Görüş Bildir
Haberler
Uber Yeni Araç Paylaşım Uygulamasını Önce Çin’de Duyurdu

Uber Yeni Araç Paylaşım Uygulamasını Önce Çin’de Duyurdu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uber, Çin pazarında kullanıcıların araçlarını kendileriyle aynı yöne giden insanlarla paylaşmasına ve böylece masrafları bölüşmelerine olanak tanıyan UberCommute isimli hizmetini duyurdu

Yeni Uber hizmeti ilk olarak Chengdu şehrinde çalışmaya başlayacak.

UberCommute, ABD’li girişimin ABD pazarından önce başka bir ülkede piyasaya sürdüğü ilk hizmet olma özelliği de taşıyor. Ancak elbette yakın zamanda dünya çapında çalışmaya başlayacak.

Ülkemizde de bilinen araç paylaşım uygulamalarında olduğu gibi, araç sahibi kullanıcılar basitçe uygulamaya girerek nereye gittiklerini işaretleyebilecek ve böylece aynı yöne gitmek isteyen kullanıcılardan yine uygulama üzerinden teklif alabilecek. Program ücret paylaşımını yine kendi üzerinden yapacak. Araçlara binmek isteyen kullanıcılar Uber uygulamasında “araç paylaşımı” seçeneğini seçerek sürücülere istek gönderebilecek ve sürücülerin bu istekleri kabul etme veya reddetme seçenekleri bulunacak.

 Hizmetin “Sadece tek tuşla araç paylaşım hizmeti” sunacağını belirten Uber’in, Çin’deki yerli rakibi Didi Kuaidi ile bu alanda başa çıkıp çıkamayacağını ise zaman gösterecek.

Kaynak: http://gizmodo.com/uber-launches-carp...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0