

7. Bej ve gri detaylı cepli tişört.

Koton markasının bu tişörtünde bej ve gri tonları bir arada kullanılmış. Aynı zamanda cep detayı bulunan bu tişörtün cebinin üzerinde yazı baskısı yer alıyor. %100 pamuk materyal içeriğine sahip olan bu parçayı sıcak havalarda pek çok farklı pantolon ve şortla kombinlemek mümkün. Bunların yanı sıra bu günlük tişört sadece 79 TL'ye satışa sunuluyor.

Satın almak isteyenleri buraya alalım.

8. İki renkli tişört.

8. İki renkli tişört.

İki renkli parçaları sevenlerin bu yeşil ve beyaz detaylı tişört hoşuna gidebilir. Aynı zamanda %100 pamuk materyal içeriğine sahip olan bu parça sıcak günlerde rahatsız olmadan giyilebilir. Pastel tonları tercih ediyorsanız günlük kombinlerinizde sık sık tercih edebileceğiniz bu parçayı keten pantolonlarla ya da kot pantolonlarla kombinleyebilirsiniz.

Buradan satın almak mümkün.

9. Yazı baskılı oversize tişört.

9. Yazı baskılı oversize tişört.

Unv Collection markasının bu baskı detaylı erkek tişörtü oldukça uygun fiyatlı. 98 TL'ye satışa sunulan bu tişört aynı zamanda şık bir duruşa sahip. Oversize kesime sahip olan tişörtte yazı detayı yer alıyor. Kot pantolonlarla ve gömleklerle birlikte bu parçayı kombinleyerek havalı bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Buradan hemen satın alın.

10. Oversize kahverengi baskılı tişört.

10. Oversize kahverengi baskılı tişört.

Kahverengi tonlarını seviyorsanız Koton'un bu desenli tişörtü hoşunuza gidebilir. Bu baskılı tişörtün içeriğinde %69 polyester ve %30 pamuk materyal yer alıyor. Aynı zamanda oversize kalıba sahip olan bu parçayı bol kot pantolonlarla tercih edebilirsiniz. Birbirinden farklı pek çok tarzda parçayla kombinleyebileceğiniz bu uygun fiyatlı tişört 89 TL'ye satışa sunuluyor.

Buradan hemen satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Polo yaka tişört.

11. Polo yaka tişört.

Xhan markasının bu uygun fiyatlı tişört modeli polo yaka detayına sahip. Hem günlük kombinlerde hem de şık kombinlerde tercih edebileceğiniz bu parça gayet hoş bir yeşil tonunda tasarlanmış. Aynı zamanda bu ucuz tişört modelinin içeriğinde %95 pamuk ve %5 elastan materyal kullanılmış. Sadece 84,99 TL'ye satışa sunulan bu parçayla pek çok kombin yapabilirsiniz.

Buradan tek tıkla satın alabilirsiniz.

12. Kuru kafa baskılı ucuz tişört.

12. Kuru kafa baskılı ucuz tişört.

Kuru kafa detaylarını sevenlerin bayılacağı bu parçanın arkasında kuru kafa baskısı yer alıyor. Aynı zamanda önünde de baskı detayı bulunan bu ucuz erkek tişörtü renkli parçaları sevenlerin hoşuna gidebilir. Oversize kesime sahip olan bu modeli pek çok farklı tonda pantolonla kombinlemek mümkün.

Buradan satın alın.

13. Soyut baskılı ucuz tişört.

13. Soyut baskılı ucuz tişört.

Soyut detayları seviyorsanız bu soyut baskılı parça hoşunuza gidebilir. Üstelik oldukça ucuz bir fiyata sahip olan bu parçada yazı detayları da yer alıyor. Aynı zamanda içeriğinde %100 pamuk materyal yer alıyor. Sadece 71 TL'ye satışa sunulan bu ucuz tişörtü şort ve kot pantolonlarla rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. 

Buradan hemen satın alabilirsiniz.

14. Bisiklet yaka baskılı tişört.

14. Bisiklet yaka baskılı tişört.

Limon Live markasının bu oldukça uygun fiyatlı tişörtünde bisiklet yaka detayı yer alıyor. Aynı zamanda geniş fit kalıba sahip olan bu tişörtte oldukça estetik bir baskı detayı bulunuyor. Kot pantolonlarla kombinleyebileceğiniz bu tişört yaz ruhunu yansıtan baskısıyla dikkat çekici kombinler yapmanızı sağlayabilir.

Satın almak için hemen buraya tıklayın.

15. Nasa baskılı tişört.

15. Nasa baskılı tişört.

Koton markasının bu beyaz renkteki tişörtünde baskı detayları yer alıyor. Nasa baskılı bu şık tişört ucuz ve güzel erkek tişörtleri arasında bulunuyor. %100 pamuk içeriğe sahip olan bu tişört beyaz tonlardaki parçaları seviyorsanız hoşunuza gidebilir.

Buradan hemen satın alabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın