Görüş Bildir
Haberler
Üç Kuruş ‘Neşe’ Aylin Engör Kimdir? Aylin Engör Nereli ve Kaç Yaşında?

Üç Kuruş ‘Neşe’ Aylin Engör Kimdir? Aylin Engör Nereli ve Kaç Yaşında?

dila bahar
01.11.2021 - 15:09

Televizyon ekranlarına yakında gelecek olan Üç Kuruş adlı dizi yaptığı tanıtım ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekti. Sinan Öztürk’ün yönetmenliğini yapmış olduğu Üç Kuruş dizisi ele aldığı konusu ile izleyicileri ekran başına toplamaya hazırlanıyor. Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un yer aldığı dizide Aylin Engör ‘Neşe’ isimli karakteri ile karşımızda. Peki, Aylin Engör kimdir? İşte Aylin Engör hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Show Tv’de yayına girmeye hazırlanan, Sinan Öztürk’ün yönetmenliğini yaptığı 'Üç Kuruş’ dizisinin birinci bölüm tanıtımı yayına girdi. Roman mafya ile organize şube komiserinin öyküsünü izleyici ile buluşturan Üç Kuruş dizisi şimdiden izleyicileri meraklandırdı. Dizide Aylin Engör ‘Neşe’ isimli karakteri ile karşımızda. Aylin Engör kimdir?

Aylin Engör Kimdir, Kaç Yaşında? Üç Kuruş Neşe Kimdir?

Aylin Engör Kimdir, Kaç Yaşında? Üç Kuruş Neşe Kimdir?

Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun olan Aylin Engör, Daha sonra Başkent İletişim Bilimleri Akademisinde diksiyon eğitimi almıştır. Ayrıca Kuşdili Eğitim Merkezin’nde spikerlik ve sunuculuk eğitimi alan Engör Türvak Sinema ve Televizyon Okulunda ise oyunculuk eğitimi alarak kendisini geliştirmiştir.Letgo reklamında oynayan başarılı oyuncu Galip Derviş ve Firuze isimli projelerde rol almıştır. Yakışıklı manken ve model Deniz Can Aktaş ile sevgilidir. Aylin Engör ayrıca RE/MAX Gayrimenkul danışmanlığı yapmaktadır. Yoga, pilates, tenis ve fitness ilede ilgilenmektedir. Günümüzde Star Tv ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler isimli dizide Rachel karakterini canlandırmaktadır.

Yer Aldığı Yapımlar

Yer Aldığı Yapımlar

Üç Kuruş (Show Tv, Ay Yapım, 2021), 

Ufak Tefek Cinayetler (Rachel, Star Tv, 2018)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın