Görüş Bildir
Haberler
Tutulmaların Ardından Şimdi Biraz Nefes Alıyoruz: Haziran Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Tutulmaların Ardından Şimdi Biraz Nefes Alıyoruz: Haziran Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
01.06.2023 - 15:33 Son Güncelleme: 01.06.2023 - 17:38

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Ne Mayıs’tı be dediğimiz bir Mayıs geçti :) İki tutulma, bir de Retro atlattık ama geçti. Şimdi nispeten daha sakin bir aya giriş yapıyoruz, yaz güneşi gelmekte zorlansa da enerjisi şimdiden hissettiriyor kendini, biz hazırız bakalım gökyüzü de hazır mı?

Her ay olduğu gibi bu ay da bir dolunay bir de yeni ay yaşayacağız. Haziran ayının hemen başında 4 Haziran Yay Burcunda Dolunay ile açıyoruz Haziran ayına kapılarımızı. 13 Derece Yay burcunda gerçekleşecek bu dolunay Yay enerjili olunca biraz daha iyimser, kendi inançlarımızı, bireysel hayatlarımızda kendimiz için kurduğumu hayalleri, biraz da maceraperest yanımızı ortaya çıkaracak. Mars göz kırpıyor bu dolunaya, bu da inandığımız, umut ettiğimiz her şey için harekete geçirici, boşa emek harcadığımız şeyleri de gösterip artık nereye yönelmemiz gerektiğini anlatan bir enerji veriyor bizlere. 

Bu ayın yeni ayı ise İkizler burcunda, 18 Haziran İkizler Yeni Ayı yeniliklere, yeni düşüncelere, yeni fikirlere, belki yeni kararlara itecek bizi. Yöneticisi Merkür de İkizler burcunda bu yeni ayda, zihnimizi, aklımızı yeni olana, başlayabileceklerimize taşımakta. Ancak yeni ay 26 derece İkizler’de, Neptün de 27 derece Balık’tan buraya bir kare açılanma yapıyor, biraz algıları karıştırabilir, hızlı kararlar, hızlı başlangıçlar için çok doğru sayılmaz çünkü Neptün demek sis demek, gizem demek, bazı gerçekleri olduğu gibi görememek demek. O nedenle bir şeylere başlarken hızlı adımlar atmamakta, biraz detayları görmekte fayda var.

Bu ayın bir diğer gündemi ise Venüs’ün çok uzun sürecek olan Aslan seyrinin başlangıcı olması. 5 Haziran’da başlayacak olan bu serüven 9 Ekim’e kadar sürecek, çünkü sürpriz: Temmuz’da Retro yapmaya başlayacak :) 22 Temmuz’a kadar işler güzel, yani bu ay Venüs’ün Aslan’da oluşunun en parlak dönemi. Romantik ve dramatik aşklar, bol süslü sözler, biraz da gösteriş, yani yaza yakışır bir coşku var bu ay gökyüzünde. 

Evet gerisi de yorumlara kalsın… Önceliğin yükselen burcun olsun, iyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşk hanesine Venüs yıldızı geliyor Koç!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Haziran ayına giriş yapmamızın ardından hissedeceğimiz ilk enerji 4 Haziran’da Yay burcunda yaşayacağımız Dolunay enerjisi. Bu dolunay senin 9. Evin olan uzaklar, yurtdışı, yabancılarla ilgili konular, aynı zamanda akademik kariyer, eğitim veya hukuki temaları içeren alan ve bu alanda yaşanacak bu dolunay, senin için bu temalarda bir tamamlanma, netlik, beklediğin sonuçları alma süreci yaşatabilir sana. Burası aynı zamanda yayıncılıkla da ilgili bir alan, şayet yayınlamayı düşündüğün bir projen veya tanıtmaya çalıştığın bir işin var ise bunların da artık netliğe kavuştuğunu görebilirsin. Belki var ise bir davanın sonuçlanması mümkün, başlattığın bir girişimin meyve vermesi de.

5 Haziran’da Venüs Aslan seyrine başlıyor ve senin 5. Evin olan aşk, flörtler, hobiler, yaratıcılık, çocuklar alanına hızlı bir giriş yapıyor. Burada çok uzun zaman da kalacak bu Venüs, zira Temmuz ayında başlayacağı retrosunu da yine bu alanda yapacak, 9 Ekim’e kadar Venüs artık 5. Evini hareketlendiriyor olacak. Şimdi 5. Evi çok sever Venüs, zira kendisi de bir aşk gezegeni ve senin de ilişkiler evin olan 7. Evini yönetmekte, Temmuz ayına kadar buralardan geçerken Koç’a da üçgen açılanarak destek verecek. Bu da yeni ilişki başlangıçları, var olan ilişkilerin romantizm ve coşku dozunun yükselmesi, çocuklarınla ilgili güzel gelişmeler açısından çok güzel. Ancak giriş yaptığı ilk andan itibaren yaklaşık 1 haftalık bir süreç boyunca tam karşısında Pluto olacak, bundan ötürü özellikle 5 – 10 Haziran arasında ilişkilerde güç savaşlarına, manipülasyonlara, ani kararlara, tutkuyla veya dürtülerle yapılan çok yüksek hamlelere biraz dikkat sevgili Koç ve Yükselen Koç. 

11 Haziran’da Merkür İkizler burcuna geçiş yapıyor, 21 Haziran’a kadar zaten Güneş de burada, bu da senin 3. Evin olan iletişim, haberler, kararlar, sözleşmeler, imzalar, düşünceler temalarını fazlasıyla hareketlendirmesi demek. Merkür zaten yönettiği burca gelmiş durumda olduğu için çok güçlü burada, çok fazla iletişim trafiği yaşayabilirsin, aklından onlarca karar geçebilir, biraz kararsızlık da verebilir bu aşırı aktifleşmiş zihin. Yeni imzalar atabilirsin, belki bu işinle bağlantılı da olabilir zira Merkür senin 6. Evin olan iş, meslek, çalışma ortamı alanını da yönetmekte. Yeni kararlar, bol bol görüşme, kısa seyahatler, yakınlarınla çok fazla fikir paylaşımı gibi gündemlerin olabilir. Varsa kardeşlerinle ilgili önemli konulara da dahil olman gerekebilir.

18 Haziran’da burada yani yine İkizler burcunda bir de Yeni Ay var, yeni ay demek yeni başlangıçlar demek, bir şeylerin tohumunun atılması demek. Bu yeni ay zihin, kararlar, düşünceler evinde zaten burayı hareketlendirmişken sana yepyeni bir karar aldırmaya geliyor sevgili Koç ve Yükselen Koç. Bu yeni vereceğin kararla hızlı bir başlangıç yapabilirsin, bu işinle alakalı olabilir, yakın çevrenle ilgili olabilir, bizzat kendinle de ilgili bir karar olabilir zira senin kararlarını temsil eden evde gerçekleşmekte. Buradaki tek dikkat edilmesi gereken konu, yeni aya Neptün’den gelen kare açılanma, kafa karışıklığı, belki bu kararı alırken çok düşünmemiş olma veya kendini yanıltma potansiyeline çok dikkat et. Hatta mümkünse hamleni yeni aydan birkaç gün sonraya bırak.

21 Haziran’da Güneş Yengeç seyrine başlıyor, bu da senin odağını 4. Evin olan ev, yuva, aile, yaşam alanı, gayrimenkullerin alanına taşımakta. Önümüzdeki 1 ay boyunca biraz daha evine, yuvana, aile meselelerine odaklanabilirsin, aile içerisinde yalnızca seni değil tüm ebeveynleri veya yuvanı paylaştığın kişileri ilgilendiren gündemler belirebilir, taşınma veya evle ilgili bir değişim söz konusu olabilir. Güneş senin yücelim yöneticin, o nedenle onun ev değişimleri seni de bizzat etkiler, 21 Haziran’dan itibaren biraz daha aile, ev, yaşam alanı temalarına yönelmen mümkün. 27 Haziran’da Merkür de bu alana yani Yengeç burcuna giriş yapacak, ayın son günlerinde, Temmuz ayında daha da belirgin olmak üzere senin adına ev, yuva, yaşam alanı temalarına dikkat çekiyor bu geçişler. 

Evet sevgili Koç ve Yükselen Koç, nispeten daha parlak, daha sakin, bir şeylerin biraz daha planlı gidebileceği bir Haziran var önümüzde. Umarım şahane haberler verirsin bize.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere...

Yeni kararlar, yeni fikirler, yeni başlangıçlar var Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Haziran ayına girişimizle hissedeceğimiz enerji 4 Haziran’da Yay burcunda yaşayacağımız Dolunay. Bu dolunay senin 8. Evini aydınlatmakta, yani para, maddi kaynaklar, dışarıdan elde edilen gelirler, ortaklı yatırım gelirleri, evli isen eşinin maddi kaynakları veya kariyeri ile ilgili bazı gelişmelerin artık netliğe kavuşmasını sağlayabilir. Kredi, miras gibi konularda beklenen bazı durumlar var ise Yay dolunayı ile bu konular sonuçlanabilir, yapılan bir yatırım söz konusu ise bununla ilgili de yine bir netlik, sonuçlanma getirebilir, maddi konularda alma – verme dengesi netliğe kavuşabilir, yani fazla açıldıysak bunu da fark ettirir :) Öte yandan 8. Ev evli isek eşimizin kariyerini ve para kazanma biçimini de anlatır, buralarda da beklenen bir durum var ise netleşir bu dolunay civarında.

5 Haziran’da Venüs Aslan seyrine başlıyor, Temmuz’da retrosunu da burada yapacağı için 9 Ekim’e kadar yani epey uzun bir süre Venüs senin Aslan alanında yani ev, yuva, yaşam alanı, aile, ebeveynler, iç dünyanı temsil eden alanda seyredecek. Venüs senin yönetici gezegenin, haliyle de odağını bu temalara daha yoğun taşıyor bu geçişiyle. Ev içerisinde düzenlemeler, aile, yaşam alanında bazı güzel gelişmeler, taşınma, yer değiştirme veya aile içerisinde çözüm ve denge bekleyen meseleler için uzlaşı sağlamak, aile içi maddi konularda destek gibi temalar bu süreç boyunca yaşayacağın şanslı gelişmeler olabilir. Öte yandan Venüs senin 6. Evini yani iş, çalışma, meslek temalarını içeren evin de yöneticisi, belki evden çalışma süreci, iş ve yaşam alanının ortak gitmesi gibi konular da gündemine gelebilir. 22 Temmuz’da başlayacak Retro sürecine kadar bu dönem ev, yuva yaşamına huzur getirecek.

11 Haziran’da Merkür İkizler seyrine başlıyor, halihazırda 21 Haziran’a kadar Güneş de burada, yani 2. Evinde, bu da odağını ve zihnini ağırlıklı olarak maddi konulara taşımaya başlıyor. Kariyer görüşmeleri yapabilir, maddi anlamda seni rahatlatacak bazı kararlar alabilir, belki yeni sözleşmeler imzalayabilirsin. Şayet iş değiştirme düşüncen varsa Merkür bu evin yöneticisi olarak buradan geçerken sana destek verebilir. Öte yandan belki kendine ek gelirler de temin edebilirsin bu süreçte. Ayrıca burada gerçekleşecek yeni ay da yenilikler adına sana zaten destek veriyor olacak.

18 Haziran’da yine İkizler burcunda bir Yeni Ay yaşayacağız, maddi konular alanında gerçekleşecek bu yeni ay, yöneticisi de burada seyrederken seni ciddi anlamda yeni adımlara, yeni kararlara götürmekte. Ancak bu yeni ayın dikkat edilmesi gereken tarafı Neptün’den tam derece kare açı alıyor olması, bu da biraz algıyı dağıtabilir, yanılgılara sebebiyet verebilir, yeni bir adım atarken olabildiğince dikkat ister çünkü gerçekleri farklı gösterebilir. O nedenle yeni aydan en azından birkaç gün sonrasında bir başlangıç yapmak, gelişen yeni konuyu iyice detayıyla incelemek daha doğru.

21 Haziran’da Güneş Yengeç seyrine başlıyor yani senin 3. Evin olan zihin, kararlar, düşünceler, sözleşmeler, eğitimler alanına giriş yapıyor. Güneş buradan geçerken zihnimiz fazlasıyla aktif hale gelir, iletişim trafiğimiz artar, zihnimizin içinden geçen güneş parlak fikirler ve kararlar da getirebilir bize. Önümüzdeki 1 ay boyunca alacağın yeni kararların olgunlaşması, bazı önemli haberler vermen, fikirlerini yakın çevrenle paylaşman mümkün. Aynı zamanda var ise kardeşlerinle ilgili bir gündem de odağını bir süre meşgul edebilir. 27 Haziran’da Merkür de bu alana giriş yapıyor, ayın özellikle son günleriyle beraber, Temmuz ayında yoğun olmak üzere seni yeni kararlar, yeni fikirler bekliyor. Buradan geçen Güneş ve Merkür yeni bir eğitime başlamak için de çok kıymetli zamanları işaret eder, aklında böyle bir süreç varsa ayın son günlerini değerlendirebilirsin.

Evet Sevgili Boğa ve yükselen Boğa, büyük oranda zihinsel süreçlerden, kararlardan ve yeniliklerden geçeceğin bir Haziran bekliyor seni. Umarım şahane haberler verirsin bize.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere...

Kendinle ilgili yepyeni başlangıçlara hazırlan İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Haziran ayının hemen başında, seni oldukça yakından ilgilendiren bir dolunay enerjisiyle doluyoruz sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, zira 4 Haziran’da tam karşıt burcun olan Yay burcunda Dolunay yaşayacağız, senin 7. Evini yani ilişkiler, ortaklıklar evini aydınlatacak bu dolunay. İkili ilişkilerde her türlü konuya netlik getirecek bir dolunay bu senin adına, zira dolunay demek tamamlanmak, sonuçlanmak, görünür olmak demektir. Sürüncemede olan bir ilişkin var ise adını tam olarak koyabilirsin, bitmesi gereken bir ilişkin varsa bu dolunayla tamamen hayatından çıkabilir, bekar bir Yükselen İkizler isen bu dolunay sana yeni bir ilişki getirebilir, bu da görünür biçimde hayatına girebilir. Yani her türlü ikili ilişki konusu senin adına netliğe kavuşuyor bu dolunayla. Aynı zamanda ortaklık projen varsa bu netleşebilir veya var olan ortaklığınla ilgili bir dönüm noktasına da gelebilirsin.

5 Haziran’da Venüs Aslan seyrine başlıyor, Temmuz ayında bu burçta Retro da yapacağı için artık Ekim ayına kadar Venüs hep senin Aslan hanende seyrine devam ediyor olacak. Burası senin 3. Evin olan zihin, düşünceler, kararlar, fikirler, görüşmeler, sözleşmeler, eğitimler temalarını temsil eden alan ve buradan geçen Venüs bu konulara güzel fırsatlar, şanslar ve denge getirmeye geliyor. Mars geçtiğimiz aydan beri bu alanındaydı, bu da sana biraz gerginlik, zihinsel olarak huzursuzluk, belki hızlı alınıp verilen kararlardan ötürü yol çizmede zorluk getirmişti ama şimdi Venüs buralara denge ve huzur getiriyor. İletişimini güzelleştiriyor, uyumlu ve dengeli konuşmalarınla çevreni ikna etmeni kolaylaştırıyor, belki seni eğitimler konusunda biraz destekleyebilir de. Öte yandan buradan geçen Venüs hem senden, seninle ilgili güzel haberler duymamızı sağlar hem de senin yakın çevrenle ilgili, belki varsa kardeşlerinle ilgili güzel duyumlar almanı sağlar. Zihnine, kararlarına, sosyal hayatına güzellikler getiriyor bu Venüs bu ay.

11 Haziran’da yönetici gezegenin Merkür’ü burcunda yani İkizler’de ağırlamaya başlayacaksın, yani mekanın sahibi geldi :) Güneş de halihazırda İkizler burcunda 21 Haziran’a kadar, bu da demek oluyor ki seni epey konuşmaya başlıyoruz, çok fark ediliyorsun, kendinle ilgili yepyeni kararlar alıyorsun, düşüncelerin, iletişimin fazlasıyla ön plana çıkıyor, adeta parlıyorsun, çünkü yönetici gezegenin burada epey güçlü ve seni çok konuşturacak, çok da fark ettirecek çevren tarafından. Geçtiğimiz ay retrodaydı ve zihnini de çok bulandırmıştı, karar verirken çok zorlanmana neden olmuştu, ama şimdi artık her şey netleşiyor ve üzerine uzun uzun düşündüğün konular net bir şekilde hayatına girmeye başlıyor sevgili İkizler ve yükselen İkizler.

18 Haziran’da yine burada bir İkizler Yeni Ayı var ve sen ev sahibisin. Yeni ayı direkt burcunda ağırlaman demek bir yeniliğe kapı açman demek, hayatını yepyeni bir yola sokman demek, kendine yeni bir ben yaratman demek, uzun zamandır atmak istediğin adımları atmak için artık yeni sayfaları açman demek, bu haliyle çok güzel, ancak minik bir uyarım var. Yeni ay derecesine Neptün’den bir kare var, bu da biraz yanıltıcı bir etki, yeni aya doğru kafamızda canlandırdığımız şeyler, gerçeklik algımızla oynuyor olabilir, o nedenle hızlı, ani veya üzerinde çok da düşünmeden yapılacak başlangıçlar biraz tehlikeli. En azından bir başlangıç için birkaç gün beklemen, iyice tartman, detayları gözden kaçırmaman önemli, bunun dışında sorun yok, yenileneceksin.

21 Haziran’da Güneş, 27 Haziran’da da yöneticin Merkür Yengeç seyrine başlıyor olacak, yani 2. Evin olan maddi konular, maddi kaynaklar, para kazanma biçimlerin, haliyle de kariyerin epey önemli hale geliyor senin adına ayın son haftası itibariyle. Temmuz’da daha yoğun olmak üzere gündemin paraya dönmeye başlıyor, ek gelirler için fırsat kapıları doğabilir, maddi dengeni sağlaman için fırsatlar çıkabilir, sana yeni imzalar attırabilir Temmuz ayının başında bu geçişler, nereye doğru evrileceğini de ayın son günlerinde az çok fark etmeye başlayabilirsin.

Evet sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, hem kendinle ilgili yeni kararlara hem de ilişkiler alanında netliğe doğru gittiğin güzel bir ay Haziran. Umarım şahane haberler verirsin bize.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere...

İç dünyanı yenileme dönemi Yengeç!

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Haziran ayına girer girmez ilk hissedeceğimiz enerji Yay burcunda 4 Haziran’da gerçekleşecek olan Dolunay enerjisi sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, bu dolunay senin 6. Evin olan iş, meslek, çalışma ortamı, günlük uğraşılarını temsil eden alanda gerçekleşiyor. Dolunay demek netlik demek, sonuçlanma demek, iş, meslek, çalışma ortamı temalarında artık netlik beklediğin konular, sürüncemede kalmış temalar fazlasıyla belirginleşiyor ayın başında. Bu var olan işini sonlandırıp yeni bir alana yönelmeni sağlayabilir ya da işinde belki beklediğin bir pozisyon için sonuçlanma gelebilir, terfi, prim gibi bir beklentin varsa bu konular açığa çıkabilir. Şayet bir iş arayışın varsa bu dolunayla bu konu da netleşip sonuçlanabilir. Burası aynı zamanda sağlık alanımız, sağlığınla ilgili belirsiz bir süreç yaşamaktaysan netleşebilir bu konu, şayet geri plana attığın bir konuysa bu, çözmen için fazlasıyla görünür bir hale de gelebilir.

5 Haziran’da Venüs Aslan seyrine başlıyor, Temmuz ayında burada Retro da yapacağı için 5 Haziran itibariyle Ekim ayına kadar Aslan evinde yani 2. Evinde ağırlayacaksın Venüs’ü. Özellikle bu ay yani Retro başlamadan önce bu Venüs 2. Ev yani maddi kaynaklar, para evi geçişi senin için çok şanslı. Haziran başındaki dolunay iş hayatını etkiliyordu, hemen ardından para evinden Venüs’ün geçiş yapmaya başlaması da aslında sanki bu iş konularının, maddi kaynaklarının, para mevzularının bu ay senin için çok önemli olacağını, bazı önemli başlangıçlar yaptıracağını da anlatıyor olabilir. Venüs’ün 2. Ev geçişleri çok güzeldir, seni çok mutlu edecek kazanımlar getirebilir, küçük fırsatlar kapını çalabilir, 4. Evinin yani aile evinin yöneticisi Venüs aynı zamanda, bu da belki aileden gelebilecek bir maddi fırsatın da işaretçisi olabilir, bir gayrimenkul alım satımı ve buradan bir gelir elde etme de söz konusu.

11 Haziran’da Merkür İkizler seyrine başlıyor, burası senin 12. Evin yani bilinçdışı, kontrol dışı alanın, buradan geçen Merkür biraz zihnini, bilinçaltını hareketlendirebilir. Merkür iletişim gezegeni, 12. Evden geçerken biraz kendinle kuracağın iletişimi artırabilir, belki korkuların, belki kendine sakladıkların, kendinle yapacağın bazı hesaplaşmalar söz konusu olabilir, dışarıyla değil de daha çok kendinle iletişimde olacağın bir dönem bu. Bu süreçte 21 Haziran’a kadar Güneş de burada, bu ikisinin 12. Ev geçişi belki gizli saklı bazı bilgilerin, senin şimdiye kadar haberin olmayan bazı konuların açığa çıkışının da işaretçisi, bazı sırlar öğrenebilirsin bu süreçte. Bir de 12. Evden geçen Merkür yaratıcı tarafımızı da çok artırır, yazmak, çizmek, bir şeyler üretmek adına da destekli.

18 Haziran’da yine burada İkizler burcunda bir de Yeni Ay yaşayacağız, yine 12. Evde. Bu bilinçaltı dünyanda bir yenilenme demek, kendinle ilgili bir konuyu fark etmen ve belki kendinden bile sakladığın bazı gerçeklerle yüzleşip özellikle zihnen yenilenmek demek. Ruhsal olarak seni yenileyecek olan şeyi bulabilirsin, aslında biraz da şarj dönemi diyebiliriz buna, çünkü bir sonraki ayın yeni ayına ev sahipliği yapacaksın, bu ay biraz kendi içine dönüp yenilenme ve kendini aslında yeni bir sürece hazırlama dönemi bu. Bir de yine 6 – 12 aksı yani sağlık dediğimiz aks da tetiklendiği için sağlık konuları yine senin için önemli bu ay.

21 Haziran’da Güneş Yengeç seyrine başlıyor, şayet bir Güneş Yengeç olarak buradaysan sana şimdiden mutlu yaşlar dilerim, umarım yeni yaşın güzellikler getirir. Yükselen Yengeç olarak ise bu Güneş Yengeç geçişiyle “ben buradayım” demeye başlıyorsun, bu sürece kadar kendine kaldığın o inziva dönemi, kendinle yaptığın keşif bitiyor ve artık daha fazla ön plana çıkmaya başlıyorsun. 27 Haziran’da Merkür de buraya geçiş yapıyor, ayın sonlarına doğru epey seni konuşmaya başlıyoruz aslında. Hem fikirlerinle hem kararlarınla ön plana çıktığını, kendini çok daha canlı hissettiğini fark edeceksin. Güneş ve Merkür’ün buraya gelişiyle yeni başlangıçlar dönemi ayın sonları.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere...

Bu ay aşk hayatın dolu dizgin Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Haziran ayına adım attığımız anda enerjisini en yoğun hissedeceğimiz tema 4 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sevgili Aslan ve Yükselen Aslan. Senin 5. Evinde gerçekleşiyor bu dolunay, zaten senin olağan olarak enerjisini bildiğin ev burası. Peki hangi temalara netlik getiriyor, aşk, flörtler, hobiler, yaratıcılık gerektiren çalışmalar, çocuklarımız temalarında sürüncemede kalmış hiçbir konu yok diyor sana. Ne yöne gittiği belli olmayan bir flört durumun varsa tamam – devam kararını bu dolunayla veriyorsun, şayet hayatında biri yoksa bu dolunay sana birdenbire bir ilişki kapısı da açabilir :) Öte yandan bir hobinle çok parlayabilir ve onu işe dönüştürebilirsin, zira hem bu evin hem de dolunayın yöneticisi olan Jüpiter 10. Evin olan kariyer evinde seyretmekte, belki de bu dolunay bir hobini kariyer haline getirmene kapı açabilir, yaratıcı bir yönün tanınmanı sağlayabilir, o nedenle var ise yeteneklerini ortaya çıkarma zamanı.

5 Haziran’da Venüs Aslan seyrine başlıyor ve bu baya uzun bir seyir olacak sevgili Aslan ve Yükselen Aslan :) Retrosuna da ev sahipliği yapacaksın Temmuz ayında, senden vazgeçmesi Ekim ayını bulacak yani bnu demek oluyor ki epey bir süre aşk, ilişkiler, evlilik, flörtler, dikkat çekecek yakınlaşmalar söz konusu, ilk işaretler de. Bu aydan başlıyor açıkçası. Zaten Haziran ayını 5. Evin olan aşk evinde bir dolunayla başlatıyorsun, üstüne Venüs’ü de alıyorsun haneye uzunca bir süre tutmak üzere, Haziran’da bağlasan durmaz bir Aslan görünüyor açıkçası :) Çok dikkat çekebilirsin, ilişkiler çok odağını doldurabilir, sempatin kariyer alanında da sana fırsatlar sunabilir, çünkü Venüs 10. Evin (Boğa) olan kariyer evini ve 3. Evin olan (Terazi) iletişim, fikirler, sözleşmeler evini de yönetiyor, burcunda uzunca bir süre de tutacağın için hem ilişkiler, aşk hem de kariyer gündemlerin çok yoğun olabilir. Sadece ilk geçişinde Pluto ile karşıtlık yapacağı için ilk birkaç gün ilişkilerde güç savaşlarına, sert başlangıç veya bitişlere dikkat, Pluto’dan bir kurtulsun sonra sende zaten :)

11 Haziran’da Merkür İkizler burcuna giriş yapıyor, hali hazırda yönetici gezegenin Güneş de burada seyrediyor 21 Haziran’a kadar, bu da senin 11. Evin olan gelecek planların, projelerin, sosyal çevren, arkadaşlıkların, dahil olduğun topluluklar hanesini çok artırıyor, her şeyden önce seni çok sosyal göreceğiz 21 Haziran’a kadar, e Venüs de senin burcundayken sosyallik sana her türlü pozitif kapıyı da açar bu süreçte. Belki geleceğine dair bir planın, projen hayata geçebilir, dahil olduğun çevrelerden destek görebilirsin, belki bazı anlaşmalar yapabilirsin, yeni insanlarla tanışabilirsin bu süreçte.

Yine 18 Haziran’da burada bir de İkizler Yeni Ayı var, bu da yeni başlangıçlar demek zaten, yeni bir çevre, yeni bir gelecek planı, belki kariyerini değiştirecek yepyeni bir proje bu yeni ay döneminde hayatına girebilir, sana yeni bir yol çizebilir, yeni bir gelecek planı belirlemeni sağlayabilir, sonradan dahil olacağın bir çevre hayatında kalıcı bir şeyler inşa etmeni sağlayabilir. Ancak tek dikkat edilecek konu, yeni ay haritasında Neptün yeni aya tam derece kare yapmakta, bu biraz kafa karıştırıcı, bir şeyler çok illüzyonu bol görünebilir, gözüne çok iyi gelen bir fikir aslında o kadar iyi olmayabilir, yanılgıya açık bu açılanma, ondan ötürü yeni bir adım atarken yeni aydan birkaç gün sonrasını değerlendirmen lehine, iyice düşünüp tartman da önemli.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor ve 12. Evini aydınlatmaya başlıyor, bu tarihe kadar fazlasıyla sosyal olduğun süreç, biraz inziva ve kendine kalma dönemine getiriyor seni. Planlarını kendin düşünmen, kendi içine dönmen, iç dünyanda kalıp biraz artılarını eksilerini fark etmen açısından önemli, çünkü seni bir sonraki aya hazırlayacak bu geçiş. 27 Haziran’da Merkür de geliyor buraya, hem zihnini hem odağını iç dünyana daha yoğun biçimde taşıyor bu iki gezegen ay sonunda, Temmuz ortalarına kadar biraz iç hesaplaşma ve planlama, sonrasında zaten işlerin rengi değişecek. 

Evet sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, bu ayın en hareketlisi olarak seni canlı bir Haziran bekliyor, umarım şahane haberler verirsin bize!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere...

Yeni bir kariyer için ilk adımları atıyorsun Başak!

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Haziran ayına, henüz başında 4 Haziran’da gerçekleşecek Yay Dolunayı enerjisi ile başlıyoruz sevgili Başak ve Yükselen Başak, bu da senin 4. Evin olan ev, yuva, yaşam alanı, aile, ebeveynler temalarını içeren alana getiriyor enerjisini ve ışığını. Dolunaylar tamamlanma enerjileridir, netlik ve sonuçlanma getirir, bu dolunayla sen de yaşam alanın, evin, yuvanla ilgili sürüncemede kalmış konuları netleştirebilirsin. Taşınma, yer değiştirme, ev içerisinde beliren bir gündemin sonuçlanması, tüm aileyi ilgilendiren bir karara varılması gibi konular söz konusu olabilir. Bu dolunayın ve 4. Evinin yöneticisi Jüpiter senin haritanda 9. Evde seyretmekte, belki yurtdışı bağlantılı bir konu taşınmana vesile olabilir veya uzaklarla, yabancılarla ilgili bir konu yaşam alanını ilgilendiren bir sonuçlanma getirebilir, belki şehir değiştirmen gerekebilir, bu dolunay genel olarak ev, aile ve yaşam alanını netliğe götürüyor.

5 Haziran’da Venüs Aslan seyrine başlıyor, Temmuz ayında burada Retro da yapacağı için Aslan’daki seyri bu sene çok uzun, Ekim ayına kadar senin Aslan evini yani 12. Evini kendine mesken belleyecek bu Venüs. 12. Evden geçerken daha çok iç huzuru getirir, kendinle keyifli kalmanı sağlar, yaratıcı taraflarını çok güçlendirir, uzunca bir süre bu yaratıcı kanalların aktif kalacak. Ancak Venüs 12. Evdeyken biraz ilişkiler konusunu karıştırabilir :) Platonik veya gizli ilişkiler gündeme gelebilir, bir süre gizlemek istediğin konular olabilir, bir de burada Temmuz ayında Retro da yapacağı için belki o gizli saklı konular işleri karıştırabilir günün sonunda :) 12. Evin enerjisi biraz sislidir, Balık gibi Neptün gibi böyle olduğundan farklı gösterip kandırabilir bizi bazen, işte buradan geçerken başlanan herhangi bir ilişkide acaba gerçekleri olduğu gibi görüyor muyuz, gözümüzde mi büyüdü biraz ona bakmak önemli. Bir de henüz bu transit başladığı gibi Pluto ile karşıt yapacak, bu da biraz 12. Evde de olunca gizli bir manipülasyona fırsat tanıyor, o nedenle 5 – 10 Haziran arası hem var olan ilişkiler için hem de yeni başlayacaklar için dikkat çanları diyebiliriz.

11 Haziran’da yönetici gezegenin Merkür İkizler seyrine başlayacak, yani kariyer alanında geçecek, halihazırda Güneş de 21 Haziran’a kadar burada, bu da yeni bir kariyer yolculuğu için bir imza, bir başlangıç, bir konuşma, sözleşme, bir karar işareti veriyor. Kariyerinle ilgili bazı önemli görüşmeler yapabilirsin, odağın var olan işinde çok kalabilir, belki üzerine biraz daha yoğun düşündüğün bir evre olabilir. Hemen ardından burada bir de zaten yeni ay var, seni bu yeni ayla gelecek yeni başlangıçlara da hazırlıyor bu geçiş.

18 Haziran’da İkizler burcunda yani 10. Evinde bir yeni ay var, evet yeni başlangıçlar işareti var, yeni bir kariyer yolculuğu, belki bir terfi, unvan değişikliği söz konusu olabilir. Merkür bir önceki ay retrodaydı, biraz belki kararlarını kendi içinde çok değerlendirdiğin bir süreçten geçtin, şimdi sana aslında yenilik fırsatı tanıyor bu yeni ay. Ancak tam yeni ay anında Neptün ile kare açılanma mevcut, bu biraz kafa karıştırıcı, yanılgılara biraz açık, detayları görmezden gelmemize biraz sebebiyet verebilecek bir açı. O nedenle yeni başlangıçlar, adımlar için tüm detaylara hakim olduğuna emin olmanı, belki de yeni aydan birkaç gün geçmesini beklemeni önerebilirim, çünkü çok net kararlar verdirmeyebilir ilk birkaç günü.

21 Haziran’da Güneş Yengeç seyrine başlıyor, bu da senin gelecek planların, projelerin, sosyal çevren, arkadaşlıkların gibi temaları içeren alana bir odak getiriyor. Ayın son haftasında biraz daha odağın geleceğini şekillendirmeye kayıyor sevgili Başak ve Yükselen Başak, zaten kariyer konularıyla ilgili epey bir gündem var, belki ani bir kararla geleceğini değiştirmeye de başlayabilirsin. Yönetici gezegenin Merkür de Yengeç seyrine 27 Haziran’da başlıyor zaten, onun da gelişiyle Haziran ayının son günlerinde bazı plan ve projelerin için harekete geçmeye bşalayabilirsin, ağırlıklı olarak enerjisini Temmuz ayında hissedecek olsan da kafanda şekillenme süreci ayın son günlerinde yoğun.

Evet sevgili Başak ve Yükselen Başak, odağının kariyerde, alacağın kararlarda olduğu bir Haziran bekliyor seni. Umarım şahane başlangıçlar yaparsın bu ay!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere...

Aklını kurcalayan her konuda netlik dönemi Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Haziran ayının hemen başında yoğun biçimde hissetmeye başladığımız enerji, 4 Haziran’da gerçekleşecek Yay Dolunayı olacak sevgili Terazi ve Yükselen Terazi. Bu senin 3. Evin olan zihin, kararlar, düşünceler, iletişim, eğitimler, görüşmeler alanını temsil eden yerde gerçekleşiyor, en önemli ve belirgin biçimde hissedeceğin tesir, uzun zamandır kafanı kurcalayan bir kararın artık netleşmesi olacak sevgili Terazi. Belirsizliğiyle seni yoran, aklını kurcalayan konularda artık öyle ya da böyle bir karar verebilirsin hemen ayın başında, böylelikle zihin karmaşasından da kurtuluyorsun. Burası aynı zamanda eğitimleri de anlatır, karar verip başlayamadığın bir eğitimle ilgili artık net bir yola girebilirsin. Varsa kardeşlerinle ilgili de önemli bir gündem belirebilir ve belki onlarla ilgili bir karar vermen gerekebilir. Hem dolunayın hem de bu 3. Evin yöneticisi Jüpiter senin haritanda 8. Evde seyrettiği için, bu kararlar maddi konularla ilgili veya evli bir yükselen Terazi isen eşinin kariyeri, maddi konularıyla ilgili bir netlik, tamamlanma da verebilir sana. 

5 Haziran’da yönetici gezegenin Venüs Aslan seyrine başlıyor, bu seyir uzun da sürecek zira Temmuz’da Aslan burcunda retroya başlayacak, Aslan’dan tamamen çıkması Ekim ayını bulacak, bu da demek oluyor ki yönetici gezegenin olduğu için yoğun biçimde odağın gelecek planların, projelerin, sosyal çevren, arkadaşlıkların, kendinle ilgili kurduğun hayaller üzerinde takılı kalacak. Bu aydan itibaren kendi geleceğinle ilgili önemli projelere başlayabilirsin, çevrenden çok güzel destekler görebilirsin, yeni dahil olduğun sosyal ortamlar sana beklemediğin kapılar açabilir, şanslar getirebilir. Öte yandan bekar bir yükselen Terazi isen bu yeni sosyal çevreden veya arkadaşların arasından birileriyle beklenmedik bir gönül ilişkisi de başlayabilir :) Belki ortak bir projede de tanışabilirsin bu kişiyle. Bu ay henüz retrosu da yokken güzel bir başlangıç diyebiliriz.

11 Haziran’da Merkür İkizler seyrine başlıyor, halihazırda Güneş de burada 21 Haziran’a kadar, bu da senin 9. Evin olan uzaklar, yabancılar, yurtdışı veya uluslararası konular, akademik kariyer konuları, eğitimler temalarını ciddi anlamda öne çıkarıyor. Ufkunu genişletecek ve seni geliştirecek bir eğitime başlayabilirsin, yayıncılık işindeysen kendini parlatacak ve geniş kitlelere ulaşacak işler yapabilirsin, Merkür İkizler’de zaten çok güçlü, eğitim veya ticaret, iş, sözleşme gibi konularda da sana destek verecek bu süreçte. Bu aynı zamanda akademik kariyer belki yurt dışı eğitimleri gibi temaları da hayatına getirebilir. Zaten burada bir de yeni ay yaşanacak, bu da bu temalarda bir başlangıcın, yeniliğin işaretçisi.

18 Ekim’de İkizler burcunda bir yeni ay yaşayacağız, hali hazırda yeni ayın yöneticisi de yine 9. Evde, bu yabancılar, yurt dışı bağlantıları, akademik eğitim konuları, hukuki davalar gibi temalarda yeni bir gündem, bir başlangıç işareti vermekte. Sonrasında kariyere dönüşebilecek bir eğitime başlamak için çok uygun, bir projeyi geniş kitlelere yaymak için yine güzel bir dönem bu. Sadece Yeni ay anında, yeni ay derecesine Neptün’den bir kare açılanma var, bu biraz algıları dağıtıyor, yanılgıya açık, olduğundan farklı gösterebilir bir konuyu, yanlış da yönlendirebilir. Ondan ötürü bu yeni ayla gündemine gelen bir adımı atmak için birkaç gün beklemek, detaylarını iyice değerlendirmek önemli.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor, yani kariyer, toplumsal görünüm alanını aydınlatmaya başlıyor, 1 ay boyunca unvanın, kariyerin, mesleğin adına bazı gelişmelerin olması, kendine belki de yeni bir kariyer yolu çizmen mümkün. 27 Haziran’da Merkür de bu alana giriş yapacak, ayın son günlerinde odağını yavaş yavaş bu kariyer, toplumsal görünüm, unvan alanına taşıyarak seni bazı görüşmelere, kararlara, imzalara götürebilir. Ancak ayın sonlarında başlayan bu gündemin yoğun enerjisini asıl Temmuz ayında hissedeceksin.

Evet sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, seni yeni kararlara, hatta belki de yeni bir hayat yolculuğuna taşıması muhtemel bir Haziran var önümüzde. Umarım şahane başlangıçlar yaptırır sana.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere...

Kariyer ve para konularında hareket var Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Haziran ayının en belirgin enerjisini hemen ayın başında, 4 Haziran’da yaşayacağımız Yay Dolunayı belirlemekte sevgili Akrep ve yükselen Akrep, bu dolunay senin 2. Evin olan maddi kaynaklar, para, kazanımlar ve dolayısıyla kariyerin, işin temalarını etkileyecek bir alanı netleştiriyor. Uzun zamandır maddi olarak sürüncemede kalmış konular, para kazanma biçiminle ilgili belirsizlikler bu dolunay ışığında artık belirgin bir sonuca gidebilir. Bu var olan kariyerini değiştirmen, belki yeni bir para kaynağı bulman için sana fırsat da tanıyabilir. Dolunayın ve dolunayın gerçekleştiği bu evin yöneticisi Jüpiter haritanda 7. Evinde, belki ortaklı bir işe girişmen, belki kendi işini kurman, belki evli isen eşinle ortak maddi kaynaklarınızla ilgili bir konuyu netliğe kavuşturman açısından da destekli. Gelir – gider dengeni net bir biçimde görebilirsin bu dolunay ışığıyla.

5 Haziran’da Venüs Aslan seyrine başlıyor, klasik yöneticin Mars da halihazırda burada. Odağın uzunca bir süre bu Aslan evinde yani senin 10. Evin olan kariyer evinde kalacak, zira Venüs buraya geçtikten sonra önümüzdeki ay retrosunu da burada yapacak, bundan ötürü Ekim ayına kadar burada. Venüs 10. Evden geçerken kariyer alanında sana çok güzel fırsatlar getirebilir, beklediğin bir terfi, prim veya yapmak istediğin görüşmelerle ilgili olumlu sonuçlar belirebilir, maddi kazanımı yüksek fırsatlar sunabilir sana. Zaten ayı para evindeki dolunayla açıyorsun, kariyer ve para da birbiriyle bağlantılı. Yaptığın işlerle göz doldurman ve dikkat çekmen, bu vesileyle de iyi bir unvana sahip olman da mümkün. Tek dikkat edeceğin dönem, henüz bu geçiş başladığında modern yöneticin Pluto ile Venüs’ün arasında doğacak karşıtlık, bu biraz kariyer alanında rekabete, bazı güç savaşlarına itebilir, o nedenle 5 – 10 Haziran arası biraz sakin kalmanda, hızlı kararlar almamanda fayda var. Sonrasında zaten Venüs seni burada güzel desteklerle karşılıyor. 

11 Ekim’de Merkür İkizler seyrine başlıyor, halihazırda 21 Haziran’a kadar Güneş de burada olacak, bu durumda odağın yine yoğun biçimde para, özellikle dışarıdan elde edilen gelirler, kredi, miras, ek ödemeler gibi temalarda bazı gelişmeler yaşaman mümkün. Şayet ortaklı bir iş yapıyorsan veya böyle bir girişime doğru gidiyorsan bu Merkür ve Güneş İkizler birlikteliği sana 8. Evinden olumlu gelişmeler getirebilir, imzalar attırabilir. Öte yandan şayet evli bir yükselen Akrep isen bu eşinin maddi konuları, kariyeri, işi ile ilgili de bazı önemli görüşmelerin, kararların olabileceğinin işaretçisi.

Hemen ardından 18 Haziran’da yine İkizler burcunda bir de Yeni Ay var, bu yeni ay maddi konularda yeni başlangıçlara da işaret etmekte, belki bir girişim, kaynakları çoğaltmakla ilgili bir adım, belki bir projenin, gelecek planının hayata geçmesi gibi bir konuyu da gündeme getirebilir, zira yeni ayın yöneticisi Merkür, senin haritanda 8. Evi yönettiği gibi 11. Evin olan gelecek planları ve projelerini temsil eden alanı da yönetiyor, bu da sana bir başlangıç yaptırabilir. Ancak hemen yeni ay anında Neptün bu yeni ay derecesine kare yapıyor, bu bir tık sevimsiz, kafa karıştırıcı ve yanıltıcı bir etki, o nedenle yeni bir başlangıç için hem çok detaylı inceleyerek karar vermeni hem de birkaç gün beklemeni öneririm. 

21 Haziran’da Güneş Yengeç seyrine başlıyor, yani senin 9. Evin olan uzaklar, yabancılar, yurtdışı, akademik konular, eğitimler, sınavlar veya bunların sonuçları, hukuki bazı durumları temsil eden alana giriş yapacak, odağını da bu temalara daha fazla taşıyor. 27 Haziran’da Merkür de buraya geliyor, ayın son günlerinde belki yurtdışı bağlantılı konulara, belki uzak seyahatlere, belki de sonrasında kariyere dönüşebilecek bir eğitime doğru seni yönlendirebilir bu geçiş. Ağırlıklı etkisi Temmuz ayında görülür ama ayın sonlarında da aslında biraz belirginleşmeye başlayacak senin için.

Evet sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, kariyerin ve para konularının odağını daha yoğun meşgul ettiği bir Haziran bekliyor seni, umarım şahane başlangıçlarla girersin yaz sezonuna.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere...

Kendinle ilgili en net kararı vereceğin dönem geldi Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Haziran ayının enerjisini biraz da sen belirliyorsun sevgili Yay zira hemen başında, 4 Haziran’da senin burcunda bir dolunay yaşayacağız. Haliyle de bu dolunay seni oldukça yakından ilgilendirmekte, kendinle ilgili en net kararı vereceğin dönem geldi. Yükselen üzerinde gerçekleşen bir dolunay başta hayat çizgin olmak üzere, ilişkilerini, ev yaşamını ve kariyerini de etkileyecek önemli sonuçlanmaları getirebilir sana. Çünkü dolunay demek netlik demektir ve bu senin için kendinle ilgili, sürüncemede kalan, kafanı karıştıran, belirsizliğe yol açan her şeye nokta koyup yeni bir sayfa açman demek. Bitmesi gereken bir ilişkiyi sonlandırabilir, belki kendini görmek istediğin kariyeri artık seçip yolunu çizmeye başlayabilirsin. Dolunayın ve senin yöneticin olan Jüpiter Boğa seyrini sürdürmekte yani senin 6. Evinde, bu sana işin, mesleğinle ilgili de bir netlik, sonuçlanma getirecek gibi görünüyor. 

5 Haziran’da Venüs Aslan burcu seyrine başlıyor, bu senin 9. Evin içerisinde bir seyir demek, seni enerjisini gayet iyi bildiğin bir alan. Seyahatler, yabancılar, yurt dışı temaları, akademik kariyer konuları, eğitimler, hukuki konular, yayıncılık gibi seni genişletip büyütecek temalar uzunca bir süre Venüs desteği görecek. Çünkü Venüs bu alanda önümüzdeki ay Retro yapmaya başlayacak, Aslan burcundan tamamen çıkışı Ekim ayında, ondan ötürü de uzunca bir süre aslında uzaklarla, yabancılarla veya akademik eğitim konularıyla ilgili gündemlerin olacak. Retrosunu yapmadan önce elbette güzellikler getirecek bu Venüs sana, daha iyimser olmanı sağlayabilir, yabancı menşeili işlerde fırsatlar doğurabilir, seni ruhsal olarak iyi hissettirecek eğitimler için de çok ideal bu geçiş. Bir de senden belki de kültür olarak farklı veya senden uzak bir yerde yaşayan biriyle bir ilişki de başlatabilir bu Venüs 9. Ev geçişi.

11 Haziran’da Merkür İkizler seyrine başlıyor, halihazırda 21 Haziran’a kadar Güneş de burada, bu da odağını iyiden iyiye ikili ilişkiler alanına taşıyor sevgili Yay ve Yükselen Yay. Var olan ilişkin üzerine biraz daha detaylı düşünerek ilişkini daha ciddi bir boyuta taşıyabilir veya yeni bir ilişkiye başlayabilirsin, görüşmelerin, tanışmaların arttığına şahit olabilirsin. Öte yandan burası aynı zamanda her türlü ikili ilişkiyi yani ortaklıkları da anlatır, belki ortaklı bir iş veya proje için imza atabilirsin, Merkür aynı zamanda senin kariyer evin olan 10. Evini de yönetmekte, bu da kariyerine yön verecek bir görüşme, tanışma yaşayabileceğinin de işaretçisi.

Hemen ardından 18 Haziran’da burada bir de İkizler Yeni Ayı yaşayacağız, yeni ay demek yenilik demek, bu sana halihazırda burada yer alan Güneş ve Merkür’ün de işaret ettiği ilişki temalarının başlangıç enerjisini daha da artırabilecek güçte. Yeni bir ilişki, var olan ilişkinle ilgili yeni ve ileriye dönük bir adım, evli isen eşinle beraber atacağınız yeni bir adım, belki bir taşınma veya bir karar söz konusu olabilir. Burada tek dikkat edilecek konu yeni ay anında yeni ay derecesine Neptün’den gelen sert kare açılanma, bir miktar algıları dağıtıyor, biraz kafa karıştırıcı ve yanıltıcı bir tesiri var, o nedenle her türlü ilişki başlangıcında gerçekleri olduğu gibi gördüğüne emin olmadan, kendini kandırmadan, detayları gözden kaçırmadan adım atman önemli. Mümkünse yeni aydan birkaç gün sonrasına bırakman daha doğru bir karar almanı sağlayabilir.

21 Haziran’da Güneş Yengeç seyrine başlıyor, yani senin 8. Evin olan maddi kaynakların, dışarıdan elde ettiğin gelirlerin, ortak kazançların, kredi, miras, prim gibi gelirlerin, evli isen eşinin maddi durumu, kariyeri gibi temaları anlatan evini aydınlatıyor olacak. Bu temalarda bazı gelişmeler, yeni adımlar, başlangıçlar yaşayabilirsin. 27 Haziran’da Merkür de buraya geliyor, bazı imzalar, prosedürler, para kaynaklı bazı görüşmeler adına destekli ayın son günleri. Ağırlıklı bu temaları Temmuz’da daha belirgin görebilirsin ama konu kendini ayın sonlarında belli etmeye başlar.

Evet sevgili Yay ve Yükselen Yay, gerek kendinle gerekse ilişkilerinle ilgili önemli dönemeçlerin söz konusu olacağı bir Haziran bekliyor seni. Umarım bize şahane haberlerle gelirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere...

Yeni iş fırsatları kapını çalıyor Oğlak!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Haziran ayının enerjisini belirleyen ilk gösterge, hemen 4 Haziran’da Yay burcunda yaşayacağımız dolunay olacak sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, bu dolunay senin 12. Evinde yani bilinçaltı alanında gerçekleşiyor, hem kendinden sakladığın hem de senden saklanan tüm duygular bu dolunayla açığa çıkabilir, bilmediğin bazı sırları öğrenebilir, seni uzun zamandır yoran, sıkan, strese sokan ana kaynağın ne olduğunu bu dolunayla çözebilirsin. Dolunay demek netlik demek, tamamlanma demek, özellikle zihnen ve ruhsal olarak aydınlanman, bazı şeyleri fark etmen mümkün bu dolunayla. Biraz daha kendine dönük hissedebilirsin bu birkaç gün, ki böylesi daha iyi zira kendini keşfetmek ve farkındalık için bilinçaltındaki bu dolunay sana iyi gelecek. 

5 Haziran’da Venüs Aslan burcunda seyre başlıyor, burada epey uzun süre de kalacak zira Temmuz ayında burada Retro hareketine de başlayacak, bu alandan tamamen çıkması Ekim ayını buluyor. Bu nedenle de Venüs senin 8. Evini yani maddi kaynaklar, dışarıdan elde edilen gelirler, krediler, borçlar, miras, prim veya evli isen eşinin kariyeri, onun kaynakları gibi temalarda uzunca bir süre seni meşgul edecek. Venüs iyicil bir gezegen olduğu için retrosunun başlayacağı Temmuz ayına kadar sana çok güzel maddi fırsatlar çıkarabilir, beklediğin ödemeler, alacaklar gelebilir, kendi maddi dengeni çok daha kolay sağlayabilirsin, beklenmedik fırsatlar yakalayabilirsin. Öte yandan buradaki Venüs bir de biraz daha derin, tutkulu, libidosu daha ağırlıklı ilişkilere de kapı açabilir :) Bu ay için güzel ancak retroya başladığında takıntıya doğru gitme potansiyeli olabilir, o nedenle özellikle yeni ilişkilerde dengeli gitmeye özen göstermen önemli. Bir de ilk geçiş yaptığı günler özellikle 5 – 10 Haziran arasında Pluto ile karşıt açılanacağı için takıntı, ilişkilerde baskı, manipülatif tavırlar söz konusu olabilir senin adına, çünkü 8. Evine giriş yapmış olacak, burası da biraz Akrep ve Pluto enerjili, biraz sakin kalmakta fayda var.

11 Haziran’da Merkür İkizler seyrine başlıyor, halihazırda Güneş de bu alanda 21 Haziran’a kadar seyahatte, bu da senin odağını iş, meslek, çalışma ortamın, mevcut koşulların, günlük düzenin üzerine taşımaya başlıyor. Şayet iş arayışında isen bu Merkür ve Güneş İkizler birlikteliği sana yeni iş fırsatları getirebilir, var olan işinde beklediğin bazı görüşmeler veya ödüller var ise bunlarla ilgili de gelişmeler söz konusu bu geçişte. Öte yandan burası aynı zamanda sağlığımızı da temsil ediyor, belki sağlığınla ilgili kontroller, ihmal ettiğin konular varsa çözebilmen için bazı gelişmelerin olması da mümkün. 

Hemen ardından 18 Haziran’da burada bir de İkizler Yeni Ayı yaşayacağız, buradaki Güneş Merkür birlikteliğinin de vermiş olduğu iş, çalışma, meslek koşulları yeni ayla sana bir başlangıç, yeni bir gündem, bir adım işareti de vermekte. Sana ve aklındaki koşullara uygun önemli tekliflerin gelmesi, belki işyerinde pozisyon değişimi veya çalışma ortamında bazı yeniliklerin olması da mümkün. Tek dikkat etmen gereken bu yeni ay derecesine Neptün’den gelen kare açılanma, bu biraz algıları dağıttığı ve detayları kaçırmamıza sebep olabileceği için yanılgılara açık, o nedenle olabildiğince yeni beliren konulara çok detaylı bakman, dikkat etmen, gözden kaçırmamak adına hatta belki yeni aydan birkaç gün sonrasını yeni adımlar için değerlendirmen daha faydalı sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor, günlük rutinlerin ve işine dönen odağını biraz daha ilişkilere doğru taşımaya başlıyor bu geçiş, yeni bir ilişki kapısı açabilir veya var olan ilişkinin gündemini daha ciddi bir boyuta taşıyabilirsin. 27 Haziran’da buraya Merkür de giriş yapıyor, görüşmeler, tanışmalar, ilişkin hakkında partnerinle konuşmalar yapman mümkün, ayın son günlerinde başlayan bu gündem yoğun olarak kendini Temmuz ayında hissettirir ama bu ayın sonunda da bazı şeylerin yeşerdiğine şahit olabilirsin.

Evet sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak, Haziran ayı odağını önce iç dünyana taşıyacak, sonra da günlük rutinlerin ve çalışma ortamında seni yeniliklere hazırlayacak gibi görünmekte. Umarım bize şahane haberler verirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere...

Yaz aşklarının kapıları bu ay sana açık Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Haziran ayına girerken yoğun biçimde enerjisini hissedeceğimiz konu, 4 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek olan Dolunay olacak sevgili Kova ve Yükselen Kova. Bu dolunay senin gelecek planların, geleceğin için düşündüğün projeler, hayaller, sosyal çevreni temsil eden alanda yani 11. Evinde gerçekleşecek. Dolunay demek tamamlanma, netlik demek, Haziran’ın bu ilk haftasında kendine gelecek inşa etmek için artık her şeyi netleştirmeye başlıyorsun sevgili Kova ve Yükselen Kova. Bu gelecek hayalleri ve planların için yeni bir çevreye girebilirsin, sosyal çevreni değiştirebilirsin, hatta bazı arkadaşlıklarını bitirebilirsin bile, seni sömüren, sana fayda sağlamayan bazı ilişkiler hayatından bu dolunayla çıkabilir. Yeni gireceğin çevreler sana imkanlar sunabilir, aklındaki bazı planların netliğe dönüştüğünü görmen çok muhtemel bu dolunayla.

5 Haziran’da Venüs Aslan seyrine başlıyor ve senin 7. Evine giriş yaparak, çok uzun bir süre de burada kalarak ilişkileri gündemine bomba gibi bırakıyor sevgili Kova ve Yükselen Kova :) Burada çok uzun süre kalacak zira Temmuz ayında bu alanda Retro da yapacak, tam olarak 7. Evinden çıkışı Ekim ayını bulacak, o nedenle de bu aydan itibaren bol bol ilişki aşk konuşacaksın gibi görünmekte :) Haziran ayı özelinde retroya başlayana kadar oldukça yoğun, canlı bir ilişki sürecine girebilirsin, var olan ilişkilerinin romantizm dozu çok artabilir, Retro öncesinde bu canlılık sana epey gelecek, çok da şanslı. Tek dikkat etmen gereken, bu seyrin başladığı ilk günler. Çünkü Pluto’yu da burcunda ağırlamaya başladın, Venüs Aslan burcuna giriş yaptığı ilk günlerde bu Pluto ile karşı karşıya geliyor, özellikle 5 – 10 Haziran arası ilişkilerle ilgili manipülatif, baskıcı, kontrolcü veya takıntılı durumlar söz konusu olabilir, ne başlamak ne de bitirmek için çok hızlı kararlar almaman gereken, dürtüsel davranmaman gereken günler bu tarihler, sonrası çiçek 😉

11 Haziran’da Merkür İkizler seyrine başlıyor, halihazırda Güneş de burada 21 Haziran’a kadar, bu da senin 5. Evine ciddi bir hareket getiriyor. 5. Evi seviyoruz, Güneş de burada epey mutlu zaten, bu süreçte aşk, flörtler, hobiler, yaratıcı tarafların, kendini ortaya koyabileceğin fırsatlar, parlayabileceğin konular ortaya çıkabilir. Yeni tanışmalar olabilir, bekar bir yükselen Kova isen flörtöz konuşmalar hızlanabilir, zaten Venüs de 7. Evinden geçiyor, hem ciddi ilişkiler hem de tatlı flörtler bir arada seni yaza çağırıyor :) Ardından burada bir de yeni ay var zaten, biz seni tutmayalım…

18 Haziran’da yine İkizler burcunda bir yeni ayımız var, ne demiştik burası 5. Ev demiştik, yeni ay demek yeni başlangıç demek üstüne, ciddi anlamda seni flörtlere, aşk konularına ve beraberinde yaratıcılığını konuşturabileceğin, parlayabileceğin gündemlere taşımakta. Şayet bir ilişkin varsa romantizm dozu da iyice artar, ebeveyn olmayı düşünen bir Yükselen Kova isen veya hali hazırda ebeveyn isen çocuklarla ilgili önemli başlangıçlar da mümkün. Tek dikkat etmen gereken konu, yeni ay anında Neptün’ün yeni ay derecesine yaptığı kare açılanma, bu biraz sevimsiz, kafa karıştırabilir, örneğin bir ilişki ya da kişi senin için çok gerçek olamayacak kadar iyi (!) görünebilir ve detayları kaçırabilirsin, bu da biraz yanılgılara açık olmak demek. O nedenle bu ay zaten potansiyeli olan bu aşk konularında bir değil beş düşün derim, hızlı kararlar yerine ayaklar biraz yere basarsa daha güzel. Yeni aydan birkaç gün sonrasında daha sağlıklı düşünebilirsin örneğin. 

21 Haziran’da Güneş, 27 Haziran’da da Merkür Yengeç burcuna giriş yapıyor ve ayın son demlerinde senin odağını iş, çalışma ortamı, mesleğin, ofisin veya günlük rutinlerinle ilgili temalara getirmeye başlıyor. Belki yeni iş görüşmeleri yapabilirsin, belki var olan işinle ilgili bazı değişiklikler söz konusu olabilir, unvanın veya iş kolun belki değişebilir, ağırlıklı belirginleşmesi Temmuz ayında olur ama bu ayın sonlarına doğru da biraz kendini fark ettirir konular.

Evet sevgili Kova ve Yükselen Kova, bu ay gökyüzü sana ilişkiler, aşk, flörtlerle ilgili romantik cümleler fısıldamakta, ama dikkat de diyor onu da unutma :) Umarım şahane haberlerini alırız.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere...

Kariyer ve iş hayatında seni bekleyen sürprizler var Balık!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık, 

Haziran ayına girerken en yoğun hissedeceğimiz enerji 4 Haziran’da Yay burcunda yaşayacağımız dolunay enerjisi olacak sevgili Balık ve Yükselen Balık. Bu dolunay senin kariyer, unvan, toplumsal görünüm temalarını anlatan 10. Evinde gerçekleşiyor. Bu dolunayla kariyerinde ani bir değişim, belki bambaşka bir unvan, yeni bir iş veya başka bir proje için imza, sözleşme gibi temalarla karşılaşabilirsin. Dolunay demek netlik, sonuçlanma demek, bu dolunay aslında kariyerinle ilgili yolun bundan sonra nasıl devam edeceğini de anlatıyor biraz. Dolunayın ve senin bu 10. Evinin yöneticisi olan Jüpiter haritanda 3. Evinde yani kararlar, imzalar, sözleşmeler evinde seyahatte, bir değişim ve bu değişimle alacağın bir karar veya imza, bir final ve bununla bağlantılı bir fikir değişimi söz konusu olabilir ve bu gelişen konu seni çok özgürleştirebilir.

5 Haziran’da yücelim yöneticin Venüs, Aslan seyrine başlıyor ve burada epey uzun süre de kalacak. Temmuz ayında retrosunu yapmaya başlayacak ve senin Aslan evin olan 6. Evinden tamamen çıkışı Ekim ayını bulacak. Burası senin iş, çalışma, meslek, ofis ortamın, günlük rutinlerin, düzenini temsil eden alan ve buradan bir Venüs geçişi oldukça güzel iş fırsatlarını, belki terfileri, teklifleri, maddi olarak seni mutlu edecek veya iş kolu olarak keyifle çalışmanı sağlayacak çok güzel gelişmelere kapı açabilir. Ayın hemen başında gerçekleşen dolunay kariyer evindeydi, ardından Venüs de iş, çalışma evinden geçmeye başlıyor, ciddi anlamda odağın işin, unvanın, mesleğin olmaya başlıyor. Bu beklemediğin fırsatların da habercisi, tek dikkat etmen gereken hemen bu geçişle gerçekleşen Venüs – Pluto karşıtlığı, 5 – 10 Haziran arası bu enerjiyi hissedebilirsin, biraz baskıcı, biraz manipülatif enerjileri artırabilir, kaygılanmana sebep olabilir ancak bunun geçici bir enerji olduğunu da unutma, Pluto derinlerde var olan sorunları, krizleri de gösterir aslında, belki de karar vermende de bu açılanmanın avantajını yaşayabilirsin. Sadece hızlı kararlar için biraz müsaade et kendine.

11 Haziran’da Merkür İkizler seyrine başlıyor, halihazırda Güneş de burada 21 Haziran’a kadar seyahatte, hem odağın hem de zihnin 4. Ev alanına yani ev, yuva, yaşam alanı, ebeveynlerin, ailen, yaşam alanını paylaştığın kişiler temalarına kayıyor. Belki taşınma gündemin olabilir, evinle ilgili bir konu açığa çıkabilir, ailece vermeniz gereken bir karar, bir durum söz konusu olabilir. Evin ve yaşam alanınla ilgili bazı yeniliklerin kapısının açılması da mümkün zira burada bir de “yeni ay” var.

18 Haziran’da İkizler burcunda yani yine 4. Evinde yaşanacak bu yeni ay, hem evini hem aileni odağına taşıyacak bir yeniliğin işaretçisi. Taşınma, yer değiştirme, belki işin vasıtasıyla bir yer değiştirmenin söz konusu olması ve bu yeniliğin aileyi de ilgilendirmesi mümkün. Adeta hem kendi alanına hem de aslında güvende hissetmek istediğin her türlü konuda yeni ve taze bir enerji geliyor bu yeni ayla. Tek dikkat etmemiz gereken bu yeni ay derecesine senin burcundaki Neptün’ün yapacağı kare, bu biraz kafa karıştırabilir, kararsızlık verebilir veya gerçekleşen koşulların detaylarını görmeni engelleyebilir, yanıltabilir. O nedenle mümkün olduğunda bu temalarda hayatına giren yeniliklerde tüm detaylara dikkat etmen, acele karar vermemen önemli, yeni aydan birkaç gün sonra daha sağlıklı ve net başlangıçlar yapabilirsin.

21 Haziran’da Güneş, 27 Haziran’da da Merkür Yengeç seyrine başlıyor, ayın son günlerinde enerjini ve odağını biraz daha aşk, flörtler, çocuklar, yaratıcı konular, hobiler gibi temalara taşımaya başlıyor. Şayet evli ve ebeveyn bir Yükselen Balık isen hem ev hayatını hem de bu çocukları temsil eden 5. Evin hareketliliğini göz önüne alırsak belki çocuklarınla ilgili bir yenilik, bir başlangıç da ev hayatınızı değiştiriyor olabilir. Öte yandan buradan geçen Güneş ve Merkür yaratıcılığı da çok artırır, belki bir hobinin eğitimini alabilirsin, kendini parlatabilirsin, bir yeteneğini açığa çıkarabilirsin bu geçişle. Enerjisi daha çok Temmuz ayında belirginleşecek ama bu ayın sonlarında da biraz işaretler almaya başlarsın.

Evet sevgili Balık ve Yükselen Balık, belli ki işinle, kariyerinle uzun uzun ilgileneceğin bir Haziran olacak bu ay. Umarım bize şahane haberler verirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
28
11
10
4
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Someone else

Her ay yeni kariyer, netlesmemis konularin netlesmesi, yeni bir iliski ya da olan iliski de bir sonraki seviyeye gecis, yurtdisi kaynakli bir seyler. Her ay ... Devamını Gör

Turkish Rap

Bir halt anlamadım ama venüs ile ortak çiğköfteci açabilirim baya yetkili bi elemanmış kendisi.

Gizem Yenikler

Yeni iş fırsatları kapını çalıyor Oğlak!