Görüş Bildir
Haberler
Uçurtma Şenliğinde İzdiham: Eğlenmeye Gelen Çocuklar Ezildi

Uçurtma Şenliğinde İzdiham: Eğlenmeye Gelen Çocuklar Ezildi

Kastamonu’da düzenlenen uçurtma şenliğinde ücretsiz dağıtılan uçurtmalardan alabilmek için çocuklar ve aileleri izdiham oluşturdu. Uçurtma alabilmek için yaklaşık 1 saat sıcak altında çocuklarıyla birlikte bekleyen aileler, görevlilere tepki gösterdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kastamonu’da Kadı Dağı Mevkisinde uçurtma şenliği düzenlendi. Şenlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ücretsiz bir şekilde çocuklara uçurtma dağıtılacağı duyuruldu. Aileler, çocuklarıyla birlikte şenlik alanına geldi. Şenliğe havanın da güzel olması sebebiyle çok sayıda aile, çocuklarıyla birlikte katıldı. 

Yaklaşık 1 saat boyunca sıcak altında çocuklarıyla birlikte uçurtmaların dağıtılması için bekleyen aileler, görevlilere tepki gösterdi. Uçurtmaların bir an önce dağıtılmasını isteyen aileler, ücretsiz dağıtılacağı duyurulan uçurtmaların dağıtılmaması üzerine görevlilerle tartıştı. 

Tepkiler sonrasında uçurtmaların dağıtımına başlanıldı. Ücretsiz dağıtılan uçurtmaları almak isteyen yüzlerce aile ve çocuklar, izdihama sebep oldu. Dağıtılan uçurtmalardan alabilmek için çocuklar ve aileler, dağıtımın yapıldığı kamyonetin üzerine kadar çıktı. Görevliler ise uçurtmaları etrafa atarak dağıtmaya çalıştı. Bu sırada bazı çocuklar, oluşan izdihamda ezildi. Bir çocuk ise annesinin yanından kayboldu.

Şenlikte aileler, hem organizasyona hem de yetersiz kalan güvenlik önlemlerine tepki gösterdi.

“Ben çocuğumun gözyaşı ile nasıl eğleneceğim”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
6
5
4
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orçun

Sıraya girmeyi, yol vermeyi, saygı duymayı, selamlaşmayı bilmeyen bir toplumdan bir B*K olmaz.

Drw Tr

Şu manzarayı görünce yaşadığımız herşeyi hakettiğimize bir kez daha kanaat getirdim. Uçurtma ya birtane uçurtma. Böyle yamyam gibi saldırmaya devam ederseler... Devamını Gör

Salgın Hastalık

Fukara haklın fukara çocukları. Hey gidi güzel ülkem Atanın yolunu izleyip 20 sene vakit kaybetmeseydin be