Görüş Bildir
Haberler
TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan Kimdir? Sinan Oğan Kaç Yaşında ve Nerelidir?

TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan Kimdir? Sinan Oğan Kaç Yaşında ve Nerelidir?

Ömer ÖNDER
26.04.2022 - 13:11

Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner ile mülteciler konusu üzerinde katıldıkları televizyon programında tartışmaları ve Mehmet Metiner'in programı terk etmesi üzerine gündeme gelen TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Program ardından Sinan Oğan'ın hayatı merak konusu oldu. Peki TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan kimdir? Sinan Oğan kaç yaşında ve nerelidir? İşte TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün akşam katıldıkları bir televizyon kanalında Sinan Oğan ve Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner arasında gerçekleşen tartışma sonrasında gündem oldu. Yaşanan olay sonrasında pek çok vatandaş TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan hakkında internette araştırma yapmaya başladı. Peki TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan kimdir?

TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan Kimdir?

TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan Kimdir?

Sinan Oğan 1 Eylül 1967 tarihinde Iğdor, Melekli'de dünyaya geldi. Aslen Azeri kökenli olan Sinan Oğan Marmara Üniversitesi İİBF bölümünden mezun olmuş ve yine yüksek lisansını Marmara Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Moskova Devlet Uluslararası İlişkiler Üniversitesi'nde (MGİMO) doktorasını tamamlayan Sinan Oğan, üst düzeyde Rusça ve akademik düzeyde İngilizce bilmektedir. TİKA Azerbaycan Temsilcisi olan Sinan Oğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı tarafından 'Devlet Nişanı'' ile taltif edilmiştir. 2011 Türkiye genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Iğdır milletvekili seçilmiştir. Sinan Oğan, TÜRKSAM'ı kurdu ve Başkanlığını yapmıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın