Görüş Bildir
Haberler
Üçgen Yemek Testine Göre Kaç Çocuğun Olacak?

etiket Üçgen Yemek Testine Göre Kaç Çocuğun Olacak?

Lousia
19.07.2018 - 17:10 Son Güncelleme: 24.12.2018 - 11:53

Bu testimizde üçgendeki yiyeceklerden ikişer tanesini seçmeni istiyoruz senden. Bunun sonucunda da kaç çocuğun olacağını söyleyeceğiz.

Hazırsan başla.

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çocuk sahibi olmayı düşünmeyeceksin!

Çocuk sahibi olmayı düşünmeyeceksin!

Üçgen yemek testimize göre, çocuk sahibi olmayı pek de düşünmeyecek gibisin. Çünkü sen çok büyük bir aşk yaşayıp evleneceksin, bu aşkı da uzun süre boyunca kimseyle paylaşmak istemeyeceksin. Hayatımızı yaşayalım, gezelim tozalım düşüncesindesin sen. Böyle olunca da çocuk sahibi olma fikri sana fersah fersah uzak şimdilik. Ama zaman ilerde ne gösterir tabii ki bilmiyoruz. Her şey olabilir gerçekten. Mutlu olmanı çok isteriz, hayatının aşkını bulmanı da tabii ki. Bu yüzden ilerde çocuk sahibi olmayı da isteyeceğini düşündük. Umuyoruz ki, her şey istediğin gibi olur.

Tek çocuğun olacak!

Tek çocuğun olacak!

Üçgen yemek testimize göre, senin tek çocuğun olacak. Sen kalabalık aileleri pek seven biri değilsin. Kafanı dinlemek istiyorsun her zaman. Ama çocuk sahibi olmayı da isteyen birisin aynı zamanda. Bir çocuğun olmasını ve ona tüm enerjini aktarmayı istiyorsun. Durum böyle olunca da, senin için en doğru olan tek çocuk sahibi olman. Harika bir ebeveyn olacağına hiç şüphemiz yok. Umuyoruz ki, güzel bir ailen olur. Her şey istediğin gibi olur. :)

İki çocuğun olacak!

İki çocuğun olacak!

Üçgen yemek testimize göre, senin iki çocuğun olacak. Sen çok tatlı bir insansın. Yalnızlığı hiç sevmezsin sen. Yalnızlık senin şu hayatta en çok korktuğun şeylerden biri. Bir tane çocuğun olursa da, onun yalnız kalacağını düşünüyorsun. Bu yüzden çocuk sahibi olayım ama mutlaka bir kardeşi olsun düşüncesindesin sen. Sana da hak veriyoruz aslında. Kardeş sevgisi gerçekten çok güzel bir şey. Kardeşi olmayan insanlar her zaman bunun özlemini yaşıyorlar. Sen her şeyin en doğrusunu isteyen birisin zaten. Kafanda yerini sağlamlaştırmadığın bir şeye başlamazsın. Bu işte de böyle. Umuyoruz ki, her şey gönlünce olur. Güzel bir ailenin olmasını çok isteriz.

Kalabalık bir ailen olacak!

Kalabalık bir ailen olacak!

Üçgen yemek testimize göre, kalabalık bir aileye sahip olacaksın! 'Çoluk çocuk sahibi olayım, evde her yerden bir ses gelsin, kalabalık bir ev neşelidir' diyenlerdensin sen. Bir sürü çocuğun olsun, güzel bir ailen olsun diye de düşünüyorsun. Haklısın da bir yerde. Sizin evin neşesi bol olur. Oldukça keyifli olur sizinle yaşamak. Her şeyin istediğiniz gibi olmasını istiyoruz sevgili takipçimiz. Sen çok sevecen ve ailesine bağlı birisin zaten. Aile kavramı da senin için çok önemli.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
895
339
336
152
87
69
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın